bu gevey i avea ile deneyen yok mu hiç aramızda?? hep turckcell ile ilgili yorumlar yapılmış..
bence sen kendini sil
quote:
Orijinalden alıntı: Oki1980 erdturco Mar 26, 2011 at 16:40:46 #236 @SPY117 TELEFON BİLE VERİRİM…. http://www.iPhoneiStanbul.com iPhone Canlı Destek Hattı: 0216 492 14 40 (Pbx) iPhone Mobil Servis Hattı: 0535 331 30 54 arkadaslar iki dakika önce aradım bu adamlarda yapmış 112 felan aramaya gerekyokmus ucakmoduna alipkapamada yokmuş aynı gevey gibi sinkartiniz ile birlikte takıyorsunuz dedi yüzde yüz çalışıyormuş at&t felan hepsi oluyormuş Pazartesi'ne ilk etapta yüzkisiye yapacaklarmis perşembeden sonra 100 kisidaha sıraya alacaklarmis 200tl yapıyorlar arayın konusun
Reklam kokan haraketler bunlar
Dostum bence ara konus adam gözünüzün onunde yapacagım dedi yüzde yüz olmazsa parasını vermezsin diyor zorla değil kesinlikle 112 arama yok ucakmoduna alma yok arayın oyuzden bana ikiyüz tl mantıklı geldi tlf 1100 aldık 200 tldebu 1300 iPhone çok iyibence
merhaba arkadaslar bu gevey tüm firmwarelerde çalışıyormu ona göre kardeşime sahibinden yada gittigidiyordan 1300 tl ye alma imkanım var teşekkür ederim...
Ya aslında aklım almıyor bu gevey'i klonlamak cok mu zor bişeydir,bizim türkler bir el atsa 10 liraya hallederler bu işi gibi geliyor bilemiyorum tabii ama yapılası bişey gibi duruyor.
sahibinden.comdan alsak sorun olur mu?
Bizimkiler onu 5 dkda klonlarda 10tl ye satmalari isine gelmez simdi yine kendileri 3 5 bidseye yaptirip 100 150ye veriyorlar
Sunskydan siparis vermisti iki arkadas onlar ne oldu
+1. yok unlockmuş yok geveymiş bi çıkamadım şu forumdan. Bakalım yarın sınavda bu konudan soru gelecek mi!
sunsky den alıpta gelen varmı ?
Dun biri getirdim pm atin dedi attik cvp yok Unlock cikti simdide ulasmak mesele oldu
Feryil kardes pm den msj atamıyorum kartı çıkar daha önce aldığın backup varsa onu backup restore ile geri yükle .ben daha kestirme yaptım 3 gs vardı onun backupini aldım daha sonra direk ip4 bağlayıp backup restore ettim çözüldü..
Ben de sunsky dan bugün sipariş verdim. Toplamda $55 tuttu. $28 iken almadık, $35 dolardan aldım. Almadan önce mailleştiğimde problemsiz çalışıyor mu ? Elinizde stoklarda var mı ? vs. gibi soruları sorduğumda, orjinal olmadığını fakat sorunsuz çalıştığını ayrıca ellerinde stokta olduğunu belirttiler. Sipariş etme halimde Pazartesi günü kargoya vereceklerini de yazmışlar. Önümüzdeki hafta en geç cuma günü gibi elimde olur diye düşünüyorum. Alacak kişiler bence fiyatı daha da artmadan alsınlar derim. Ama tabi satın alıp, deneyenleri beklemek de ayrı bir durum. Ben bekleyemedim açıkçası :)
beyler sunsky dan aldım elime ulasmadı.23 unde almıstım sadece order number geldı baska bırsey gelmedi.DHL kargo ile aldım. 48 $ tuttu.
quote:
Orijinalden alıntı: savrotin
beyler sunsky dan aldım elime ulasmadı.23 unde almıstım sadece order number geldı baska bırsey gelmedi.DHL kargo ile aldım. 48 $ tuttu.
Dostum daha 3 gün olmuş. DHL kargo süresi 3-5 gün diyor. Büyük ihtimalle Pazartesi günü elinde olur. Çünkü dağıtımı burada Ptt yapıyor ve biraz ağırlar bu konuda.
DHL express dağıtımını PTT yapmıyor diye biliyorum. DHL Standart PTT ile dağıtılıyordu.