Şimdi Ara

getz punto yaris ve panda otomobilleri arasında karar vermeye çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, yeni araba kullanmaya başlıcam ve 12000-16000tl arası bi araba alıcam, otomatik vitesli hatchback ve benzinli olacak sanırım ben getz punto yaris ve panda otomobilleri arasında karar vermeye çalışıyorum bir bayan olarak uzun yoldan ziyade şehiriçinde kullanıcam çok yakmayan ama en önemlisi güvenli bi araç istiyorum sizce hangisidir yardımcı olursanız çok sevinirim

• Şehiriçinde kullanılacaksa bence fiat panda 1.2 dualogic yeterli olacaktır.
  • panda ya da punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Şehiriçinde kullanılacaksa bence fiat panda 1.2 dualogic yeterli olacaktır.
    teşekkür ederim peki panda 2.el bulamama durumunda 2.seçenek ne olmalı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisces88

Alıntıları Göster
    Ben olsam panda kesinlikle almam(Kişisel tercihim-tipini hiç beğenmiyorum-). Getz'i de direk Kore düşmanlığımdan ötürü elerim. Punto ya da Yaris'ten hangisini seçersem seçeyim mutlu olacağımı düşünürüm. Tabi bunlar benim fikirlerim Ama yine de Punto ve Yaris arasında bir tercih yapmanızı tavsiye ederim...

• quote:

1.3 punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhyen

Ben olsam panda kesinlikle almam(Kişisel tercihim-tipini hiç beğenmiyorum-). Getz'i de direk Kore düşmanlığımdan ötürü elerim. Punto ya da Yaris'ten hangisini seçersem seçeyim mutlu olacağımı düşünürüm. Tabi bunlar benim fikirlerim Ama yine de Punto ve Yaris arasında bir tercih yapmanızı tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    Bir kere Panda'yı eleyin. Secenekleriniz arasında en mantıklısı Getz gibi duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimBeam

Bir kere Panda'yı eleyin. Secenekleriniz arasında en mantıklısı Getz gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    getz hemen pert oluyor diyorlar bu konuda fikri olan var mı acaba? teşekkürler.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şehir içinde pandayı tavsiye ederim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    kim demişse yalan demiş.
    bende tercihin getz den yana olsun diyecektim. çünkü sölediğin otomobillerden donanımı üstün.
    1.4 motor 97 beygirlik getz i alırsan hem performansı ve hemde ekonomiyi aynı anda elde etmiş olursun.
    ve getz in ön camının büyüklüğü sayesinde görüşünün mükemmel olması sebebiyle bayanlar daha çok tercih etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 7 Ağustos 2009; 1:35:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JimBeam

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda sizin düşündüğünüz Yaris in düz viteslisi var. Kesinlikle çok kaliteli bir araç. Bagajı biraz küçük ama arka koltukları kaydırarak biraz genişleme imkanı var. Ayrıca motor hacmi 1296 cc olduğu için de vergi avantajı var. Mesela şöyle birşey gayet mantıklı gibihttp://www.sahibinden.com/2004_-_1_3_otomatik_-_68_000km-30WQQaXQQ15875753WQQpXQQdisplayitem Ama durumunuz müsaitse seçenekleriniz arasında olmasa da kesinlikle Honda Jazz ı tavsiye ederim. 17-18 bine bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Arkadaşımda sizin düşündüğünüz Yaris in düz viteslisi var. Kesinlikle çok kaliteli bir araç. Bagajı biraz küçük ama arka koltukları kaydırarak biraz genişleme imkanı var. Ayrıca motor hacmi 1296 cc olduğu için de vergi avantajı var. Mesela şöyle birşey gayet mantıklı gibihttp://www.sahibinden.com/2004_-_1_3_otomatik_-_68_000km-30WQQaXQQ15875753WQQpXQQdisplayitem Ama durumunuz müsaitse seçenekleriniz arasında olmasa da kesinlikle Honda Jazz ı tavsiye ederim. 17-18 bine bulursunuz.

