Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kafama bişe takılıo bu gevey ilk çıktığında 4.2 4.2.1 diye çıktı ama çıktıktan sonra videolarda gördükki 4.3 ü de çalıştırdı bundan sonra ki yeni sürümleri gevey çalıştırırmı sizce?
  • @ferhat_24 ;

Sevgili dostum; dünyanın en önde gelen hackerlarının aylardır üzerinde çalıştığı bir konu bu onu da geçtim teknoloji liderlerinden apple'ın ürettiği telefondan bahsediyoruz,dünyanın en iyi telefonundan ! Sence böylesine gözden kaçmış bir açık olabilir mi ? İnsanlar bu yazılımlar için senelerini veriyor ve apple dünyanın en iyi hackerları ile mücadele edecek yazılımlar üretebilirken,böylesine ucuz bi numarayı nasıl göz ardı etmiş olabilirler..Senin fikrinin bana saçma gelen kısmı işte burası. Ama aklına bir şey gelmiş denemişsin,hepimiz beklemekten sıkıldığımız için dünya kadar teori ürettik,bir teori de sen atmışsın ortaya..Saygım sonsuz,onu da bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzade_34

arkadaşlar kafama bişe takılıo bu gevey ilk çıktığında 4.2 4.2.1 diye çıktı ama çıktıktan sonra videolarda gördükki 4.3 ü de çalıştırdı bundan sonra ki yeni sürümleri gevey çalıştırırmı sizce?

Büyük ihtimalle baseband açığından faydalanıyor. Baseband yükseltmeden güncelleme yapılırsa çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 26 Mart 2011; 1:45:47 >
  • @hanzade_34
    valla benim tezime göre çalıştırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

quote:

Orijinalden alıntı: hanzade_34

arkadaşlar kafama bişe takılıo bu gevey ilk çıktığında 4.2 4.2.1 diye çıktı ama çıktıktan sonra videolarda gördükki 4.3 ü de çalıştırdı bundan sonra ki yeni sürümleri gevey çalıştırırmı sizce?

Büyük ihtimalle baseband açığından faydalanıyor. Baseband yükseltmeden güncelleme yapılırsa çalışacaktır.

Doğru mantık,doğru cevap .. +1
  • Geveye benzer bir kartta Türkiyede çıkacakmış arkadaşlar
    http://www.factoryunlock.net/ çok yakında ve bütün operatörleri destekleyecek diyorlar ama hadi hayırlısı :)
  • @Majestixxc

eyvallah dostum sağol
    zaten moralmen çökmüştüm kırıcı olmayarak sende iice bunalıma sokmadın beni :)
    bu gevey çinden çıktığı, ve cihazlarıda apple çinde ürettiği için orda yani bunların fabrikalarında çalışan bi akıllının icadı olduğunu düşünüyorum bu geveyin. adam ticaret yapıyor haklı olarak
    bazen öyle şeyler gözden kaçabiliyorki daha önceki yazılımsam unlock gibi bugünde bi cihaz donanımsal olarak bunların kilidini kırabiliyor. demekki hala açıklar var tekrar hepsini yazmak istemiyorum teziimin ama neden bunların dediği gibi kartı att zanneden cihaz bizim kartımızın operatör ismini yazsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

Geveye benzer bir kartta Türkiyede çıkacakmış arkadaşlar
    http://www.factoryunlock.net/ çok yakında ve bütün operatörleri destekleyecek diyorlar ama hadi hayırlısı :)

al işte :))
  • @ferhat_24 ;

Dostum sen de haklısın..Ummadık taş baş yarar hesabı. Bana mantıksız geldi ama sen yine de "bi ihtimal" yararı olur diye düşünmüşsün ve zaman kaybetmeden herkes ile paylaşmışsın..

Emeğine sağlık...
  • arkadaşlar,
    1) geveyi kullanmaya başladıktan sonra, çekmeyen bi yerde telefonum sinyalini kaybetti. yani sinyal yok yazdı. daha sonra çeken bi yere çıktığımda otomatik olarak sinyali kendisi buldu. yani bu durumda yeniden unlock işlemlerini yapmaya gerek yok. sadece simden gücü kestiğinizde yani uçak moduna aldığınıza yada telefonu kapattığınızda bu işlemi yeniden yapmanız gerekiyor.
    2) Telefon rehberinden rahatlıkla arama yapabilirsiniz. herhangi bi sorun yok. herhangi bir etkinleştirmeye de gerek yok.

