Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.550
Cevap
427
Favori
562.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Afiyet olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getir büyük. Yüzde 99.9 skt yakındır ona göre ama bence bir şey olmaz. Alınca tadına bakıp ona göre buzluğa atın. Acımış olmasın
    Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Geçenki stok azalmıştı, benim bölgemde 449 çıkıyor 2-3 güne düşer umarım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 30 Temmuz 2024; 17:31:44 >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt

Takip edin hocamGetir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

sipariş veren skt atsın, ne güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bölgede var ama evde olduğu için almaya gerek görmedim yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi skt si çok yakındır

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Hocam ben almadım. Bizimkilere sordum yemiyorlarmış pas geçtimGetir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

•  Getir Yemekte 80 TL üzeri 50TL indirim kodu “YAZCOŞKUSU”

teşekkürler. ülkemizde, bir şeyleri yememenin , kişisel tercih olduğunu duymak hem üzüyor hem mutlu ediyor. üzüyor çünkü çoğunluğun tercih şansı yok. bulduğunu yiyor. mutlu ediyor, en azından insani şartlarda yaşayan insanlar var.

• Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

• Getiryemek müdavim güncellendi 3 sipariş 50 şer TL 4. Sipariş 100 TL indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 1 Ağustos 2024; 18:28:9 >
  • İstanbul kartla ilgili bi haber varmı eklenecek mi tekrardan bilgisi olan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Mail attım gelen cevap;

İstanbul Kart ile ödeme yönteminde genel sorun bulunmaktadır. Belirli bölgelerde sorun çözülmüştür. Ama ne yazık ki genel sorun devam ediyor. Yetkili birimlerimiz konuyla ilgilenmektedir. En kısa sürede sorununuz çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 2 Ağustos 2024; 8:42:35 >
  • Avantajlı ürünler var

• 400/100 vardı onunla 350 liraya geldi keşke istanbulkart olsaydı… teşekkürler bu arada

• hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Dün mh arayıp görüştük hala teknik sorun var diyor kaç hafta oldu diyorum olmamıştır o kadar diyor ya sabır ya sabır ne kadar sürebilir şunu çözmek

• Uzun süredir getirden sipariş vermiyordum sabah sipariş geçtim gelen siparişten 1 tane kek eksik çıktı canlı desteğe yazdım bana ne deseler şaşırsınız? Sipariş tam yardımcı olamam müşteriyi resmen yalancı konumuna soktular getirden sipariş verecek arkadaşlara şimdiden söyleyeyim siparişinizde eksik çıkarsa sipariş tam geldi yardımcı olmuyorum diyip konuyu kapatıyorlar bende şimdi getiri siliyorum müşteriyi yalancı konumuna sokan bir firmadan artık çöp bile sipariş etmem

• Can851 kullanıcısına yanıt

Merhaba, üstteki siparişim sabah geldi 6x 300 ml ayran yerine 12 adet 200 ml ayran göndermişler ve 2 adet cam kavanoz salçanın birisi cam öteki teneke geldi, müşteri hizmetlerine bağlandım robot çıktı sorun olan ürünleri seçtim para iadesiine tıklanım provizyonda olduğu için bir kısmı hemen iade oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dil

Merhaba, üstteki siparişim sabah geldi 6x 300 ml ayran yerine 12 adet 200 ml ayran göndermişler ve 2 adet cam kavanoz salçanın birisi cam öteki teneke geldi, müşteri hizmetlerine bağlandım robot çıktı sorun olan ürünleri seçtim para iadesiine tıklanım provizyonda olduğu için bir kısmı hemen iade oldu

Bende kayıt açtı sonra canlı desteğe bağlandım 3 lü kekten birinin gelmediğini söyledim önce ücret iadesi mi indirim mi istediğimi sordu ben indirim dedim ama sipariş tam geldi yardımcı olmuyorum dedi direkt başımın gözümün sadakası olsun dedim 1 yıldız verip uygulamayı sildim bu benim için son siparişti

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.