Şimdi Ara

Gevey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geveyle iphone kullanmanın eksileri nedir internet kullanımı şebeke ve appstore yönünden ve bir de belli bir süre sonra telefon kendiliğinden simfree oluyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal7372

geveyle iphone kullanmanın eksileri nedir internet kullanımı şebeke ve appstore yönünden ve bir de belli bir süre sonra telefon kendiliğinden simfree oluyormu?

arama kısmına gevey yaz, bu soruların cevaplarını bulursun
  • geveyle ilgili konular var ama fazla uzun ve karışık
  • Usenmeyip okumaniz gerekiyor iste, kimseye ozel muamele yok ne yazik ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geveyle iphone kullanmanın eksileri nedir internet kullanımı şebeke ve appstore yönünden ve bir de belli bir süre sonra telefon kendiliğinden simfree oluyormu?

arkadaşım sana geveyli kullanmak zorunda olduğun simkilitli telefon almak istemeyen ama sonradan bir gaflet simkilitli telefon alıp geveyle uğraşan birisi olarak tavsiyem şudur ki , macera yaşamak istemiyorsan veya normal piyasanın yarı fiyatına satılan ve gevey garantisi olan bir cihaz bulabilirsen istediğin simkilitli telefonu alabilirsin ... ama yok 100-200 tl fark var diyorsan o parayı veya farkı bulup simfree cihaz almanı veya gevey sevdasından uzak kalmanı tavsiye ederim ... ben 2,5 aylık pasaport kayıtlı ve almanya t-mobile simlocklu bir 4s 16 gb aldım ve bana geveyle maliyeti 1200 tl yi buldu ve şu anda sorunsuz telefonu ve interneti kullanıyorum ... daha ön ve arka jelatinleri bile üstünde ve kutu içi bütün aksesuarları kullanılmadı sıfır ... inan 1200 tl veren olsa hiç düşünmeden cihazı satmayı düşünüyorum ... o derece yani ... ama yine de geveyli cihaz konusunda karar senin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

arkadaşım sana geveyli kullanmak zorunda olduğun simkilitli telefon almak istemeyen ama sonradan bir gaflet simkilitli telefon alıp geveyle uğraşan birisi olarak tavsiyem şudur ki , macera yaşamak istemiyorsan veya normal piyasanın yarı fiyatına satılan ve gevey garantisi olan bir cihaz bulabilirsen istediğin simkilitli telefonu alabilirsin ... ama yok 100-200 tl fark var diyorsan o parayı veya farkı bulup simfree cihaz almanı veya gevey sevdasından uzak kalmanı tavsiye ederim ... ben 2,5 aylık pasaport kayıtlı ve almanya t-mobile simlocklu bir 4s 16 gb aldım ve bana geveyle maliyeti 1200 tl yi buldu ve şu anda sorunsuz telefonu ve interneti kullanıyorum ... daha ön ve arka jelatinleri bile üstünde ve kutu içi bütün aksesuarları kullanılmadı sıfır ... inan 1200 tl veren olsa hiç düşünmeden cihazı satmayı düşünüyorum ... o derece yani ... ama yine de geveyli cihaz konusunda karar senin ...

Sağol gerekli cevabı aldım büyük bir ihtimal alırsam simfree bi cihaz alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk.25

ARKADASLAR HER TURLU IPHONE TELEFONLARI SIMFREE HALINE GETIRILIR, YUZDE 99 GARANTILI
    TELEFONA IHTIYACIM YOK SADECE IMEI NUMARASINI VeRIN YETER
    SIMFREE YAPAMAZSAM UCRET ALMIYORUM
    GEVEYSIZ KULLANIYORSUNUZ
    ILGILENEN ARKADASLARA DUYRULUR

MUSTAFA OZER
    NEWYORK

Şakamısin? İlgilenin sununla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Bootloader UNLOCK YARDIM!
    8 yıl önce açıldı
    Gevey Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.