Arkadaşlar ben alacağım nerden alırsam daha çabuk gelir bu videoyu çeken arkadaş nereden almış bunların bilgisi varmı elimizde
Degerli arkadaslar videoda gayet acik hersey gevey zimbirtisi calisiyor, bu aletin yan etkilerini kullandikca gorecez mutlaka. tabiki telefonlarimizi kullaniyor olabilmek fikri bile cok guzel simdilik. aklima bir husus takildi acaba avea ile calistigi gibi TURKCELL ve Vodaphone ile de calisiyor mudur????????
aynı videoyu koymussun be yaaa:D
Gevey feryil nikli bi arkadaş yolluyom diyodu ama odamı patladı bi bilgisi olan varmı. 80 $ verebilirim.
6 ay sonra nihayet, umut gercege donustu. Allah razi olsun Gevey i icat edenden
hocam nerden sipariş verebiliyoruz? Türkiye'ye yollayan?
Arkadaslar tekrar yazıyorum.. ben uluslararası dolasımı açmasından kıllandım.. kaş yapayım derken gözünüz çıkmasın.. aman dikkat diyorum.. iyice bu konuyu irdeleyin..neden uluslararası dolasımı açmak zorunda kaldı???
quote:
Orijinalden alıntı: gunbah Arkadaslar tekrar yazıyorum.. ben uluslararası dolasımı açmasından kıllandım.. kaş yapayım derken gözünüz çıkmasın.. aman dikkat diyorum.. iyice bu konuyu irdeleyin..neden uluslararası dolasımı açmak zorunda kaldı???
Uluslararası dolaşımı açmasının sebebi bence telefona AT&T takıldığını hissettirip Baska ülkede kullanıyorum imajı yaratarak telefonu kandırmak.
6 ay sonra nihayet, umut gercege donustu. Allah razi olsun Gevey i icat edenden
muhahhaha cok acıklı :))) ama haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: gunbah
Arkadaslar tekrar yazıyorum.. ben uluslararası dolasımı açmasından kıllandım.. kaş yapayım derken gözünüz çıkmasın.. aman dikkat diyorum.. iyice bu konuyu irdeleyin..neden uluslararası dolasımı açmak zorunda kaldı???
Gelince görcez hocam oyle bişey varsa 3g yi kullanmayı veririz :):) zaten şurda 1-2 aya kadar çıkar fu
ya sormayın karı pavyon konsomatrisi muamelesi yaptı kardesinize 2 lafın bası canım cicim ehhehehe.... dolandırıldıkmı yoksam hehehehe...
arkadaşlar güzel hoş da topluca sipariş ne zaman verilcek acaba....nerden verilecek
saygılar
shenzhende bir tanıdıkla konustum oradanda hong konga gecicekmiş fiyat hakkında bilgi vericek uygun olursa fazlada getirtirim
Arkadaşlar "Uluslararası Dolaşım" özelliğini açmak kesinlikle bir sorun teşkil etmeyecek diye düşünüyorum. Roaming yapabilmek için SIM card'ın ait olduğu ülke dışında başka bir ülkeden sinyal alması gerekli. Bu da yurt dışına çıkmadan zaten mümkün değil. Korkacak bir şey yok diyorum ben.
arkadaşlar bi şey dikkattimi çekti ki bu konu herkesin kafasını kurcalıyor zaten, bu 112yi arama esnasında videoyu dikkatli izlersek eğer, sanki 112 bağlanmadan yani operatör karşımıza çıkmadan arama sonlandırılıyor sanki. çünkü farkındaysanız videoda 112 yi arıyoruz dediğinde 112 tuşlanıyor ekranda (112 aranıyor üç nokta) yazısını görüyoruz. bağlantı kurulduğunda 00:01 şeklinde sayaç işlemezmi? yani bu durumda 112 deki operatöre bağlanmıyodur gibime geliyo.sadece sinyal alması için yapılıyosa bu 112 yi arama muhabbeti iyi tamamda arayıp bağlanıp tacizci gibi kapatmak ileride sorun yaratır. Bu videoyu ekleyen kişi bu durumunda net bir bilgisini yazabilse çok daha iyi olurdu.
@kardanadam_HT bu konuda sana katılıyorum. Sabit numara olduğu için ARA tuşuna bastıktan 1 saniye sonra çalacaktır zaten. Aslında amaç istasyonla bağ kurabilmek. Çok hızlı bir şekilde çalmadan hemen önce arama sonlandırılırsa yine çalışacaktır gibime geliyor. Bilemeyiz tabi denemek lazım önce. Dediğin gibi telefon sapık sıfatı yeyip hattın bloke edilmesi meselesi de gündem konusu olabilir.
unlock zede olduktan sonra bide 112 telefon sapıkları statüsü yiyip topluca bakanlık tarafından "TOPLAYIN ŞU GEVEY KULLANANLARI" durumu olmasında
112 Olayında sorun yok, arama tuşuna bastığınızda karşı taraf 3-4 sn sonra calmaya başlar o yüzden calmadan kapatıyorsunuz.. Ama siz gider 5-6 sn sonra kapatırsanız o zaman sorun yaratırsınız.. O yüzden aramaya basdığınızda andan itibaren 1 - 2 - 3 diyip aramayı sonlandırcaksınız bu kadar basit..112 olayını abartıpda milleti korkutmayanın bir anlamı yok.. ;)
O zaman tabiri caizse "şamar oğlanı"na döneriz :) Ama ben 112'yi aradığımızda daha çalmadan aramayı sonlandırsak bile çalışacağı kanısındayım. En olmadı bir kaç kere arar çalmadan kaparız. Software Unlock'un da bir süre daha çıkmayacağını göz önünde bulundurursak "112yi arayıp çalmadan kapama" konusunda ustalaşacağımızı düşünüyorum
Arkadaslar sunsky den sipariş verenler varmı ben verdim mail geldi kargo sipariş numarası vermişler online arama yaptırıyorum kargo gözükmüyor china posta ile gelecek bu site hakkında bilgisi olan arkadaslar lütfen paylaşsın toplam 35$ kargo dahil aldım