Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada sun sky linki ;http://www.sunsky-online.com/view/207717/Unlock+SIM+Card+for+iPhone+4.htm

@justify sun sky 3 gündür meşhur oldu ordan aldıgını sanmıyorum elemanın, büyük ihtimalle gevey dir.+

@teknofobi video için teşekkürler, peki kullanımda herhangi bir terslik yaşadınızmı hat kopması, pil tüketimin artması , çekmeme ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Cop -- 25 Mart 2011; 17:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat012

Kardes orjinal elden bizzat sengayda aldiirdim..onların ana sayfasindaki gibi iki parça hat kesilmeyi hic yasamadım sıkıntı basta tanitirken oluyor yoksa ekranda türkcell yazıyor genel kısmında yine Turkcell konuşma gayet net sorun cihazı açıp kapattığın zaman yaşanıyor..

Şahsen ben telefonu -şarjı bitip kapanmadığı sürece- hiç kapatıyorum. Eğer tespit ettiğiniz tek problem buysa sevindim gerçekten.
  • quote:

Haldor kardes sabahtan beri beni delli etti bu cihaz su gelen aramayı rehberde göremiyorum onunla uğraşıyorum msn varsa ver camda gosteryim ..

Ardakaşım bak insanlar soruyor cevaplar mısın? Sendeki gevey orijin mi yoksa sunsky versiyonu mu?
  • beyler klonları önermiyorum
    for ex. HiPhone 4 :D
  • Kardes o sınırlı anında söylemiş oldum rehber isinide çözünce rahatladım..kafanıza herhangi bir şey takılırsa telefonunuzu bırakın arar yardımcı olurum.bu sıkıntıyı yaşayan kardeslerinizden biriyim..
  • arkadaslar japonyaya arkadasim gidecek tokyo'ya alabilecegi yer varmidir acaba

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

quote:

Haldor kardes sabahtan beri beni delli etti bu cihaz su gelen aramayı rehberde göremiyorum onunla uğraşıyorum msn varsa ver camda gosteryim ..

Ardakaşım bak insanlar soruyor cevaplar mısın? Sendeki gevey orijin mi yoksa sunsky versiyonu mu?

Kardes birkaç kez söyledim tesadüfen yeğenimde sengaydaydi bizzat bayiden almış.site üzerinden birsey almadım..
  • @sedat012

Numaraları +905xxxxx şeklinde kaydetmeyi dene
  • Arkadaşlar az önce sunsky dan kargoya verildiğine dair mail geldi DHL ve tracking numarasıda göndermişler. Hayırlısı bakalım, Sunsky oldukça köklü bir firma aslında sıkıntı çıkacağını sanmıyordum ama kısmen şüphelerimde olmuştu. Özetle ödemeden 2 gün sonra kargoya verdiler, DHL 2-5 gün arasında teslim eder deniyor bakalım görecez artık.
  • @sedat012
    ayarlar>genel>uluslararası>bölge biçimini türkiye yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman13

bu arada sun sky linki ;http://www.sunsky-online.com/view/207717/Unlock+SIM+Card+for+iPhone+4.htm

@justify sun sky 3 gündür meşhur oldu ordan aldıgını sanmıyorum elemanın, büyük ihtimalle gevey dir.+

@teknofobi video için teşekkürler, peki kullanımda herhangi bir terslik yaşadınızmı hat kopması, pil tüketimin artması , çekmeme ??

hocam video kendi çekimim değil facebookta unlock kardeşliği sayfasında yayınlandı video fakat facabook videolarında sıkıntı olabildiği ve herkesin görmesini istediğim için dailymotion'a yükledim video yu.

• rehberden arama yi bende yapamiyorum kartla ilgili bi sorun degil bence telefoncuma sordum o cozdu sorunu getirirsen yaparim dedi.ama telefoncu geveyler telefona zarar veriyor dedi ben kullaniyorum kuzenimede alcaktim adam israrla satmak istemedi bende killandim almadim ben kendimde kullanmiyorum su an
  • arkadaşlar bişe daha soracam paypal ile ilgili.

kredi kartı onayı istiyo bu site.yani ekstreye gelen kodu girmemi istiyolar.o kodu girene kadar sipariş ettiğim ürün gelmicek mi? yani ekstre ay sonunda geleceği için soruyorum.yardım lütfen
  • @feryil

Dostum Gevey getirip 115TL'den satacaktın, ne oldu son durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyhannn

arkadaşlar bişe daha soracam paypal ile ilgili.

kredi kartı onayı istiyo bu site.yani ekstreye gelen kodu girmemi istiyolar.o kodu girene kadar sipariş ettiğim ürün gelmicek mi? yani ekstre ay sonunda geleceği için soruyorum.yardım lütfen

en mantıklısı bankadan donem ici hareket al yada internet subesi ac ordan kodu gorebilirsin bide ne kadar cekim yaptigini soruyorlar onun yuzune benim bi uyeligim bi kartım gitti...

saygılar
  • bi sitede bu onay işleminin sadece satıcı için önemli olduğunu söylüyor.yani benim paypal üzerinden bişe almamda sorun çıkartmaz dimi?
  • yolladim zaten dun abm dogubankta saticak.bu geveydeki rehber sorununu nasil cozucez bilen varmi?rehberde kayitli olan birisini arayamiyorum.uluslararasi yardim cikiyor nasil cozeriz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyhannn
    bi sitede bu onay işleminin sadece satıcı için önemli olduğunu söylüyor.yani benim paypal üzerinden bişe almamda sorun çıkartmaz dimi?

Benim o yüzden applenberry'den Aldigim ürün iptal oldu. Kodu girmedim diye. Bugun girdim kodu. Sunsky dan 48.48$ a aldım. Applenberry.com da 100$ tuttu

Paypal'dan mail geldi. Adresimin yanında onayli degil yazıyor. Siparişde Yada paypal ödemesinde sorun yaratır mi bu onayli olmayan adres?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan3333 -- 25 Mart 2011; 18:21:02 >
  • bu rehber sorunu doğru mudur? herhangi bi çözümü yok mu bunun?
  • Simdide rehber sorunu cikti
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.