Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya da bir videoda görmüştük. Çift sim kartlı bir ürün vardı. Ama o da 112 arıyordu.
    Ancak onun trayı yoktu ürünün bir kısmı arkaya bükülüyor ve bir tür kılıfla kamufle ediliyordu.
    Iphonu açıp bu ikinci kart olayını içeri takacak olmasınlar sakın.
    Belki de böyle bir sistem gelistirmislerdir. Kılıfın içinde kamufle yerine iphone un kendi içine takacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdagli

30 dakikada işlem yapıyoruz demişler. Soft bir unlock mu olacağı anlamına geliyor acaba ?

Sanmam.. İstanbul dışı kargo ile gönderi yapıyorlar.Yazılımı kargolayacak değiller :)

Bir de fiyatı ne civarda olacak onu da merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majestixxc -- 26 Mart 2011; 23:20:37 >
  • beylerwww.iphoneistanbul.com un yaptığı bildiğiniz gevey satışı boş beleş laf oyunlar ıhepsi yok sim sorununuzu çözüyoruz vs amaç dikkat çekerek reklam yapmak bakın buda kanıtı.

http://store.iphoneistanbul.com/Gevey-Turbo-SIM-iPhone-4-SIM-Kilidi,PR-11149.html

Pazartesi 28 martta satışa başlıyacaklar ve asıl şok fiyatları 200 tl buyrun cenaze namazına

• 200 TL gibi bir rakam telaffuz etmişler sanırım. Bir kac mesaj yukarıda geçmişti.
  • Ya bu iphoneistanbul bir arada da iphoneları topladı unlock yapıyoruz diye sonra ne oldu fos çıktı.
    Yine aynı şeyi yapıyorlar herhalde.Yada geveyi takıp yapacaklar.Ama neden 30 dakkalık işlem demiş onu anlamadım.
    Ama tek bildiğim sahtekar bir firma
  • B site IOS4.1-4.2.1 ve 4.3 sim kilit kırma işlemini yaptıgını soyluyor.

http://www.iphoneistanbul.com/
  • oki1980 ve raaasim nickli arkadaslarin saticiyla gorustugune gore gevey kopyasi ancak tak calistir tarzi calisiyor en gec 2 gune belli olur, onceki olay da caddeiphone adli dukkanla ilgiliydi sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesine -- 26 Mart 2011; 23:37:46 >
  • ya bu adamlar boş adamlar gevey rulz

insanları keriz yerine koymak bu olsa :)

sunsky daki clone lar çalışıyorsa hemen alıcam bitane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cturna -- 26 Mart 2011; 23:51:18 >
  • Birkaç arkadas reklam isinden zevk alıyor olsa gerek bu gibi siteleri ne diye on plana çıkarırlar ki??? Gevey almak isteyen birçok siteden alabilir !!!!!!
  • ben de bu iphoneistanbul'u aradım konuştum.. adamlar bana işin sadece aparatla çözülmediğini, aynı zamanda telefonun içine de bir yazılım attıklarını ve ikisinin birlikte çalıştığını söyledi.. o nedenle özellikle istanbul dışındaysanız iş sadece kargoyla aparatı edinmekle kalmıyor.. telefonun içine yazılım da attıklarından iphone'u kargoyla onlara yollamamı, işlemi gerçekleştirdikten sonra aynı gün bana kargoyla telefonu tekrar yollıcaklarını söyledikler.. güvenilir bi yermidir, bu durum akıl karımıdır, bunu kaç kişi yapar acaba? söz konusu türkiye ve özellikle de istanbul olunca her türlü üç kağıt dönebilir diye düşünüyorum.. adamların yeri yurdu belli kaçıcakları yok ama telefonu alırlar almadık derler, alırlar içindeki parçaları değiştirirler, başka bi telefon verirler aklıma her türlü şey geliyor, ben mi fazla paranoyağım acaba? yok dğl isem istanbul dışındakiler için bu hizmet yararlanmak hayli riskli sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

