< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (211. sayfa)
-
-
Rica ederim. Afiyet olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Geçenki stok azalmıştı, benim bölgemde 449 çıkıyor 2-3 güne düşer umarım teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 30 Temmuz 2024; 17:31:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip edin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sipariş veren skt atsın, ne güzel olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bölgede var ama evde olduğu için almaya gerek görmedim yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi skt si çok yakındır
Hocam ben almadım. Bizimkilere sordum yemiyorlarmış pas geçtim
Getir Yemekte 80 TL üzeri 50TL indirim kodu “YAZCOŞKUSU”
-
teşekkürler. ülkemizde, bir şeyleri yememenin , kişisel tercih olduğunu duymak hem üzüyor hem mutlu ediyor. üzüyor çünkü çoğunluğun tercih şansı yok. bulduğunu yiyor. mutlu ediyor, en azından insani şartlarda yaşayan insanlar var.
-
-
-
İstanbul kartla ilgili bi haber varmı eklenecek mi tekrardan bilgisi olan varmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mail attım gelen cevap;
İstanbul Kart ile ödeme yönteminde genel sorun bulunmaktadır. Belirli bölgelerde sorun çözülmüştür. Ama ne yazık ki genel sorun devam ediyor. Yetkili birimlerimiz konuyla ilgilenmektedir. En kısa sürede sorununuz çözülecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 2 Ağustos 2024; 8:42:35 >
-
-
Dün mh arayıp görüştük hala teknik sorun var diyor kaç hafta oldu diyorum olmamıştır o kadar diyor ya sabır ya sabır ne kadar sürebilir şunu çözmek
Uzun süredir getirden sipariş vermiyordum sabah sipariş geçtim gelen siparişten 1 tane kek eksik çıktı canlı desteğe yazdım bana ne deseler şaşırsınız? Sipariş tam yardımcı olamam müşteriyi resmen yalancı konumuna soktular getirden sipariş verecek arkadaşlara şimdiden söyleyeyim siparişinizde eksik çıkarsa sipariş tam geldi yardımcı olmuyorum diyip konuyu kapatıyorlar bende şimdi getiri siliyorum müşteriyi yalancı konumuna sokan bir firmadan artık çöp bile sipariş etmem
Merhaba, üstteki siparişim sabah geldi 6x 300 ml ayran yerine 12 adet 200 ml ayran göndermişler ve 2 adet cam kavanoz salçanın birisi cam öteki teneke geldi, müşteri hizmetlerine bağlandım robot çıktı sorun olan ürünleri seçtim para iadesiine tıklanım provizyonda olduğu için bir kısmı hemen iade oldu
Bende kayıt açtı sonra canlı desteğe bağlandım 3 lü kekten birinin gelmediğini söyledim önce ücret iadesi mi indirim mi istediğimi sordu ben indirim dedim ama sipariş tam geldi yardımcı olmuyorum dedi direkt başımın gözümün sadakası olsun dedim 1 yıldız verip uygulamayı sildim bu benim için son sipariştiquote:
Orijinalden alıntı: DilMerhaba, üstteki siparişim sabah geldi 6x 300 ml ayran yerine 12 adet 200 ml ayran göndermişler ve 2 adet cam kavanoz salçanın birisi cam öteki teneke geldi, müşteri hizmetlerine bağlandım robot çıktı sorun olan ürünleri seçtim para iadesiine tıklanım provizyonda olduğu için bir kısmı hemen iade oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X