3g , Uluslararası dolaşımı ve hücresel veriyi wi fi kapattım.bakalım farkedecek mi ??
Farketmiyor. Denedim önceden. İlk bildirimleri kapattım olmadı. Sonra 3G'yi kapattım ki hala kapalı o da olmadı. En son da wi-fi ve konum servislerini kapadım hala aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: Majestixxc
3g , Uluslararası dolaşımı ve hücresel veriyi wi fi kapattım.bakalım farkedecek mi ??
Bizde zaten hepsi kapalıydı.
Sürüm 4.1. Limerain jailbreak. Baseband 02.10.04
Ben bugün tekrar fulledim bataryayı.. Şimdilik iyi gidiyor.Umarım gece bana yine sürpriz yapmaz
Soguk yere koyun telefonu belki etkisi olur. :D
Her nekadar pil etkiside olsa en azindan telefon...
dostum sabah yazarsan ne kadar gittigini çok iyi olur. bizde bu gece yatmadan fulleyip yatarız. bakarız ne olmuş yarın sabah. sürekli böyle devam ederse durum vahim.
Gün içinde herşey normal ama ne oluyorsa gece oluyor.. Çok ütopik :D
arkadşlar gece fulledim, şu an itibari ile
kullanım 54dk bekleme 7saat 21 dk
kalan %73
hemen hemen hiç kullanmama rağmen 24 saat dolmadan pil bitiyor.
slm arkadaşlar ben akşam 23:00 da yattım pil oranım yüzde 51 di sabah 8:35 de kalktım pil oranım yüzde 48 e düşmüştü yaklaşık olarak 9.30 saat bekleme süresinde yüzde 3 pilim gitti arka plan açık uygulama yoktu 3g ve wi-fi kapalıydı sadece telefon görüşmeleri açıktı geveyi dün yaypelden aldım ve ilk günüm bakalım ilerleyen günler neler gösterecek
Arkadaşlar bende durum cok vahim. 4.1 surum 02.10.04 bb jb. yapilmis telefonum. Dun saat 18.00 gibi şarjdan aldim gece yatarken %38 di. Sabah kalktigimda %18 olmuş. 3g wifi roaming hepsini kapattiğim halde hem de. Telefon gorusmesi de yaptigim zamz toplamda en fazla 12 saat anca gidiyor. Nasil cozucez bu durumu? Geveyden mi kaynaklandi acaba? Sorunsuz kullanamayacak mıyız bu telefonları biz yaa.((
quote:
Orijinalden alıntı: conquerorist
Arkadaşlar bende durum cok vahim. 4.1 surum 02.10.04 bb jb. yapilmis telefonum. Dun saat 18.00 gibi şarjdan aldim gece yatarken %38 di. Sabah kalktigimda %18 olmuş. 3g wifi roaming hepsini kapattiğim halde hem de. Telefon gorusmesi de yaptigim zamz toplamda en fazla 12 saat anca gidiyor. Nasil cozucez bu durumu? Geveyden mi kaynaklandi acaba? Sorunsuz kullanamayacak mıyız bu telefonları biz yaa.((
geveyi nerden aldınız dostum neticede bunu çinliler yapıyor ve stabil olmama ihtimali var yaptıkları bi ürün diğerine benzemez bu çinlilerde :) iphone üretiminde bile kiminde anten problemi kiminde sarı ekran kiminde home tuşu vs problemler çıkabiliyor
Dogubanktan almistim. Pil disinda herhangi bir sorunum olmadi. Forumda genelde bahsedilen rehber sorununu bile yasamadim. Birazdan yine sarja takicam cunku % 4 e dustu simdi.
valla çıkalı heralde 1 hafta oldu en eski kullanan 1 hafta kullanmıştır onların görüşlerini almak lazım aslında ben daha 1 gün bile dolmadı gecede pilde aşırı tükenme olmadı bakalım 3-4 gün sonra çıkar kokusu
dün gece yatarken %95di yanlış hatırlamıyorsam, yatarken 3g'yi kapattım wifi açıktı ve sabah kalktığımda %90dı...dün 16:00 itibari ile kullanmaya başladım gevey ile telefonu ve 3g açıkken şarjdan çok sağlam yiyor bunu söyleyebilirim ancak bu durum gevey olmasada aynı..gün içerisinde ve yatarken internet ile işiniz yoksa eğer 3gyi kapatarak Edge' den kullanmanızı tavsiye ederim daha fazla pil ömrü için. Notebook bilgisayarları düşünün 3-5 saat anca gidiyor pilleri wifi vs. açık ise..yani bu telefonlardada 3g ve wifi sürekli açık olursa pilin normalden daha çabuk bitmesi normal olsa gerek.
