Şimdi Ara

Gevey pil sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Dün akşam gevey ile unlock yaptık ve pil ile ilgili sorun yaşıyoruz. Dün gece telefon yüzde 95 pil oranındayken sabah kalktıgımızda yüzde 72 ye düşmüştü. Varmı buna benzer sorun yaşayanlar? Ayrıca bir rehber sorunu var. Arayanların ismi ararken gözükmüyor fakat son çağrılarda gözüküyor. 4.1 versiyon.

• dostum pil sorunu muhtemelen çok fazla program açıktır ondandır,task managerdan kapat onları yada telefonu aç kapat yeniden öyle bekle,rehber sorunu da telefon numaralarının başına +9 eklenerek hallediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANVVS-2

dostum pil sorunu muhtemelen çok fazla program açıktır ondandır,task managerdan kapat onları yada telefonu aç kapat yeniden öyle bekle,rehber sorunu da telefon numaralarının başına +9 eklenerek hallediliyor
    dostum telefonlar acıldı bırakta pil sorunu olsun :) i podtan kurtulduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

dostum telefonlar acıldı bırakta pil sorunu olsun :) i podtan kurtulduk

Alıntıları Göster
    program felan degil hocam olay. arkada çalışan birşey yok. ki arkada çalışan programlar bile bu kadar pil yemez. bu başlıgı açtıgımdan bu yana yüzde 5 daha geriledi. gevey kullanıpta bu sorunu yaşayan başka kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elve

program felan degil hocam olay. arkada çalışan birşey yok. ki arkada çalışan programlar bile bu kadar pil yemez. bu başlıgı açtıgımdan bu yana yüzde 5 daha geriledi. gevey kullanıpta bu sorunu yaşayan başka kimse yok mu?

Alıntıları Göster
    4.3.1 yüklesen düzelir mi acaba? aklıma ilk bu geldi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

4.3.1 yüklesen düzelir mi acaba? aklıma ilk bu geldi ama

Alıntıları Göster
    bilmiyorum ama gevey ile unlock yaptıktan sonra oldu böyle. dün gece tam sarj yaptık. şu anda yüzde 57de pil seviyesi. kullanım olarak ise beklemede 12 saat civarı kullanımda 50 dakika civarı.
  • quote:

bilmiyorum ama gevey ile unlock yaptıktan sonra oldu böyle. dün gece tam sarj yaptık. şu anda yüzde 57de pil seviyesi. kullanım olarak ise beklemede 12 saat civarı kullanımda 50 dakika civarı.

Alıntıları Göster
    jb yaptın mı ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aynı sorunu ben yaşadım dostum.. yatarken % 50 uyandığımda % 30 du ... Aynı başlığı ben açacaktım.

Batarya Bilgileri :

Beklemede: 1 Gün 1 Saat.
    Kullanım: 7 Saat 16 Dk.
    Konuşma süresi : 1 Saat 45 Dk.
    Pil yüzdesi : % 29 ( Yatarken % 50 idi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

Aynı sorunu ben yaşadım dostum.. yatarken % 50 uyandığımda % 30 du ... Aynı başlığı ben açacaktım.

Batarya Bilgileri :

Alıntıları Göster
    e bi dünya insan bataryada sorun yok diyordu
  • quote:

Batarya Bilgileri :

Alıntıları Göster
    Bende de aynı problem mevcut. Acaba kullandığınız sürümler nedir? Ben 4.2.1 sürümünü 02.10.04 basebandi ile kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

Bende de aynı problem mevcut. Acaba kullandığınız sürümler nedir? Ben 4.2.1 sürümünü 02.10.04 basebandi ile kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Ya aslında şöyle bir baktığımda konuşma süresi ve aktif kullanıma, jailbreakli telefonda normal %30 dicem ama .. Yatarken %50 uyandığımda %30 olması biraz şaşırtıcı.. Telefon İOS 4,1 02.10.04 BB
  • quote:

Ya aslında şöyle bir baktığımda konuşma süresi ve aktif kullanıma, jailbreakli telefonda normal %30 dicem ama .. Yatarken %50 uyandığımda %30 olması biraz şaşırtıcı.. Telefon İOS 4,1 02.10.04 BB

Alıntıları Göster
    evet bende hiç bir kullanım yokken yüzde 25 e yakın düştü. sizinki yine benimkinden iyiymiş. bu hızla giderse sarj hiç bir şey yapmasam bile 24 saati zor çıkartır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bildigim kadarı ile geveyin pil durumuna etkisi % 5 ... yani % 5 daha fazla harcama yaptırıyor duzgun calısırsa.. ama sinyal koptugu yerlerde bu oran % 25 e kadar cıkar cunki surekli olarak gsm hattı arar ve buda pil ömründen götürür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

bildigim kadarı ile geveyin pil durumuna etkisi % 5 ... yani % 5 daha fazla harcama yaptırıyor duzgun calısırsa.. ama sinyal koptugu yerlerde bu oran % 25 e kadar cıkar cunki surekli olarak gsm hattı arar ve buda pil ömründen götürür..

