BAE, Katar veya herhangi bir Arap sermayesinin bu ülkedeki AKP iktidarı olduğu müddetçe -ilk derece mahkemelerinde -istinaf mahkemelerinde -temyiz mahkemelerinde -anayasa mahkemesinde dava kaybetme ihtimali yoktur. arap sermayesiyle iş tutmaya başladığın an, elinde avucundaki herşeye arapların çökeceğini bilmen gerekir. şimdi hiç boşuna ağlamasın, mahkemelerden adil bir çözüm beklemesin... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 16 Ocak 2025; 13:30:22 > |
Getir kurucusundan isyan: İkiye bölünen Getir’de “Mubadala” krizi (2. sayfa)
-
-
Benim anlamadıgım Nazim Salur'a araplardan bir teklif geldi.
Benim Onlarla işim olmaz diyip satmayabilirdi. Pırasayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 16 Ocak 2025; 13:19:51 > -
Aynen öyle diyelimki benim bir şirketim var %50'sini araplara sattım diyelim
1 sene sonra hükümetinde desteğiyle ben şirketin tamamına sahip olmak istiyorum gerekli işlemleri başlattım deyip senin %50 şirketinin tamamına çökerler.
Sende hakkını mahkemelerde arar durursun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 16 Ocak 2025; 13:23:35 > -
Hiç bir kurumda kuryeler kendine ait değildir. Kimseye de hadi koş, çabuk denmiyor. Kuryeler kendi bireysel şirketlerini açıp bağkurlu. Burada bir şehirde binlerce kuryeden bahsediyoruz. Sen kurallara uy desen de uymayanlar olacak. Siz bu işleri basit sanıyorsunuz sanırım oturduğunuz yerden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En azından ülkemde trabzonu arapzon yapmış ve karadenizin bütün yeşilliğini arapların satın almış olmasından iyi olurdu ingilizlerin alması
Nihayetinde araplar kadar gerici değiller
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizde yönetici sıfatınızla millete ters cevap vermeyi sanırım basit sanıyorsunuz. Biz basitliğinden bahsetmiyoruz oluşturdukları kaostan bahsediyoruz. Ayrıca hepsi Bağkurlu değil. Migrostakiler , getirin bir kısım kuryesi kendi elemanı. Kurallara uymayanlar zaten ülkemizde oldukça yaygın. Bu bir yanlış ve bizler yanlışı yanlışla kapata kapata bu hale geldik . Bunu normalleştirilmesi benim garibime gidiyor. Yaygınlaşmadan bunun önüne geçilsin istiyorum konu bu. Basitliği olarak görüyorsanız zarar görünce anlarsınız.
-
o motorlu eşkiyalrdan bir tanesi elimde kalacak bir gün. devletin hiç bir önlemi, cezası yok bunlara.
-
çok basit. sal dronu sok bir kaç tanesine kol gibi cezayı bak gör ortalık nasıl süt liman.
-
quote:
Hiç bir kurumda kuryeler kendine ait değildir. Kimseye de hadi koş, çabuk denmiyor. Kuryeler kendi bireysel şirketlerini açıp bağkurlu.
devlet otomobilleri kırmızı ışıkta durmaya zorlamasa otomobiller de durmaz. o zaman şunu mu diyeceğiz: "otomobiller bi şirkete ait değil, şirket o otomobil şoförlerine çabuk gidin demiyo, herkesin bireysel kendi otomobili var"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuryelerden bu kadar şikayetçiyseniz neden cimere şikayet etmiyorsunuz? Esnaf kurye diye birşey var. Belli bir paket sayısına ulaşmadıkça düzgün para vermiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X