şu sunsky dan birine gelse hemen verecem siparişi.
çok yakın bir zamanda orjinal gevey getireceğim arkadaşlar. Fiyatı da 125TL olacaktır. İnsanfsızca kar edenlere İNAT!!!
quote:
Orijinalden alıntı: insa_c
çok yakın bir zamanda orjinal gevey getireceğim arkadaşlar. Fiyatı da 125TL olacaktır. İnsanfsızca kar edenlere İNAT!!!
100 tl ye satıolar zaten sendeki 25 tl ne oluyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: savrotin
quote:
quote:
nereye getirecen ankara,istanbul,izmir vs? ne zamana getirmeyi düşünüyorsun?
hele bı gelsınde çok duyduk geldı gelıyo gelecek daha 1 tane vıdeo var,bı ton sorundan sonra bugun bıde rehber sorunu çıktı
Arkadaslar aklima bir sey takildi.112 meselesi hakkinda...bizim 112yi aramamizin mantigi nedir?tabiki ambulans oldugu icin degil sinyal alabilmek icin..e biz baska bir hatti arasak mesela 117
quote:
Orijinalden alıntı: TeArSEmre
şu sunsky dan birine gelse hemen verecem siparişi.
dostum sunsky dan cektım 1 tane gelınce haber edıcem hala elıme ulasmadı 2 gun once sıparıs verdım.bırkac kısı daha aldı yazarlar mutlaka.
quote:
Orijinalden alıntı: arda65 Arkadaslar aklima bir sey takildi.112 meselesi hakkinda...bizim 112yi aramamizin mantigi nedir?tabiki ambulans oldugu icin degil sinyal alabilmek icin..e biz baska bir hatti arasak mesela 117
ben bikaç sayfa önce söyledim 911i deneyn dye
quote:
Orijinalden alıntı: alyhannn
arkadaşlar bişe daha soracam paypal ile ilgili.
kredi kartı onayı istiyo bu site.yani ekstreye gelen kodu girmemi istiyolar.o kodu girene kadar sipariş ettiğim ürün gelmicek mi? yani ekstre ay sonunda geleceği için soruyorum.yardım lütfen
Onay kodunu ertesi gün banka müşteri hizmetlerini arayıp kolayca alabilirsin,ekstreyi beklemene gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: arda65
Arkadaslar aklima bir sey takildi.112 meselesi hakkinda...bizim 112yi aramamizin mantigi nedir?tabiki ambulans oldugu icin degil sinyal alabilmek icin..e biz baska bir hatti arasak mesela 117
gevey 112 ye tanımlı olduğu için.Eger cakması Tr de cıkarsa 11880 i ayarlarlar.o zaman show time
quote:
Orijinalden alıntı: savrotin
quote:
Hocam bu kadar da olmayın allah aşkına yaa. 70$ lık ürünü 100 liraya satabilen varsa onu ayakta alkışlıyorum çünkü zararına satıyor. Veya orijinal ürünü değil de klonunu satıyor seçim sizin risk sizin. Ben şurda sahibindende gördüğüm 180tl den sonra bu kadar da olmaz deyip getirmeye karar verdim. aldığım tepki bu. sağol.
@byalican maksimum 1 hafta içinde istanbula getiriyorum.
Ya ben inci yazariyim, aslinda mn ve sh yi sikayet etsek fena ususurler baslarina.ne dersiniz?
cCc gevey s-ker cCc :D @insa_c benim gibi 80usdye mi satacaksn tl ile satma usd ile sat senn içn dha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: osman13
beyler bence ebay den almayın sun sky güvenilir bir siteye benziyor hem paypal olması hemde verdiği cevaplar bunu gösteriyor fiyatda gayet makul , ama demiyorum hemen alın ben ve bir kaç arkadaş aldık geldiği zaman deneriz çalışırsa elbette burdan duyururuz çalışmazsa sağlık olsun...
Sunsky ebay'dan daha mı güvenilir diyosun.. İyiymiş..
quote:
Orijinalden alıntı: Majestixxc
quote:
Orijinalden alıntı: osman13
beyler bence ebay den almayın sun sky güvenilir bir siteye benziyor hem paypal olması hemde verdiği cevaplar bunu gösteriyor fiyatda gayet makul , ama demiyorum hemen alın ben ve bir kaç arkadaş aldık geldiği zaman deneriz çalışırsa elbette burdan duyururuz çalışmazsa sağlık olsun...
Sunsky ebay'dan daha mı güvenilir diyosun.. İyiymiş..
paypal kullandği için aynı dyelim .d
alırken china post yada EMS seçeneğini seçen arkadaşlar için lightinthebox dealextreme gibi sitelerden uzun süredir alışveriş yapan biri olarak sistemin hiç stabil olmadığını söyleyeyim..
bugüne kadar en erken 6 günde elime ulaştı ama çoğunlukla 13-14 günü buluyor. 3-4 kere 20 gün üstünde beklediğimi söyleyebilirim.
bu durumda insanı kasıyor haberinniz olsun 4-5 dolar verip express seçebiliyorsanız muhakkak seçin.
Bende sunsky dan aldım 70 tl ye gelicek.Eger gelmezse paypal den aduket atarım sansıkaya...
quote:
Orijinalden alıntı: alatolian
alırken china post yada EMS seçeneğini seçen arkadaşlar için lightinthebox dealextreme gibi sitelerden uzun süredir alışveriş yapan biri olarak sistemin hiç stabil olmadığını söyleyeyim..
bugüne kadar en erken 6 günde elime ulaştı ama çoğunlukla 13-14 günü buluyor. 3-4 kere 20 gün üstünde beklediğimi söyleyebilirim.
bu durumda insanı kasıyor haberinniz olsun 4-5 dolar verip express seçebiliyorsanız muhakkak seçin.
dostum dhl ile aldık ekstra 14 $ verip 3-4 gun yazıor bakalım ne zaman gelecek.