ben de bu iphoneistanbul'u aradım konuştum.. adamlar bana işin sadece aparatla çözülmediğini, aynı zamanda telefonun içine de bir yazılım attıklarını ve ikisinin birlikte çalıştığını söyledi.. o nedenle özellikle istanbul dışındaysanız iş sadece kargoyla aparatı edinmekle kalmıyor.. telefonun içine yazılım da attıklarından iphone'u kargoyla onlara yollamamı, işlemi gerçekleştirdikten sonra aynı gün bana kargoyla telefonu tekrar yollıcaklarını söyledikler.. güvenilir bi yermidir, bu durum akıl karımıdır, bunu kaç kişi yapar acaba? söz konusu türkiye ve özellikle de istanbul olunca her türlü üç kağıt dönebilir diye düşünüyorum.. adamların yeri yurdu belli kaçıcakları yok ama telefonu alırlar almadık derler, alırlar içindeki parçaları değiştirirler, başka bi telefon verirler aklıma her türlü şey geliyor, ben mi fazla paranoyağım acaba? yok dğl isem istanbul dışındakiler için bu hizmet yararlanmak hayli riskli sanırım..

geveyin fiyatını düsmesini bekleyip gevey almak daha mantıklı. en fazla bir ay belki okadarda sürmez geveyin fiyatı taban yapar arkadaslar

• @sekizkozalak yazılım falan attıklarını düşünmüyorum aparati verip yollayacaklar.... Şüphelenmek de haklisin... Ankarada bir arkadas 100 tl istedi yazılımı yanımda atacağını tel. Kapanırsa tekrar sim kilidi devreye gireceiğini söyledi yaptırmadım... Ona yaptırım daha iyi !!!!
  • bu iphoneistanbulla bende görüştüm arkadaşlar cihazın gevey olmadığını ama onun gibi bi aparat olduğunu sim kartla birlikte cihaza takıldığını fakat geveye göre artısının 112 arama ve uçak modunu kurcalamamak olduğunu söyledi eleman. ha bide cihazı kendilerinin ürettiğini iddaa etti.
    geveye mok attı 3g falan gidiyor bunda kesinlikle hiç bi sorun yok dedi daha eline dahi alamadığı icadın nesine bunu söyleyebiliyorsa onuda anlamadım ama.
    fiyat konusunda 200 tl dedi paket programlarla beraber dedi onların ne olduğunu sordum bizim cydia dan indirip kurabildiğimiz oyun ve programları örnek verdi igo tom tom falan yani.
    bence bu işin 30 dakikalık servis süresi istedikleri 200 tl yi haklı göstermek ve bu programların yüklenmesi için gereken süre. ekstradan yazılısal olarak unlockla alakalı bi programdan bahsetmedi bana.
    ama geveye nazaran dediği yalan değilse 112 ve uçak modunun olmayışı tak kullan oluşu büyük avantaj
    bunların cihazıda nasılsa piyasa bu aparata doyunca asıl hakettiği rakama geriler, e nasılsa artık çözüm var rahat rahat beklenebilir bence.

• Gevey şuan taze o yüzden fiyat 150 TL'yi buluyor ama 1 ay daha sabredenler Klonlamalar cıktıkca ve 100-200 tane alanların ellerinde kaldıkca 50 TL. ye rahat alıp kullanacakladır..Acelesi olmayan, yedek telefonu olan 1 ay daha sabretsin derim belli olmaz yazılımsal unlockta cıkabilir o sırada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joshua41 -- 27 Mart 2011; 0:29:19 >
  • Ya benim anlamadığım bunu İstanbulda bir telefoncu bile kendimiz bulduk bu yöntemi diyebiliyorken Dev Team nasıl oluyorda bu unlocku kaç aydır çözemiyor ?
    Yani gevey gibi uygulanan yöntemi programsal yapıp makineye yükleyip direk sim kartımızı takınca kullanabilmemiz gerekir.

