Ancak MH ile görüşünce hediye kuponu geldi. Dediğiniz gibi kampanyalarla da birleşmiyor.
|
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (220. sayfa)
-
-
Aynı olay başıma gelmişti 730 liralık sepetim indirimler ile 480 lira akbilden çekildi sonra iptal oldu, müşteri temsilcisi 730 liralık kupon tanımlamıştı, sizin kuponda aynı tanımlanmıştır umarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef sadece çekilen tutar. Gelen SMS'te çekilen tutar yazıyordu. Orada yazan 503 TL'yi tanımladılar. Oysa asıl tutar 803 idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 16 Eylül 2024; 17:8:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk başta durumu izah edecektınız tren kaçmış.
Bölgesel büyük ihtimal.Güzel fiyatlar + kupon vs.
-
Merhaba,
Getiryemek ve Getirçarşı için banka kampanyası var mı?(400 TL'lik alışverişim olacak)
Saygılarımla.
Edit:İstanbul dışında yaşıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaport02 -- 18 Eylül 2024; 14:18:28 > -
istanbulda yaşıyorsan ve nfc özellikli telefon varsa istanbulkart ile ödeme yapabilirsin
nays uygulamasından istanbulkarta yükleme yapmaya %20 iade var
nays uygulamasında sınır var mı?en fazla 500 lira indirim kazanabilir siniz gib?
-
nays uygulamasından istanbulkarta yükleme yapmaya %20 max 100tlye kadar.
-
İstanbulkart ödemesi sadece getir ve getirbuyukte maalesef
Getir'de 200 TL (+getirme) siparişe 3 ürün hediye kampanyası var. Arada güzel ürünler mevcut değerlendirilebilir.
-
Patateslere yetişemedik
-
Bu 3 ürün her gün yenileniyor mu? 2 kez en fazla katılabilirsiniz denmiş bide saati. Falan belli mi?
Getirde bugün 5 hediye veriyor arkadaşlar
5 hediye ürün bannerindeki ürünleri listeliyorum, orada çıkan ürünleri promosyondan saymıyor, ücretli olarak sepete ekliyor. Ayak oyunu yani!
-
Faydalandım
Teşekkürler
Ivır zıvır 310 tl tuttu.
İstanbulkart / nays ile %20 iade gelir.
Her ürün grubundan bir ürün eklemek gerekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X