az sabredin. bölgeye yeni geldiyse yavaş yavaş restaurantlar katılmaya başlar. çarşamba, cumartesi, pazar sürekli %50 indirim var. diğer günlerde de hep %25. tek kişi için her türlü karlı. |
Getir yemek Ankara, İzmir ve Eskişehir %50 (2. sayfa)
-
-
corona'da yemek soyleyemedim tırsmasam söyleyeceğim de lahmacunlar gözümde tütüyor kaç aydır yiyemiyorum
-
konu için teşekkürler. yemeksepetindeki fiyatlarla birebir aynı. %50 daha ucuza geldi
-
Eskişehir için olduğunu bilmiyordum artık bu saatte yemek yemem ama yarına kaldı, bu arada bazı restoranların fiyatları yüksek yemeksepetine göre çakallık var sanki
-
Tosla kart getirde %25 yapıyor ama getir yemek de dahil mi acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sepete ekleyince %50 indirimli fiyat görünmesi gerekmiyor mu. İndirim var dediği restoranda fiyatlar eskisi gibi hala. Ödeme esnasında mı düşüyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutuya yüksek sıcaklıkta girdiği için pizza, pide, lahmacun gibi tamamı beraber pişen ürünleri alıyorum ben. Salata vs. şeyler istemediğimi söylüyorum. Yine de içiniz rahat etmeyecekse gözünüzde tüteceğine alıp 2 dakika fırına atın bence.quote:
Orijinalden alıntı: bbadaycorona'da yemek soyleyemedim tırsmasam söyleyeceğim de lahmacunlar gözümde tütüyor kaç aydır yiyemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 saat oldu hala gelmedi chati felan çok boktan
-
ben lokantaya gidip, abi getirden alsam burda yesem olurmu dedim, canima minnet dedi oturdum yidim sicak sicak
Teşekkürler.
Virüs ağzınızdan midenize giderse enfekte etmez. Mide özsuyu virüsü öldürür. Bilim insanları bunun için 15dk'da bir bir yudum su için, virüs ağzınızda, yemek borunuzda kalmasın, mideye insin ve ölsün diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben alışveriş yaptım farklı kart ile getir perakende olarak geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: Umut K.
Tosla kart getirde %25 yapıyor ama getir yemek de dahil mi acaba
1 adana kebap(dürüm değil dikkatinizi çekerim)
1 tavuk döner
1 lahmacun
16TL ödedim. Teşekkürler GetirYemek, 2010lu yıllarda hissi yaşattığın için madden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 4 Ekim 2020; 22:43:17 >
hangi restrondan aldın hocam bizde söyleyelim :D
-
Keciorendeysen görebilirsin
Teşekkürler iki sipariş verdim dün deneyerek öğrenicez
gebzeye ne zaman getireceksiniz?
-
Çok açıklayıcı bir cevap olmuş. Keçiörende bir restorant oldugunu öğrendik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Keciorendeysen görebilirsinKeçiören’de hangi restoran hocam nasıl aldınız bizde faydalanalım :) bedavaya almışsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslanonur -- 5 Ekim 2020; 18:28:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X