Ya yazması konuşması basit geliyor tamam yapması daha zordur söylediğim gibi basit değildir mutlaka ama bunu bir aparatla yapabiliyorlarsa demekki programcılar çok kolay şekilde bu işi halledebilirler ama nedense hiç ses seda yok.
  • ya ben cidden kendime çok kızıyorum neden biliyor musunuz? unlock telefon alıp nasıl olsa açılır deyip böyle bilmem ne istanbul gibi sitelerle umut tacirliği yapan kişilere bizi kazıklamaları için cesaret verdiğimden lanet olsun 2 tane unlock iphone aldığım güne ve lanet olsun ülkemden ucuz bir telefon yada iphone muadili bir samsung almadığıma

• ben aldım 2 tane bakalım ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cturna -- 27 Mart 2011; 0:58:32 >
  • Beyler bu gün doğubank a gittim 9-10 dükkana sormuşumdur en az bu GEVEY dalgasını.İçlerinde çok mantıklı yorumlarda var saçmalıklarda...Sormamın sebebi piyasayı yoklamaktı.Yoksa çok şükür konuyu güncel bir şekilde takip ediyorum ve biliyorum sorduğum şeyleri..

İlk girdiğim dükkanda daha çok itirafçıya benzeyen fakat kendini telefoncu diye tanıtan bir arkadaş Çin' de çıktığını Türkiye' ye getirtmemizin 1 ayı bulacağını söyledi..

Sonraki dükkanın tabelasında koskocaman iPhone & Blackberry Teknik Servis yazıyordu ve hemen daldım...
    Ben: Usta kolay gelsin elinizde GEVEY TurboSim varmı?
    Eleman: Hattın ne kardeşim?
    B: Vodafone usta
    E: Buraya gelmene gerek yok Vodafone bayiisinden alabilirsin yada kendin kesebilirsin ( birde iPhone servis olacaksın tüh sana..adam microsim sorduğumu zannediyor)
    B: Abicim bende iphone 4 4.2.1 03.10 bb li cihaz var bunun UL olması için gereken cihazdan bahsediyorum microsim den değil
    E: Kırılamıyor kardeş onlar hiç bir şekilde.Sana kim söylediyse öle bir şey yok sallamışlar
    B: Biri söylemedi abicim var gördüm gözümle senin haberin yok bu olaydan galiba
    E: Sen en iyisi karşıdaki han da furkan var ona git istediğin simden yapsın sana bir tane.(adamın kafa hala micro sim de)
    B: Neyse kolay gelsin usta..

Şu diyalogdaki olmamışlığa, saçmalığa bakarmısınız.Tipini görseniz bişey biliyor sanırsınız..Yanımda kız arkadaşım vardı ne diyor bu adam diye sordu..Bırak ya dingil işte bir şeyden anladığı çaktığı yok dedim ve furkanın yolunu tuttum.Bana turbosim yapacağından değil ona yönlendiriyorlarsa biliyordur heralde dedim..Herneyse furkan nın yanındayım..Adama direk beni şu şu gönderdi dedim gevey turbosim lazım yapıyormuşsun heralde usta dedim...Furkanın cevabı yanında oturan elemana bakarak aynen şöyle;
    "Ya bu adam salak yemin ediyorum bu kaçıncı müşteri erdal abi, fındık kadar beyin yok şerefsizim"

Furkan' a dedim durumlar nedir ne zaman getirirsiniz?Walla bizde bekliyoruz fiyatın oturmasını şuan çok pahalı getirsek zarar ederiz ama numune olarak bir kaç adet alıcam haftaya gelir ama toplu alımı 1 dan önce yapmam dedi...

Anlayacağınız doğubank fiyatın düşmesini bekliyor ve yurtdışından getirtemeyecekler için 1 ay gibi bir süre biçiyorlar..

• bence o 30 dk isi sadece paket programla ilgili yoksa raaasim nickli arkadas urunu kargo ettirdigini soylemezdi. Gerci baska bi arkadas sadece aparat degil yazilimlada alakali oldugunu ogrenmis yetkiliden burda bir celiski var sanki...Yalniz hakkaten paranoyak yapti bu unlock beni neye inanacagimi sasirdim...Kim ne derse desin butun bu olanlar Apple in basarisidir, filmi cekilmeli okullarda ders olarak verilmelidir.Adam sana israrla bunu alicaksin ve telefon ozelligini kullanamayacaksin diyor sende hayir alicam diyosun varmi bole bisey, beyfendi bu buzdolabi ama sogutmuyor tamam aliyorum, 2 tane olsun :)
  • Arkadaşlar selam, Ankaranın nabzını yokladım bende bugün geveyi bilen o kadar az servis varki Bulsam hemen alacaktım. Bilen duyan gören varmı ankaralı arkadaşlardan artık aloooo demeyi istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.