Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sunsky-online.com sitesi talebi fazla görünce fiyatları arttırmışlar. $35.65 yapmışlar fiyatını. :S
  • beyler benim soyle bi problemim var.rehberdeki kisileri arayabiliyorum ,rehberden birisi beni arayinca ekranda isim gorunuyor ama rehberdeki birisi beni arayinca arama listesinde ismi cikmiyor sadece numarasi gorunuyor arama listesinde bunu nasil cozebilirim?ACIL
  • @feryil Demek rehberden biri seni arayınca ismi çıkıyor ama rehberdeki biri seni arayınca çıkmıyor? Çok enteresan, bu durumların arasındaki farkı da söylersen belki yardımcı olunur.

Dostlar rica ediyorum, her sipariş verenin "sipariş verdim geliyor" demesi veya kargo bilgilerine kadar yazması gerçekten gereksiz. Elinize geldiği zaman izlenimlerinizi paylaşırsınız,sayfalarca ambar tesellüm fişi dolacak konu yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poisonoftarantula

Arkadaşlar sunsky-online.com sitesi talebi fazla görünce fiyatları arttırmışlar. $35.65 yapmışlar fiyatını. :S

çakallar vurun unlockzedelere mantıgı :)
  • @karmateque hayir kardes yanlis anlamissin.rehberimden birisi beni arayinca ekranda isim cikiyor ama arama listesinde isim cikmiyor numarasi cikiyor.ama rehberimden birisini ben arayinca isim arama listesinde gorunuyor.numaranin basina 0090 koydum yine degismedi
  • @feryil 0090 değil numarayı +905.. şeklinde yazacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 26 Mart 2011; 15:26:31 >
  • +90 olarakta denedim kardes ayni problem.rehberimde kayitli olan kisi beni arayinca arama listesinde isim yerine numarasi cikiyor.cok ilginc yaa boyle sacma bi sorun olurmu
  • Belki telefon kendisini uluslararası dolaşımda sandığı için oluyordur. Çözüm bulunursa zaten paylaşılır bir iki hafta içinde. Ama şu an benim telefonum çalışsa numara olayını umursamazdım. 7 aya yakın oldu bekliyor. İsim görünmesin umrumda değil
  • şimdi sipariş vermek istesem nerden verebilirim nereyi önerirsiniz arkadaşlar...

saygılar
  • Sunsky dan aldığım aparat şu an Ankara'ya gitmek üzere uçakta gözüküyor (DHL) muhtemelen salı günü Trabzonda olur. Sanırım sunsky dan ilk sipariş verenlerden biriyim, ancak benden sonra veripte Ankarada veya İstanbulda oturan varsa benden önce alacaktır. Geldiği zaman sizlerle hemen paylaşımda bulunacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

şimdi sipariş vermek istesem nerden verebilirim nereyi önerirsiniz arkadaşlar...

saygılar

Genelde alışveriş yapılan iki site var. Birincisi applenberry.com. Bu site orjinal gevey satıyor. 70 dolar fiyatı. Ama express kargo yok. Bir hafta ile 25 gün arası değişir gelme süresi.

İkincisi sunsky-online.com. Burası orjinal geveyin yarı fiyatına klon olanını satıyor ve express kargo seçeneği ile 70tl civarına geliyor fiyatı.

Ben chinaontrade.com'dan aldım. Iphone yedek parçaları konusunda en iyi sitelerden biri. Orjinal gevey satıyorlar 67 dolara ve express kargo seçeneği var. Toplam sipariş 150tl civarına mal oldu.
    Yurtdışından getirmekle uğraşamam derseniz türkiyede satan birilerini ulup almanız lazım.
  • Ne yazikki su anda Türkiye de satan kimse yok olanda elden satıyor kargoyla uğraşmak istemiyor. Herkes haftaici gelecek diyor
  • chinaontrade e göz atıyorum da şimdi tüm ülkelere aynı paraya kargo yapıyorlar sıkıntım kıbrısa gelirmi acaba.. yada türkiyeden birine isteyip ordan buraya göndermek olabilir.. tahminen kaç günde gelir sizin sipariş türkiye'ye

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

chinaontrade e göz atıyorum da şimdi tüm ülkelere aynı paraya kargo yapıyorlar sıkıntım kıbrısa gelirmi acaba.. yada türkiyeden birine isteyip ordan buraya göndermek olabilir.. tahminen kaç günde gelir sizin sipariş türkiye'ye

Saygılar

DHL ile gönderiyorlar. Ben Fedex seçtim yine de DHL ile yolladılar. Eğer DHL kıbrısa götürüyorsa gelir kargonuz. Hız konusunda da iyiler. 2. günde verdiler kargoya. Kargo süresi de DHL için 3-5 gün deniyor. Tabi arada haftasonu var. Ne zaman gelir bilmiyorum. Ama hafta içi gelince turkcell ile deneyip yazacağım konuya. Şu ana kadar sadece avea ile denendi çünkü.

Düzenleme:
    Şimdi baktım da kıbrısta mevcut DHL şubesi. Sorunsuz gelir sanırım böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 26 Mart 2011; 16:09:19 >

• en iyisi sizi beklemek sizinki bi gelsin sonra vereyim siparişi malum öğrencilik 2 arkadas alcaz 140 liraya geliyor çok teşekkürler bilgilendirme için..

saygılar
  • Arkadaşlar şu an itibariyle orjinal gevey sahibi oldum. Sorunsuz çalışıyor :))) Hat turkcell...

Biraz geç geldi ama... Aldığım yer...

http://www.iphonealsat.com/214-gevey-turbo-sim-unlock-karti-turkiyede-h/details.html

Ben artık aranızdan ayrılıyorum Allah a emanet arkadaşlar...
  • bu gevey i avea ile deneyen yok mu hiç aramızda??
    hep turckcell ile ilgili yorumlar yapılmış..
  • Önümüzdeki hafta içinde İstanbul'da Gevey getirtip satan olacak mı ?
  • hocam yok öyle aranızdan ayrılıyorumbi video ekleyi ver şurayada turkcelli herkes bi ohhhhhhhh çeksin..

quote:

Orijinalden alıntı: Adminnuh

Arkadaşlar şu an itibariyle orjinal gevey sahibi oldum. Sorunsuz çalışıyor :))) Hat turkcell...

Biraz geç geldi ama... Aldığım yer...

http://www.iphonealsat.com/214-gevey-turbo-sim-unlock-karti-turkiyede-h/details.html

Ben artık aranızdan ayrılıyorum Allah a emanet arkadaşlar...

• erdturco
    Mar 26, 2011 at 16:40:46 #236
    @SPY117
    TELEFON BİLE VERİRİM….
    http://www.iPhoneiStanbul.com
    iPhone Canlı Destek Hattı: 0216 492 14 40 (Pbx)
    iPhone Mobil Servis Hattı: 0535 331 30 54 arkadaslar iki dakika önce aradım bu adamlarda yapmış 112 felan aramaya gerekyokmus ucakmoduna alipkapamada yokmuş aynı gevey gibi sinkartiniz ile birlikte takıyorsunuz dedi yüzde yüz çalışıyormuş at&t felan hepsi oluyormuş Pazartesi'ne ilk etapta yüzkisiye yapacaklarmis perşembeden sonra 100 kisidaha sıraya alacaklarmis 200tl yapıyorlar arayın konusun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.