3) telefonun herhangi bir özelliğinde, ( wifi, 3g gibi ) herhangi bi aksama yavaşlama kesinlikle yok.

sonuç olarak şu an için hiçbir olumsuzluk yok.

4 ) Telefonun sarjıyla ilgili herhangi bi sıkıntı yaratmıyor.
    Telefonumun bu akşam saat 5 te %45 şarjı vardı. saat gece 11 e kadar telefonla en az 45 dakika konuşma yaptım, en az yarım saat wifi kullandım, 3G kullandım, ayrıca mesaj çektim bi dünya, whatsup kullandım. Saat gece 11 de %20 ye yeni düşmüştü.

Farklı bir forum sitesinden ALINTIDIR !

Arkadaşlar bu arkadaş mecbur olmadığı halde gelişmeleri bir bir aktarıyor,kendisine buradan da sonsuz teşekkürler.İçimi çok rahatlattı..Artık almak için daha fazla düşünmeyenlerdenim..
    Bu bilgileri burada da paylaşmak istedim saygılar.

• bu sunsky da satılan klon gevey ile orjinali arasında bi fark var mı? yani klon herhangi bi sorun yaşatır mı?
  • arkadaslar avrupadan alınan sımkılıtlerde calısıp calısmadıgı denendımı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koc77
    arkadaslar avrupadan alınan sımkılıtlerde calısıp calısmadıgı denendımı acaba ?

hocam ben youtube da izledm çalşyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

quote:

Orijinalden alıntı: insa_c

çok yakın bir zamanda orjinal gevey getireceğim arkadaşlar. Fiyatı da 125TL olacaktır. İnsanfsızca kar edenlere İNAT!!!

100 tl ye satıolar zaten sendeki 25 tl ne oluyor ?

kim nerde 100 TL ye satiyor arkadasim onuda aciklar misin. Hemen gidip alicam. Burda 100 lira olsada hemen gidip alacak 50 kisi bulurum. Nedir bu laf kalabaligi anlamiyorum. Su gune kadar ne adamlar cikti 190TL 165TL 150TL derken bence 125 TL cok cazip bir fiyat geldi. Hee direk 30 dolar kargoyla siparis edenlerin fiyatida zaten 115 liraya geliyor. Bugun dogubank a ugrayacagim. Umarim dedigin 100luklerden cikar. Bulamazsam ve eger arkadastanda ses cikarsa istanbul iciyse hemen gidiyorum yanina aliyorum.

Bugun 125 liraya aldiginiz urun.
    Haftaya 100 lira olsa ne olur?

Siz 1 hafta kullanmis olursunuz.

Saygilar.

• Gunaydın arkadaslar rehber olayını çözdüm aklınızda bulunsun bu tür sorunu yaşayan arkaslar backup restoreye geri yüklediğinde problem çözülüyor.sinyal çekme konusunda bende 3GS var ondan daha iyi..pil tüketme oldukça normal 112 öyle sorun olacak bir konu değil cogu kez hat düşmeden bile kendini aktivite ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmet

Arkadaşlar ben 50 adet gevey turbo sim getirtiyorum çinden ürünler önümüzdeki hafta elimde olacak. Ben sahibinden.com da ve gg da satışa sunacağım bunları. Alacak olan arkadaşlar varsa 75 TL den verebilirim. Alacaklar bana pm den mesaj atabilir.Ben gerekli bilgileri paylaşırım.

calıstıgını vıdeo ıle kanıtlarsan alabılırız
  • sunsky dan alan oldumu ? benimde şimdi sipariş veresim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat012

Gunaydın arkadaslar rehber olayını çözdüm aklınızda bulunsun bu tür sorunu yaşayan arkaslar backup restoreye geri yüklediğinde problem çözülüyor.sinyal çekme konusunda bende 3GS var ondan daha iyi..pil tüketme oldukça normal 112 öyle sorun olacak bir konu değil cogu kez hat düşmeden bile kendini aktivite ediyor..

"çogu kez" buradan şebekenin yani sinyalin sureklı gıdıp geldıgı anlamını cıkarabılırmıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna
    sunsky dan alan oldumu ? benimde şimdi sipariş veresim var

Sipariş verdik ama gelmedi
  • yok mu gevey elinde olan bugun kargolayabilecek olan ~150TL'ye satan
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.