Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "yok mu gevey elinde olan bugun kargolayabilecek olan ~150TL'ye satan"
    Bulursan paylaş da bizler de alalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigning

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-enn-ucuzz-iphone-4-icin-gevey-turbo-sim-kart-45723446/pasif-ilan/

ustam onu gordum de kargo için saat 2'yi bekleyin dediler. saat 2den sonra elimizde kalırsa ancak o zman kargolayabiliriz dediler. Ayrıca su anda ilan pasif bakalım aktif olunca ne olacak

• Gören İzleyen oldumu bılmem ama adam cok guzel bı sekılde yapmıs geveyı anlatmıs denemiş . bu vıdeodan sonra calısmıyor denılmez sanırım 3G vs de calısıyor

http://www.videoface.gen.tr/gevey-turbosim-turkiye-avea.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldor

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-enn-ucuzz-iphone-4-icin-gevey-turbo-sim-kart-45723446/pasif-ilan/

ustam onu gordum de kargo için saat 2'yi bekleyin dediler. saat 2den sonra elimizde kalırsa ancak o zman kargolayabiliriz dediler. Ayrıca su anda ilan pasif bakalım aktif olunca ne olacak

120 tl yede war sahıbındende get acsınlar al nıe 30 lıra daha fazla verıorsunki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

quote:

quote:

120 tl yede war sahıbındende get acsınlar al nıe 30 lıra daha fazla verıorsunki :)

ya o ilanların hepsini inceledim. ben burada satan var mı diye soruyorum. O 120 satan arkadasın elinde yok su anda salı gunu gelecekmiş ona da. Yoksa bizde biliyoruz sahibinden arama yapmasını alışveriş yapmasını

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya o ilanların hepsini inceledim. ben burada satan var mı diye soruyorum. O 120 satan arkadasın elinde yok su anda salı gunu gelecekmiş ona da. Yoksa bizde biliyoruz sahibinden arama yapmasını alışveriş yapmasını

sana bılmıorsun dıyen olmadı tavsıye verdık belkı gozunden kacmısdır dıe hay allahm ya mıllete ıyılıkde yaramıor

• Arkadaşlar bende 3 gün önce sipariş verdim sunskydan fakat halen bi haber yok. Kargo nerde bilmiyorum da. Sunskydan sipariş veripte eline geçen varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

• Ayrıca tekli alımda 140 TL
    120 TL fiyatı 10 ve üzeri adet alımlarda geçerli.
    Sonuç olarak 150 TL'ye satan arkadaşımıza laf söylemeye gerek yok.
  • bildiğin kepaze gibi bekliyoruz.
  • Bana mı öyle geliyor yoksa geveyin çalıştığını kanıtlamaya çalışanlar hep avea ile mi deniyorlar. Tesadüf mü bilmiyorum ama hala turkcell ya da vodafone ile deneyenini görmedim. Umarım onlarla da çalışıyordur yoksa boşuna aldık geveyi.
  • sunsky dan alan oldumu ??? benim arkdaşım şuan tayland da acaba orda varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

Bana mı öyle geliyor yoksa geveyin çalıştığını kanıtlamaya çalışanlar hep avea ile mi deniyorlar. Tesadüf mü bilmiyorum ama hala turkcell ya da vodafone ile deneyenini görmedim. Umarım onlarla da çalışıyordur yoksa boşuna aldık geveyi.

Bence tamamen raslantu adamım,hemen aklına kotubseyler getirme :)
  • Sunsky aldım bekliyorum kargo takip numarası geldi ama giriyorum noyu hiçbir şey yok paypal ile aldım china posta ile gelecek kimbilir nezaman gelir
  • Hi oktay yılmaz,

We have shipped your order(11032380139 placed on 03/23/2011 10:15).

Shipping method: China Post
    Tracking number: RR998543811CN [ Online Tracking ]

The order amount is $35.54, you can check the detail of the order here.

Now, you can post reviews about the items of the order here.gelen mail takipno var ama aratıyorum hiçbir cacik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

Hi oktay yılmaz,

Now, you can post reviews about the items of the order here.gelen mail takipno var ama aratıyorum hiçbir cacik yok

biraz bekleyin hemen sisteme girilmiyor buyuk olasılıkla yarın yada obursu gun sistemde gorebilirsiniz ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

Hi oktay yılmaz,

Hemen görülmez, bir kaç gün sonra görebilirsin sistemde.
    Örnek olması açısından bana şu anda gelmekte olan bir kargo RA019614181CN takip kodu ile geliyor.
    Fakat gümrükte normalden fazla bekledi, bu radyasyon taraması ile ilgili falan olaiblir diye düşünüyorum...

Takip edebileceğiniz adres;http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=internationalDeliveryTracking_tr

• beyler benim soyle bi problemim var.rehberdeki kisileri arayabiliyorum ,rehberden birisi beni arayinca ekranda isim gorunuyor ama rehberdeki birisi beni arayinca arama listesinde ismi cikmiyor sadece numarasi gorunuyor arama listesinde bunu nasil cozebilirim.ayriyeten facetime i denemek istiyorum birisiyle denemek istiyen varmi?
  • Arkadaşlar bugün benim aldığım gevey de kargoya verildi. Normal posta yolu ile değil de DHL ya da Fedex kullanmak isteyen arkadaşlara önerebilirim. Ürün klon olmadığı için 67 dolardan satılıyor. Bir de üstüne kargo parası veriyorsunuz ancak DHL ile 3-5 gün kargo süresi var. Aldığım site de chinaontrade.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.