Arkadaşlar dün gece yatarken hücresel veri 3g wi-fi açıktı.. Dün Gece yatarken %50 / Sabah %29 du .
Bugün Hücresel Ağ- 3g- Wi-Fi kapattımm.. Yatarken %76 / Sabah %74 ...
Bunu yaşayan arkadaşlara şunu net bir şekilde söylüyorum.. Gevey kullanırken batarya sürenizi kesinlikle "hücresel veri" kısaltıyor.. İki ihtimalide denedim.. Wi-Fi en az etkileyen..Sonra 3g .. hücresel veride direk bataryayı emen...
4.3.1. Versiyonuna geçmenizi öneririm , eğer Gevey Turbo Sim , 4.3.1 versiyonunda çalışıyor ise ve geçtikten sonra telefonun tamamen şarjı bittikten sonra telefonu yaklaşık 4 saat şarja tutmanızı öneririm ( dolum süresi yaklaşık 2 saattir ) ve sonra şarjdan çıkartıp geveyi takmanızı ve ne kadar gittigini bize söylemeniz daha mantıklı olucaktır sanırım. Iyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: elve
Merhabalar. Dün akşam gevey ile unlock yaptık ve pil ile ilgili sorun yaşıyoruz. Dün gece telefon yüzde 95 pil oranındayken sabah kalktıgımızda yüzde 72 ye düşmüştü. Varmı buna benzer sorun yaşayanlar? Ayrıca bir rehber sorunu var. Arayanların ismi ararken gözükmüyor fakat son çağrılarda gözüküyor. 4.1 versiyon.
Bizde hücresel veri ve 3g kapalıydı. sadece wifi açıktı. gecede yüzde 20 den fazla gitti pil. fakat bu gece dediginiz gibi yapalım. gevey takmadan tam sarj ettikten sonra geveyi takıp test edicem. yarın paylaşırım durumu burada.
quote:
Orijinalden alıntı: Majestixxc
Arkadaşlar dün gece yatarken hücresel veri 3g wi-fi açıktı.. Dün Gece yatarken %50 / Sabah %29 du .
Bugün Hücresel Ağ- 3g- Wi-Fi kapattımm.. Yatarken %76 / Sabah %74 ...
Bunu yaşayan arkadaşlara şunu net bir şekilde söylüyorum.. Gevey kullanırken batarya sürenizi kesinlikle "hücresel veri" kısaltıyor.. İki ihtimalide denedim.. Wi-Fi en az etkileyen..Sonra 3g .. hücresel veride direk bataryayı emen...
Ben de dün telefonu restore ettim. İlk başlarda pil daha iyi gidiyordu fakat akşam yine yüzde 10 civarında götürmüş. Şimdi dediğiniz gibi hücresel veriyi ve 3G'yi kapattım. Bakalım sonuç ne olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: elve
Bizde hücresel veri ve 3g kapalıydı. sadece wifi açıktı. gecede yüzde 20 den fazla gitti pil. fakat bu gece dediginiz gibi yapalım. gevey takmadan tam sarj ettikten sonra geveyi takıp test edicem. yarın paylaşırım durumu burada.
Dostum bende de dün tam %20 pil gitti gece... Ama dediğim gibi bu gece sadece hücresel veri 3g ve wi-fi kapatarak denedim sonuç %76 'dan %74 e düştü.. O kadar kasmadan bu dediğimi bir dene derim =)
Sadece tavsiyedir yoksa aklına nasıl yatıyorsa öyle yap.
Kapatilabilecek herseyi kapattim. 3g husresel veri spotlight bildirimler sinirlamalar... Kullanmadigim uygulamalari silip parlakligi da yarinin altina indirdim. Bakalim sonuc degisecek mi? sonucu paylasirim..
eger telefonu hacktivate etmişseniz ondan kaynaklanıyordur çok buyuk olasılıkla. Cydia'dan sam yukleyin ayarlayın duzelir