Ben sıkıntısız satın aldım hocam bazen alışveriş alt limitinden dolayı aktif hale gelmeyebiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (221. sayfa)
-
-
yok hocam alt limit falan nizami dikkat ediyorum. mesela sultan kangal sucuk var bannerdeki ürünlerde, hiçbir kombinasyonla ücretsiz saymıyor. salamura zeytin hakeza. tekli ekledim, çoklu ekledim, sonuç değişmedi.
-
Anladım hocam sinir bozucu oluyor gerçekten
-
5 ürün ücretsiz diye gaza gelip aldık ama kazık getirme ücretiyle birlikte iyi mi yaptık, kötü mü anlayamadım.
Sanki pek de karlı bir alışveriş gibi gelmedi ama neyde...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
250 ye 200 kupon verince anca market fiyatlarına denk geliyor.
35-40 lira getirme ücreti.
-
-
Bedava
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandım. 1000 liralık sepete 300 ödedim ama gerçek değeri 700 lira falandı max.
Lüzumsuz şeyler aldık ama yine de iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı şekilde benim de öyle oldu
-
-
Valla efsane.. 50 TL getirme ücreti acıttı sadece :)
o da acıtmasın artık :)
-
5 ürün hediye seçtim çoğu düşmedi anlamadım
-
-
%50 indirim gelmis. Bu sefer 300 liraya kadar degil 10 urune kadar indirim uygulaniyoe.
benim bölgede yok hocam %50 kampanyası
-
1 alana 1 hediye kampanyasından bahsetmiş arkadaş. Kampanya biraz farklı olmuş. Ürünleri 2li olarak koymuşlar. Sepete ekleyip kampanyayı uygulayınca yarıya düşüyor fiyat.
-
Aldım, SKT 17 Ekim geldi. Yumurta, üzerinde yazan tarihten 1 ay sonraya kadar tüketilen bir gıda olduğu için gayet iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X