Şimdi Ara

GETZ LPG KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
7
Favori
132.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yecoskunsu

arabamı sabah saat 07.45 gibi çaliştiriyorum.Erzurum'da o vakitte -22 derece oluyor.3km.'ye yakın benzinde gidiyorum her sabah.ama tüpüm ve lpg taş gibi

lpg ye geçiş kaç dereye ayarlı?
  • LPG'yi ortalama 2.15TL den alıyorum. km'de 18kr yakıyor,şehir dışı 17kr olma ihtimalide var. Getz 1.3 GLS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: yecoskunsu

arabamı sabah saat 07.45 gibi çaliştiriyorum.Erzurum'da o vakitte -22 derece oluyor.3km.'ye yakın benzinde gidiyorum her sabah.ama tüpüm ve lpg taş gibi

lpg ye geçiş kaç dereye ayarlı?

Benim Brc'nin orjinal ayarı 38c sanırım. Ben sabahları 5 derece marşa basıyorum 3 km de benzine geçiyor. -22 c 'de İyiymiş valla.

Araca yağ ömrünü yitirdi de sürtünme arttığı için mi çabuk ısınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

LPG'yi ortalama 2.15TL den alıyorum. km'de 18kr yakıyor,şehir dışı 17kr olma ihtimalide var. Getz 1.3 GLS

tükettiğiniz benzin miktarını da ekliyor musunuz?
  • Haftasonu mediamarkttan bu bassı 139tl / 12 taksitle aldım 30cm kapalı kutu ve çok küçük ölçülerde,getz için çok ideal boyutta ve yeterli performansta düşünen arkadaşlar olur diye belirteyim dedim,bagajımın resminide ekleyeceğim yakın zamanda...

GETZ LPG KULÜBÜ
  • quote:

quote:

LPG'yi ortalama 2.15TL den alıyorum. km'de 18kr yakıyor,şehir dışı 17kr olma ihtimalide var. Getz 1.3 GLS

Ortalama km' de 0.03TL de benzin yaksa.

Km'de 0,17+0,03= 0.20tl gibi gerçek değere ulaşılır.
  • quote:

quote:

geçiş sıcaklığını 35C yaptırdım en fazla 500m sonra geçiyor LPG ye ,ayda 20TL benzin alıyorum. 2 ayda çeyrek depo benzin ancak kullandım.
  • ARKADAŞLAR BENDE 2011 GETZ VAAR DOCH MOTOR 1.4 ŞİMDİ BENZİNDE ORTALAMA 34 KRŞ YAKIYOR. LPG DE KAÇ YAKAR ARKADAŞLAR BRC Yİ DÜŞÜNÜYORUM. YA KRARSIZIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: per_2000

ARKADAŞLAR BENDE 2011 GETZ VAAR DOCH MOTOR 1.4 ŞİMDİ BENZİNDE ORTALAMA 34 KRŞ YAKIYOR. LPG DE KAÇ YAKAR ARKADAŞLAR BRC Yİ DÜŞÜNÜYORUM. YA KRARSIZIM.

%30 tasarruf garanti de gerisi senin ayağına kalmış.

Tahminen22-23kr.
  • quote:

ARKADAŞLAR BENDE 2011 GETZ VAAR DOCH MOTOR 1.4 ŞİMDİ BENZİNDE ORTALAMA 34 KRŞ YAKIYOR. LPG DE KAÇ YAKAR ARKADAŞLAR BRC Yİ DÜŞÜNÜYORUM. YA KRARSIZIM.

kış aylarında hava soğuk olması dolayısıyla ilk çalışmada benzin tüketimi de artıyor. kışın şehir içi benzin+lpg 24krş, yazın şehir içi 20krş. şehirler arası 16krş a kadar düşürebilirsin. lpg fiyatı şuan 2.43tl
  • ilginize teşekkürler mesajlarınızı bekliyorum. yavaş yavaş şekillendi gibi. atiker veya brc arasında bayağı fiyat farkı var.
  • quote:

ilginize teşekkürler mesajlarınızı bekliyorum. yavaş yavaş şekillendi gibi. atiker veya brc arasında bayağı fiyat farkı var.

atikere bulaşma, lovato taktır
  • quote:

quote:

ilginize teşekkürler mesajlarınızı bekliyorum. yavaş yavaş şekillendi gibi. atiker veya brc arasında bayağı fiyat farkı var.

atikere bulaşma, lovato taktır

iyi bir usta ile atiker sorunsuz.işçilik çok önemli
  • bende dün brc taktırdım. iyi şimdilik bir sorun yok. ben biraZda garantiyi seven birisiyim ondan ve araba sıfır olunca brc taktırdım. yoksa atiker taktıracaktım. hayırlısı ama takılırken baktım malzemeler orjinal.
  • quote:

bende dün brc taktırdım. iyi şimdilik bir sorun yok. ben biraZda garantiyi seven birisiyim ondan ve araba sıfır olunca brc taktırdım. yoksa atiker taktıracaktım. hayırlısı ama takılırken baktım malzemeler orjinal.

bende brc düşünüyorum ama bakalım son anda atiker olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtrskyline -- 1 Ocak 2012; 17:46:53 >
  • quote:

bende dün brc taktırdım. iyi şimdilik bir sorun yok. ben biraZda garantiyi seven birisiyim ondan ve araba sıfır olunca brc taktırdım. yoksa atiker taktıracaktım. hayırlısı ama takılırken baktım malzemeler orjinal.

hayırlı olsun
  • bende aynı düşünüyordum atikerde güzel. sorun yok ben araba sıfır diye ve brc nin 20 bin tl motor garantisi var diye takdırdım. amcam günde 400 km yapıyor şehir içi opel vektra var 2000 motor atiker takılı ve bir senedir sorun yok. tabi atiker tercih edebilirsin. hayırlı olsun şimdiden. lpg takdır boşa para harcama benzine... arkadaşlar teşekkür ederim ilginize..
  • İki sabahtır sabah -14 derecelerde marşa basıyorum.

Genelde Aygaz'ın yan kurululş LipetGaz'dan gaz alırdım.

Dün akşam eve dönüşte Petrol Ofisi gaz alayım dedim ve bu sabah aracım 25 kmlik yolda LPG ye geçmedi.

Biraz önce eve döndüm LPG de problem yok. Hemen uğradım benzinliğe evet LPG donar benzin bulundurun diyor.

Aynı hava artarında Aygazın gazı problem yaratmazken, PO nun gazı donunca,

LPG de AYGAZ için ne kadar söylenti olursa olsun daha da Aygaz harici gaz almamaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 18 Ocak 2012; 15:55:12 >
  • Arkadaşlar 2005 Getz 1.3Gls aracım var 62000 de Lpg taktırmak istiyorum görüştüğüm fiyatlar şöyle Atiker 1100 Lovato 1400 Brc 1700 tl üçünüde takan usta aynı hepsinin arkasındayım ama bence lovatoyu düşün diyor.Siz ne dersiniz değerli fikirlerinizi almayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozel2121

Arkadaşlar 2005 Getz 1.3Gls aracım var 62000 de Lpg taktırmak istiyorum görüştüğüm fiyatlar şöyle Atiker 1100 Lovato 1400 Brc 1700 tl üçünüde takan usta aynı hepsinin arkasındayım ama bence lovatoyu düşün diyor.Siz ne dersiniz değerli fikirlerinizi almayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler...

aynı marka model km araca lovato taktırdım temmuzda. nakit 1200tl idi. şuan memnunum. kış nedeniyle gaza geçme süresi uzadı sadece. tek sorun bu. takan usta ve işçilik önemli tabi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.