Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @erdogan3333 hatırladıgım kadarıyla şöyle bi cevabı olmuştu satış temsilcisinin; ürünü birebir kendilmiz klonladığımız için fiyat bukadar düşük.

ama sorarım birazdan elemana kesin cevabı alırım.
  • Beyler bosuna heveslenmeyim suan kulaniyorum bes para etmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat012

Bende denedim orjinal gevey alırsanız menü zaten turkcedir .bir kaç aksaklık tespit ettim birinci gelen aramada rehberde isim kayıtlı olmasına rağmen sadece numara çıkıyor ikincisi birini aradığınızda arama yönlendirme aktif diyor oysa menüde baktığınızda kapalı gözüküyor.telefonu açıp kapatiginizda aynı işlemi yapmak zorundasınız cogu kez kart takılı olmasına rağmen simkarti görmüyor ..şimdilik bendeki sorunlar bu..

Sim kartı görmeme durumu ne sıklıkta oluyor bu önemli, bir de senin kayıtlar sim kartta mı belki o yüzden isim göstermiyor olabilir.
    Kullanmaya başlayan başka arkadaşlar varsa onlarda da aynı sorun varmı bilgilendirirlerse çok iyi olur.
  • quote:

Beyler bosuna heveslenmeyim suan kulaniyorum bes para etmez...

O zaman bes paraya bana satsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 25 Mart 2011; 16:18:18 >
  • 5 para etmiyorsa kullanma zorlamı kullandiriyorlar şimdide bu tipler çıkar karşımıza yaramaz 5 para etmez ölücüler hep tetikte bekleyin buldunuz bir kazanç kapısı yolun milleti kullanma kardesim Ekim ayından beri bekliyoruz birde butipler insanın canını sıkıyor
  • bana gelsn de en iyi açıklama ben de olacak .d
  • quote:

neden boyle dedin ki?
  • arkadaşlar konuyla alakalı değil ama bişe sorcam.

ben sunsky dan gevey siparişi verdim ama kredi kartı olmadığı için orda banka havalesi seçeneğine tıkladım.bu işlerde biraz acemiyim.bu banka havalesi noluyo.şimdi ben nasıl ödeyebilecem bunun ücretini.yardımcı olun lütfen
  • Arkadaslar ben de sun skydan alicamda link verirmisiniz
  • quote:

Başka bir forumda bir arkadaş, "24 saattir kullanıyorum ne bir kere hat kesildi ne de başka bir problem çıkardı" dedi. Sizin kartınızda problem var öyleyse.
  • quote:

Bende denedim orjinal gevey alırsanız menü zaten turkcedir .bir kaç aksaklık tespit ettim birinci gelen aramada rehberde isim kayıtlı olmasına rağmen sadece numara çıkıyor ikincisi birini aradığınızda arama yönlendirme aktif diyor oysa menüde baktığınızda kapalı gözüküyor.telefonu açıp kapatiginizda aynı işlemi yapmak zorundasınız cogu kez kart takılı olmasına rağmen simkarti görmüyor ..şimdilik bendeki sorunlar bu..

Gelen aramada numaranın kayıtlı olmasına rağmen ismin çıkmaması, rehberi sim kartta kayıtlı olan bütün telefonlar için böyledir. Arama yönlendirme aktif mesajı "kim aramış" servisi için çoğu telefonda böyledir(en azından turkcellde). Telefonu açıp kapattığımızda aynı işlemleri yapacağımızı da hepimiz biliyoruz zaten. Burdaki tek sorun kart takılı olmasına rağmen sim kartı görmemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *beto* -- 25 Mart 2011; 16:44:04 >

• arkadaşlar konuyla alakalı değil ama bişe sorcam.