Alıntıları Göster
    peki getz ile günde 70 km civarı yaptığımı düşünürsem günlük yakıt maliyetim tahmini kaç olabilir acaba?

• quote:

peki getz ile günde 70 km civarı yaptığımı düşünürsem günlük yakıt maliyetim tahmini kaç olabilir acaba?

sürüşe göre değişir elbette ama herhalde şu son benzin zammından sonra 20 lira yakın bi civar yakar diye tahmin ediyorum.
  • quote:

getz euroncap testlerinden 4 yıldızla geçmiştir.

birbirine yakın araçlar. panda hariç, panda a sınıf bir otomobildir diğer araçlardan daha küçüktür. ama donanımı zengindir.

benim tavsiyem punto veya yaris almanız yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

quote:

getz euroncap testlerinden 4 yıldızla geçmiştir.

birbirine yakın araçlar. panda hariç, panda a sınıf bir otomobildir diğer araçlardan daha küçüktür. ama donanımı zengindir.

benim tavsiyem punto veya yaris almanız yönünde.

Alıntıları Göster
    Punto 1.3 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukubi1907 -- 7 Ağustos 2009; 2:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sukubi1907

Punto 1.3 al

Alıntıları Göster
    Panda , olmadı punto tavsiye ederim.Kadınlara uygun şehir kullanımına uygun hb araçlar.Pandanın yeri bende ayrıdır.Herkes tipsiz diyor ama bilmiyorum uzerimde bir çekiciliği var :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

Panda , olmadı punto tavsiye ederim.Kadınlara uygun şehir kullanımına uygun hb araçlar.Pandanın yeri bende ayrıdır.Herkes tipsiz diyor ama bilmiyorum uzerimde bir çekiciliği var :S

Alıntıları Göster
    Getz çok fazla yakıyor ve performansı beygiri gibi değil! Yaris seçenekler arasında güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tatar_

Getz çok fazla yakıyor ve performansı beygiri gibi değil! Yaris seçenekler arasında güzel duruyor.

Alıntıları Göster
    Günde 70 km yapacak birisi çok yakması ile ünlenen Getz'in yanından bile geçmemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

Günde 70 km yapacak birisi çok yakması ile ünlenen Getz'in yanından bile geçmemeli

Alıntıları Göster
    Zaten önerim yaris olurdu.Bayansa tabikii de yaris.Hem diğerlerinden daha kaliteli duruyor,hem de tasarımı,iç dış oval hatlarıyla bir bayanın altına daha bir yakışıyor..Toyotanın sorunsuzluğuysa fazlası tabi.Getzi pek önermem(sürücü kursu arabasıydı),yaris varken getzin iç tasarımı kalitesi tartışılır.Pandayı vesaire bilmiyorum.(not:parça ucuzluğu,az yakması,daha az masraflı olması gbi özelliklerin durumunu bilmiyorum,bilsem de bunlar benim için öneli değil,arabadan zevk almayacaksam ne kadar az yakarsa yaksın bence..)

• quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Zaten önerim yaris olurdu.Bayansa tabikii de yaris.Hem diğerlerinden daha kaliteli duruyor,hem de tasarımı,iç dış oval hatlarıyla bir bayanın altına daha bir yakışıyor..Toyotanın sorunsuzluğuysa fazlası tabi.Getzi pek önermem(sürücü kursu arabasıydı),yaris varken getzin iç tasarımı kalitesi tartışılır.Pandayı vesaire bilmiyorum.(not:parça ucuzluğu,az yakması,daha az masraflı olması gbi özelliklerin durumunu bilmiyorum,bilsem de bunlar benim için öneli değil,arabadan zevk almayacaksam ne kadar az yakarsa yaksın bence..)

Alıntıları Göster
    getz in 1.3 motor olan makyajsız kasası çok yakar.
    makyajlı olan 1.4 motor daha az yakmaktadır.
    lütfen yanlış bilgilendirmeyelim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.