< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (10. sayfa)
-
-
şikayetvara yazmıştım dün yayınlanmış fakat arayan eden olmadı ,bugün yine aradım talep oluşturdum en hızlı sürede size geri döneceğiz dediler
-
-
Web sitesine özel 15 değil 20 TL, keşke oradan kullansaymışsınız.
-
İnternet sitesini kontrol etmek hiç aklıma gelmemişti hocam, bir dahaki sefere belki, 5 lira alacağımız olsun Getir’den :)
Teşekkürler 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben minumum 50 ister, 70/20 olur diye görmüş ama kullanmamış/paylaşmamıştım daha önce. Kullanmış oldum siz yazınca. Size de teşekkürler.
-
30/20 den yararlandım teşekkürler. Min. 50 ydi sipariş tutarı 30 TL ye indi ve onaylandı.
-
Çarşı'da neredeyse hiçbir restoran ücretsiz teslim yapmıyor, Getir 5 lira getirme ücreti alıyor. Üstüne maşallah esnaf tok galiba ki 200-300 lira alt limit koymuş bir kısmı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çarşı çok saçma sapan benim konumumda. Hiç bir şekilde sipariş verilmiyor sürekli kurye bekleniyor uyarısı var.
-
Bende kurye sıkıntısı yok ama getirme ücreti işi bozuyor. İlk zamanlar almıyorlardı ücret, hep böyle kalacak sanmıştık ama nerede...
Haklısınız evet.
-
G. Çarşı bizim buraya yeni geldi ama Sipariş veremedim bir türlü. Sanırım Bi sıkıntı var.. İlk Siparişe yüzde 50 vardı.
benim de aynı şekilde.
-
Merhaba, getir de şöyle birşey farkettim. Farkeden oldu mu bilmiyorum
Sabah hesaba 30/20 geliyor. Öğlen gibi 50/20 ye dönüyor. Öğleden sonra da kayboluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirde indirimler öyle genelde sakin saatlerde oran yüksek oluyor gibi
Doğru diyorsunuz. Sabahtan siparişi vermek gerekecek
50/20 şeklinde sepeti kabul ediyorlar mı?
-
Getir bugün çevremden bir çok kişiye 25/20 tanımlamış.
Hesabınızı kontrol edin isterseniz arkadaşlar.
Çoklu Paket İndirimleri gelmiş. Kontrol edin
Getir
Evet, yukarıda da yazdığım gibi olmaz diye tahmin ediyordum ama ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X