ben sunsky dan gevey siparişi verdim ama kredi kartı olmadığı için orda banka havalesi seçeneğine tıkladım.bu işlerde biraz acemiyim.bu banka havalesi noluyo.şimdi ben nasıl ödeyebilecem bunun ücretini.yardımcı olun lütfen
  • @alyhannn

sunsky'da direk olarak kredi kartı ödeme seçeneği yok.ister master ister visa farketmiyor adamlar bu seçeneği sunmamışlar.fakat paypal ile ödeme seçeneğine tıkladığın zaman paypal üzerinden kredi kartın ile satışı gerçekleştiriyorsun. ( paypal'a üye olmana gerek kalmadan ) Kaldı ki bu sistem yani paypal normal şartlarda daha güvenli.hiç bir zaman alışveriş sitelerine kendi kredi kartı bilgilerini vermek zorunda kalmıyorsun iki arkadaşların da dediği gibi alışverişte herhangi bir sorunla karşılaşırsan 200$'a kadar para iade söz konusu.Sık sık internet alışverişini kullanıyorsan bu tarz, paypala da üye ol derim.Bu hizmetlerine karşı 1$ gibi de bir kesintileri oluyor canları sağolsun.

Daha önceden yanlışlıkla verdiğin banka havalesi sistemini de kafana takma.Order complate yazısına aldanma,o sisteme göre şu an yağtığın alışveriş " UNPAİD" yani ödemeni bekliyorlar, ödemek zorunluluğun yok ödemediğin takdirde de yollamazlar haliyle.Ama içim rahat etsin diyorsan ve yanlışlık haliyle bilgi vermek istiyorsan, sipariş kodunla beraber yanlış sipariş verdim şeklinde mail at yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thezephyr -- 25 Mart 2011; 16:57:56 >

• Sim kartı bir görüyor bir görmüyor neyse ya büyük hevesle getirdik en azında benim beklediğim gibi olmadı..ilk basta sim tanıtmada problem yaşanır defalarca açıp kapatabilirsin görüşmede herhangi bir aksaklık yok pilde normal..bu ara arkadaslardan biri bilmeden ileri geri konuşmuş haddini bilsin.ne tüccarım nede kimsenin cihazını satmasını isterim bendeki ip4 de Ekim'den bu yana dürüyor ..
  • Haldor kardes sabahtan beri beni delli etti bu cihaz su gelen aramayı rehberde göremiyorum onunla uğraşıyorum msn varsa ver camda gosteryim ..
  • quote:

Haldor kardes sabahtan beri beni delli etti bu cihaz su gelen aramayı rehberde göremiyorum onunla uğraşıyorum msn varsa ver camda gosteryim ..

sizdeki aparat orjinal geveymi yoksa sunskydan alınan aparatmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justify34 -- 25 Mart 2011; 17:08:36 >
  • quote:

Sim kartı bir görüyor bir görmüyor neyse ya büyük hevesle getirdik en azında benim beklediğim gibi olmadı..ilk basta sim tanıtmada problem yaşanır defalarca açıp kapatabilirsin görüşmede herhangi bir aksaklık yok pilde normal..bu ara arkadaslardan biri bilmeden ileri geri konuşmuş haddini bilsin.ne tüccarım nede kimsenin cihazını satmasını isterim bendeki ip4 de Ekim'den bu yana dürüyor ..

Teşekkürler bilgilendirdiğin için, kaç gündür kullanıyorsun?
  • sunsky daki kart ile de 112 aranıyormuş orjinalliği hakıkında ise ; modellerinin ismini vermiş ve de orjinal gevey olmadıgını belirtmiş aynı zamanda aynı özelliklere sahip oldugunu yazmışlar.

soru;
    If it's not original GEVEY, who produces it? Is it a copy of GEVEY sim? Your sim has absolutely same functionality?
    cevap;
    our model S-IP4G-0690 is not original Gevey, but have the same function as Gevey,
  • Buyrun video

• Kardes orjinal elden bizzat sengayda aldiirdim..onların ana sayfasindaki gibi iki parça hat kesilmeyi hic yasamadım sıkıntı basta tanitirken oluyor yoksa ekranda türkcell yazıyor genel kısmında yine Turkcell konuşma gayet net sorun cihazı açıp kapattığın zaman yaşanıyor..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.