Alıntıları Göster
    Yok bu olay kesinlikle %5 falan değil. 3 yıla yakın bir süredir iphone kullanıyorum ve gece yatarken şarj yüzde 2'den fazla hiçbir zaman düşmedi. Geveyden sonra %10-%20 oranlarında bir düşüş yaşanıyor.
  • quote:

Yok bu olay kesinlikle %5 falan değil. 3 yıla yakın bir süredir iphone kullanıyorum ve gece yatarken şarj yüzde 2'den fazla hiçbir zaman düşmedi. Geveyden sonra %10-%20 oranlarında bir düşüş yaşanıyor.

Alıntıları Göster
    Ben de uzun zamandır iphone kullanıyorum ve kesinlikle böyle bir düşmeye şahit olmadım.. Bende % 20 düştü gece.. Bu yüzde 5 falan işi değil.

Beyler tam şarjdan sonra ki durumu bi aktarır mısınız ..
  • quote:

Ben de uzun zamandır iphone kullanıyorum ve kesinlikle böyle bir düşmeye şahit olmadım.. Bende % 20 düştü gece.. Bu yüzde 5 falan işi değil.

Beyler tam şarjdan sonra ki durumu bi aktarır mısınız ..

Alıntıları Göster
    Bende anca 1 gün dayanabildi telefon. Üstelik öyle çok kullanan biri de değilim. 20-30 mesaj, 1 saat civarı wi-fi, oyun yok, 30dk kadar video izledim. Acaba 02.10.04 basebandi mi buna sebep oluyor?
  • quote:

Bende anca 1 gün dayanabildi telefon. Üstelik öyle çok kullanan biri de değilim. 20-30 mesaj, 1 saat civarı wi-fi, oyun yok, 30dk kadar video izledim. Acaba 02.10.04 basebandi mi buna sebep oluyor?

Alıntıları Göster
    Basebandla alakalı olabilir mi bilemiyorum..Ama sanmıyorum.. Bataryalar hakkında detaylı bilgi verirseniz iyi olacak.
  • quote:

Basebandla alakalı olabilir mi bilemiyorum..Ama sanmıyorum.. Bataryalar hakkında detaylı bilgi verirseniz iyi olacak.

Alıntıları Göster
    Bizde durum dedigim gibi.

Beklemede: 12 saat civarı

Kullanım: 50 dakika civarı

Kalan pil yüzdesi: 57

Tam sarjdan sonraki durumdur bu. Zaten bir gecede hiç birşey yapılmamasına ragmen yüzde 25 düşmesi durumun ne kadar vahim oldugunu gösterir. Ki benim fikrim bu durum gün geçtikçe dahada kötü bir hal alabilir. Sonuçta normalin 2-3 katı hızlı yiyecek pili ve bi o kadar sarj edilecek. Zamanla pil çöp olacak. 150 TL verdik unlock olsun diye fakat durum bu... Keşke hiç almasaydık.

Basebandle çok alakası olacagını sanmıyorum. Gevey kullanıpta hiç sorun yaşamadan normal pil ömrü ile devam edebilen var mı? Varsa jailbreak baseband ve firmware yazıp pil süresi hakkında bilgi verirse çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elve -- 2 Nisan 2011; 14:58:59 >

• quote:

Alıntıları Göster
    3g , Uluslararası dolaşımı ve hücresel veriyi wi fi kapattım.bakalım farkedecek mi ??
  • quote:

Bizde durum dedigim gibi.

Beklemede: 12 saat civarı

Kullanım: 50 dakika civarı

Kalan pil yüzdesi: 57

Tam sarjdan sonraki durumdur bu. Zaten bir gecede hiç birşey yapılmamasına ragmen yüzde 25 düşmesi durumun ne kadar vahim oldugunu gösterir. Ki benim fikrim bu durum gün geçtikçe dahada kötü bir hal alabilir. Sonuçta normalin 2-3 katı hızlı yiyecek pili ve bi o kadar sarj edilecek. Zamanla pil çöp olacak. 150 TL verdik unlock olsun diye fakat durum bu... Keşke hiç almasaydık.

Basebandle çok alakası olacagını sanmıyorum. Gevey kullanıpta hiç sorun yaşamadan normal pil ömrü ile devam edebilen var mı? Varsa jailbreak baseband ve firmware yazıp pil süresi hakkında bilgi verirse çok iyi olur.

Alıntıları Göster
    Gevey konusunda pil ile sıkıntısı olmayanlar vardı. Sıkıntı yaşayanlar kullandıkları sürümü ve basebandi yazarsa iyi olacak.

Benim dediğim gibi
    Sürüm: 4.2.1
    Baseband: 02.10.04

Lütfen herkes yazsın.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.