Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden fiyatlar için PM isteniyor... Herkes bilsin fiyatları... Silahmı satıyonuz anlamadım...
    gizli gizli

• 4.3 yuklu cihazlarıda acarmı acaba? deneyen varmı?
  • Klon ürünün dezavantajı nedir ?

quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

Orijinalden alıntı: sultanherko
    Çok tesekkür ederim kardeşim.. neden böyle ucuz acaba fikrin var mı 77 lira verilebilir sanki

quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

@sultanherko ben aldım. 28$ gevey. Kargo seçenekleri var. 9.90$ a da var 30$ a da var. Ama en iyisi dhl kargo. 3-5 gün teslimat diyor. 16$.
    Toplam maliyeti 48.48$ tuttu. 77 tl ye mal oldu.

klon ürün çünkü

• güzel soru....

+benim sorum???????????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: axutech

Geveylerim elime ulaştı türkiyede çalıştırdım linki yolluyorum isteyenler benimle irtibat kurabilir

http://www.youtube.com/watch?v=PMzFR3tffyI

pm attım fiyat konusunda...
  • 4.3 iphone'lardada calisiyor mu? baseband'i bılmıyorum suan amerikada apple store'da ne satılıyo bılen war mı?
  • quote:

Geveylerim elime ulaştı türkiyede çalıştırdım linki yolluyorum isteyenler benimle irtibat kurabilir

banada pm atıp fiyat ve irtibat numarası verirmisin ben pm atamıyorum
  • Arkadaşlar ben 50 adet gevey turbo sim getirtiyorum çinden ürünler önümüzdeki hafta elimde olacak. Ben sahibinden.com da ve gg da satışa sunacağım bunları. Alacak olan arkadaşlar varsa 75 TL den verebilirim. Alacaklar bana pm den mesaj atabilir.Ben gerekli bilgileri paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanherko

http://www.sunsky-online.com/product/default!view.do?contact=&subject.id=207717

aldıgınız site bu mudur arkadaslar alan var mı güvenilir mi en hızlı kargoyla kac tlye geliyor

Tesekkür ederim..

arkadaşlar kusura bakmayın ama şimdi durup duruken aklıma geldi ve yazayım istedim. şimdi bu sitedeki adamlar gevey simkartı klonlayıp sattıklarını ve fiyatın o yüzden düşük olduğunu söylüyorlar değilmi¿

peki bu adamların elinde hiçmi iphone4 yok hiçmi tanıdıklarında falan bi iphone4 mevcut değilde sattıkları kartın bi videosunu ekleyip koymuyorlar aha bizim klartımız bu orjinal geveyden farksız şekilde çalışıyor diye¿
    sitelerinde bi video var evet ama oda geveyin ilk piyasaya sürdüğü video onun için ben burdan alacaklara bir kez daha düşünmelerini söylüyorum yapacakları iş çok zor değil herkes bi video çekip koyabilir bu gün satın alan alıp koyuyorsa videoyu buraya bi satıcı neden koyamasın ki¿

• kaç paradır yazarmısın nedir yani ne ne kadar
  • @ozmet kardes pm atamiyorum mail adresini bana pm at oradan yazayim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmet
    Arkadaşlar ben 50 adet gevey turbo sim getirtiyorum çinden ürünler önümüzdeki hafta elimde olacak. Ben sahibinden.com da ve gg da satışa sunacağım bunları. Alacak olan arkadaşlar varsa 75 TL den verebilirim. Alacaklar bana pm den mesaj atabilir.Ben gerekli bilgileri paylaşırım.

Orjinal geveymi getireceksiniz
  • arkadaşın biri gevey getırdım dyo satıyorumdiyor fiyat istiyoruz yazmıyor bedava mı vereceksin adammı secıyorsun ne kadar sa yaz arkadaşım ticaret bu sonuçta 200 ü 250 mi istiyorsun alan alır almayan almaz satırum diyorsan fiyat yazacaksın yoksa adama ayakmı yapıyorsun diyr sorarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unlockzede

arkadaşın biri gevey getırdım dyo satıyorumdiyor fiyat istiyoruz yazmıyor bedava mı vereceksin adammı secıyorsun ne kadar sa yaz arkadaşım ticaret bu sonuçta 200 ü 250 mi istiyorsun alan alır almayan almaz satırum diyorsan fiyat yazacaksın yoksa adama ayakmı yapıyorsun diyr sorarlar.

axutech isimli arkadaşdan bahsediosan arkadaş
    Katılım zamanı: 28 Kasım 2010;
    Üye şu anda Forumda değil
    Son mesaj 25 Mart 2011; 22:16:57
    Son giriş 25 Mart 2011; 22:16:13
    dorumda değil yani bende bekliorum ondan bi cvp
  • Sunsky'dan alınıp DHL ile kargolatılırsa toplam net fiyat 46.62 Dolar, alınır aslında..

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu  (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tylol_Hot -- 26 Mart 2011; 0:22:49 >
  • quote:

sadece att ilemi denedin acaba bir sitede avrupa cihazlarlada çalıştığını yazmışlardı tmobile ile çalışıyorsa fiyatı nedir ?
  • quote:

Mrb arkadasım hangi sehirdesin ürün orjinal gevey mı ve fiyat nedir?
    Bana 0532 430 1996 Nolu telden veya hrskids@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin lütfen donersen sevinirim
  • Orijinalden alıntı: Kervan16

Mrb arkadasım hangi sehirdesin ürün orjinal gevey mı ve fiyat nedir?
    Bana 0532 430 1996 Nolu telden veya hrskids@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin lütfen donersen sevinirim
    [
    /quote]
    arkadaşlar adam forum da yok yazmayın fake .
  • Arkadaşlar yoğun ilginiz için teşekkürler. Kafanıza takılan sorular olursa pm den cevaplayabilirim.
  • arkadaşlar belki saçma ama bişey dikkatimi çekti

bize bu gevey denen icadın sim kartımızı telefona att diye tanıttığı söyleniyor ama video yükleyen arkadaşların videsundan da gördüğümüz gibi telefon hangi hattı takarsak onu yazıyor. eğer telefon hattı att zannetse neden avea yazsın operatör kısmında?
    hem gevey denen icat bu kadar önemli bi misyona sahipse nasıl hemen kopyası çıkabiliyor, ayrıca hiç bi işleme gerek bütün bb larda uyum sağlıyor sıkıntı çıkarmadan?

demek istediğim şu:
    acaba bu gevey denen icadı çıkaran insanlar telefonun bb duvarını aşma işinin bu acil numarasını arayıp kapattıktan sonra uçak moduna alıp açarak sağlandığını keşfettiler ve bunu ticarete döküyor olabilirlermi?
    yani bizim geveylerimiz tamamen ticari anlamı olan fakat cihaz üzerinde hiç bir etkisi olamayan sadece bişeymiş gibi görüntü verilen bi icat olabilirmi?
    benim sim kartım kesik olmadığı için deneyemiyorum ama elinde kesik yada micro sim olan bi kardeşimiz sanki geveyle deniyormuş gibi videolardaki işlemi yapıp ne olduğunu bizle paylaşabilirmi ?

bunun için kartı kesmeyim şimdi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.