Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha onceki turbosimler de bu 112 olayi varmiydi bilmiyorum ama sonucta o karttada bir yazilim var ve bunu gelistirmek illaki iphone u unlock etmekten daha kolaydir ,eger 112 ve ucak moduyla ugrasmadan yapilirsa herkes icin daha kullanisli olur bi 10 gun daha beklemekte fayda var anlasilan.
  • Ongün beklemene gerek yok ben aradım Pazartesi adamlar satışa başlıyor altunizadede ben adamla uzun uzun konuştum bizim kartların yazılımı farklidedi kesinlikle 112 arama yok ucakmoduna alıp kapama yokdedi sonuçta cebimizden zorla paramizi alacak değiller adam hatti takacaksinizdedi konuşacaksınız dedi kullanımı aynı cift simkart Pazartesi gideceğim kapitole yakınmış yerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

Ongün beklemene gerek yok ben aradım Pazartesi adamlar satışa başlıyor altunizadede ben adamla uzun uzun konuştum bizim kartların yazılımı farklidedi kesinlikle 112 arama yok ucakmoduna alıp kapama yokdedi sonuçta cebimizden zorla paramizi alacak değiller adam hatti takacaksinizdedi konuşacaksınız dedi kullanımı aynı cift simkart Pazartesi gideceğim kapitole yakınmış yerleri

iyi güzel diyorlarda 200 de çok ya indirim falan yapsalar bi pazarlık falan iyi olurdu
  • @Oki1980
    gevey cikali da baya oldu ama yayginlasip video paylasilmasi bile zaman aliyo, ben bu gevey yada klonu olsun en fazla 100 lira vermeyi dusunuyorum ,insallah sonuc alirsiniz ucak modu ve 112 olmamasi buyuk bir arti bence,
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesine
    @Oki1980
    gevey cikali da baya oldu ama yayginlasip video paylasilmasi bile zaman aliyo, ben bu gevey yada klonu olsun en fazla 100 lira vermeyi dusunuyorum ,insallah sonuc alirsiniz ucak modu ve 112 olmamasi buyuk bir arti bence,

Arkadaslar ben arayip konustum bitane siparis verdim pazartesi aksami elime geccek baska alan almayi dusunen varmi arkadaslar?
  • ben biliyorum o altunızadedeki arkadasları jealbreak yapmaya 75 tl para ıstemıslerdı ortalık durulursa duserler de su 112 ısı bır kere yapılmıyor mu neden stres yapıyorsunuz kı bır kere yapıyorsun sureklı kullanıyorsun boyle degıl mı okadar yazı yazdık 10 sn ugrasırız
  • sanrm onlar geveyin dual simini kullanyorlar
  • @muvakkit eger telefonu istedigim zaman kapatip actigim zaman operator yazisini gorebilceksem fark yaratir bence ama 200 tl degermi orasini bilemicem

@Raaasim siz sanirim toplu gevey getirticektiniz o is yattimi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesine
    @muvakkit eger telefonu istedigim zaman kapatip actigim zaman operator yazisini gorebilceksem fark yaratir bence ama 200 tl degermi orasini bilemicem

@Raaasim siz sanirim toplu gevey getirticektiniz o is yattimi acaba

Toptancim getirmis ama daha getirir getirmez geveyleri getiren adam vermemis toptancima:) bizim gibi cok hevesli varmis adam daha ordayken caymis:) yani yan yatti camura batti. Bende bu 200 tl lik olanindan alicam napalim bari daha az ugrasiyomusun ve baz istasyonlarinda degisim yaparken kesinlikle hat gitmiyotmus en iyisi bu adamla yarim saat muhabbet ettik adama yarin havale yapcam pazartesi sabah kargoya vericek aksama elime gelir
  • Arkadaslar adam en azindan 2 ay garanti veriyor gevey bozuk cikti ne yapacaksin? 2 ay bisi olmazsa sonra niye olsun;) yani 50 tl garanti vr daha az ugrasmaya vereyim ne olucak. Brn gibi dusunen varsa beklemesin alsin 1. Parti bitmek uzereymis galiba
  • arkadaşlar gvey almamıza gerek kalmayabilir istanbulda bulunan ıphoneistanbul servisi pazartesi günü irtibariyle 4,1 ve üstü için sim kilidi çözümlerine başlayacağını duyurdu... site adresi

WWW.İPHONEİSTANBUL.COM

İŞALLAH DOĞRU Bİ HABERDİR....
  • Yine birileri reklam yapıyorsa bu sefer insanların bu kadar sabri tasmisken iyi olmayacağı kanaatindeyim...
  • 30 dakikada işlem yapıyoruz demişler. Soft bir unlock mu olacağı anlamına geliyor acaba ?
  • Reklam olacağını sanmıyorum daha öncede 3gs i kırdırmıştım ama yinede belli olmaz..... Yani servisin yaptıklarına bakacak olursasak azda olsa bilmemden dolayı bu güne kadar duyurdukları işleri arkasında durulturlar vede yapmışlarıdr..... ama en güzeli beklemek ve görmektir.....
  • Şimdi düşündüm ve biraz araştırdım da kesin geveyle yapacaklar bu işi.
    Çünki pazartesi için gevey satışına da başlayacaklarını söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdagli

Şimdi düşündüm ve biraz araştırdım da kesin geveyle yapacaklar bu işi.
    Çünki pazartesi için gevey satışına da başlayacaklarını söylüyorlar.

olabilir neden olmasın.. mantıklı
  • Geveyle ben de yaparım anlamsız bir reklam arayışı....
  • bursada herif gevey e 200 dolar dedi dövüyordum az daha .....
  • Hazır herkesin canı burnundayken, gidebilecek bir mecra ararken,
    reklam degil de alternatif bir çözüm gibi göstermiş olabilirler.
    Yapabilen gevey alsın kendisi yapsın,
    ürken korkan getirsin biz serviste yapalım demiş olabilirler.
  • bu gevey ı nereden alıyor mıllet topluca benım cok arkadasım var honkong da ve cınde getırebılırız dedıler ama nereden alacaklar bılen var mı elemanlar cantaya koyup getırırler hafta bır gelen oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.