Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (212. sayfa)
-
-
Aynı kampanyayı Migros Hemen’den bekliyorduk ama gelmeyince Getir’den sipariş vermiş olduk.
Haber verdiğiniz için teşekkürler hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim afiyet olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sanıyorum şirket olarak batıyorlar, evimde 24 saattir alınmasını beklediğim bozuk kokuşmuş tavuk eti var hala almadılar, sebebi yoğunluğa bağlıyorlar ama parsını verdiğin zaman siparişi 20 dakikada getiriyorlar, son 2-3 ayda hiç gelmeyen siparişlerim de oldu, şikayetvar da benzeri tonla şikayet mevcut ,bu düpedüz batma emareleri, uzak durmak en iyisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigFella -- 5 Ağustos 2024; 16:21:56 > -
batan geminin malları yavan olur yeğen
-
iistanbul kartla ödemeyi'de kapatmışlar,galiba küçülürken yok olup gidecekler bu gidişle
-
Daha bugün sordum yine teknik aksaklık var kısa sürede düzeltilmesini bekliyoruz dedi 1 haftadır yok kapatmaları için sebep yok saçma bir şey
hocam banada aynı cevap,otomatik yazıp gönderiyorlar.Sanki atomu parçalıyorlar.
-
Aynen çok uzun sürdü geçen ayda oldu 2-3 gün açıldı sonra tekrar gitti bu kadar uzun sürcek var anlamıyorum kökten kapatsan kaldırıldı der geçerlerdi
-
DGKO75 eklenmiyor. Kampanya bitmiştir uyarısı veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuna TL eklemeyi unutmuşsunuz DGKO75TL olarak girin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 5 Ağustos 2024; 18:29:15 >
mudavimlerin bazılarında bile geçerli olmuyor kod. öyle çöp yani.
-
-
bedava olan bölgesel sanırım neyseki kod çalıştı normalde 600/100 veriyordu hıyar getir
-
düzeltme webden görünmüyormuş cepten girince oldu 250/50 gibi oldu indirim
-
Bayadır alışveriş yapmıyordum indirim kodunu görünce yapayım dedim ama İstanbul kart öde seçeneği çıkmıyor. Kalktımı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X