Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı bir düşünce tarzı ama öyle bir şey olsa şimdiye kadar patlak verirdi heralde bu durum...

IOS 4.3.1 de çıktı belki bu sürümde bile çalışabilir imkanı olan deneyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

@ferhat_34
    Farklı bir düşünce tarzı ama öyle bir şey olsa şimdiye kadar patlak verirdi heralde bu durum...

IOS 4.3.1 de çıktı belki bu sürümde bile çalışabilir imkanı olan deneyebilir mi?

belkide patlak verme zamanı gelmiştir
    valla uyku tutmaz beni arkadaşlar şimdi biri denesin lütfen şunu
  • @ferhat_34
    Keşke şuan tüm dünya senin lafınla ayıksa :) Yinede ben apple fırmasının bu kadar amatörce bir hata yapabileceğine pek ihtimal vermiyorum yer yerinden oynar heralde amerika da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylol_Hot

Sunsky'dan alınıp DHL ile kargolatılırsa toplam net fiyat 46.62 Dolar, alınır aslında..

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu  (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock)

Satın alanlar oldu, bilindiği gibi Geveyin klonlanmışı ama çalıştığı söyleniyor, ben olsam biraz daha beklerdim, en azından sipariş edenlerin yorumlarına göre hareket ederdim. Ama denemek istiyorum derseniz fiyat geveye göre tabiki çok iyi...

• @gokhanthn
    hakkaten ne güzel olurdu böyle bişey olsa
    sadece millet faydalansın diye şu cihazı maliyetine getirmeye çalışanların elinde kalır aldıkları ona üzülürüm
    ama bu olay ciddi anlamda kafama takıldı hem bütün bb lere uysun hem rahatça kopyalansın hemde taktıktan sonra o kadar telefona şebeklik yap ondan sonra açılsın tlefonun bb kilidi bide en can alıcı noktası neden tlf operatörü att zannediyorsa avea yazsın?
    yanlışım varsa düzel hocam lütfen
  • Denemekten zarar gelmez, sonuçta, tamam belki çok ütopik gelebilir ama, bence simkartı uygun olanlar deneyebilirler, hiç birşey kaybedilmez =)
  • sim kart çevirici tarzi bi görev yapiyor o yüzden dostum siyah bölge olmasa dediğin olurduda orda bi çevirme tarzi bi iş dönüyor
  • maalesef bi arkadaşımız denediğini fakat olamdığını belirtti pm den.
    bunu gizleyip bi kaç kişi daha denesin isterdim ama ona saygısızlık olur diye paylaşmak istedim durumu.
    ama yinede sim kartı uygun olan herkesin denemesinin yararlı olacağını düşünüyorum bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhn9

sim kart çevirici tarzi bi görev yapiyor o yüzden dostum siyah bölge olmasa dediğin olurduda orda bi çevirme tarzi bi iş dönüyor

dostum o siyahlıkta dediğin gibi hakkaten dönüştürücü falan havafı vermek için konulmuştur diye düşünüyordum
  • Arkadaşlar söylediğiniz işlemi biraz önce denedim. Ama ilk etapta 112 arama esnasında Call Failed hatası alıyorum. Büyük ihtimalle de Gevey ara aparat olarak 112 açığını kullandırıyor.
  • Valla ben gayet arıyorum 112yi bı sıkıntı olmuyor hatta geveydeki gibi geçersiz uyarısı da alıyorum ama öteye gecemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: poisonoftarantula

Arkadaşlar söylediğiniz işlemi biraz önce denedim. Ama ilk etapta 112 arama esnasında Call Failed hatası alıyorum. Büyük ihtimalle de Gevey ara aparat olarak 112 açığını kullandırıyor.

siz bi 911 i deneseniz geri cihazlar aktivasyondan sonra 112 i acil çağrı görüyordur ama
  • Hocam ben 911 ile de denedim hatta çalana kadar bekledim nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat_34

quote:

Orijinalden alıntı: poisonoftarantula

Arkadaşlar söylediğiniz işlemi biraz önce denedim. Ama ilk etapta 112 arama esnasında Call Failed hatası alıyorum. Büyük ihtimalle de Gevey ara aparat olarak 112 açığını kullandırıyor.

siz bi 911 i deneseniz geri cihazlar aktivasyondan sonra 112 i acil çağrı görüyordur ama

Deniyorum, fakat tam arama esnasında Call Failed verip, SIM Locked durumuna düşüyor.
  • olmuo arkadaşlar 112 yi arıorum uçak modunu kapatıp açıorum ama bi faydası olmuo.
  • Böylesine ütopik bir fikirin arkasına bu kadar adamın düştüğüne inanamıyorum :) Gerçekten hayret ..
  • @poisonoftarantula
    sizde arama başarısız diyor nedenini anlayamadım ben uçak modundayken 911 i aradım uçak modundan çık dedi ama 112 i arayınca kendi uçak modundan falan çıkıp aradı direk

@hanzade_34
    haldor arkadaşımız bu uçak modunu açık kaparkenki süreyi kısaltabileceğini düşündü geveyin onu uzun uzun bkliyor sizde öyle yapın isterseniz
  • Valla 08i bile aradım acil No olarak ama i-ih yemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

Böylesine ütopik bir fikirin arkasına bu kadar adamın düştüğüne inanamıyorum :) Gerçekten hayret ..

haklısın sadece birileri bişey yapsın da çalıştığını görürsek alırız diyelim ve bekleyelim
    ütopik dahi olsa deneyebileceğimiz bişeyi denemeyelim
    hem söylermisin bu düşünceyi sana bu kadar saçma gösteren yanı neresi ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.