Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ama şöyle bir durum var yurtdışına cıktığın zaman açarsan faturada değişiklik oluyor(maillerin vs geliyor veri transferi oluyor) ama yurt içinde bir sorun yok
  • @dido yazdıklarınızla içimdeki tüm düşünceler silindi, yalnız video koyarsanız gerçekten çok iyi olur.

saygılar
  • geveye rakip geliyor , kopyaları piyasaya suruluyor v.s. bu geveyin çipini yazılıma çeviren olsada rahatlasak
  • Bu iphoneistanbul vb. siteler anca ticaret diye 1 e 500 koyup insanlardan faydalansınlar...

Geçenlerde Iphone 3 gs hoparlörüm bozuldu. Aradım bu adamları (iphoneistanbul) 90 tl fiyat çektiler... Gittim Kadıköy de 50 TL ye yaptırdım. Canavar gibi çalışıyor... Sadece biraz internetten araştırma ile ve birkaç telefon ile 40 tl kar ettim...

Şimdide 200 tl ye kırarız falan diyolar.. Üzerine 200 daha koyar UL cihaz alırım... Temiz para walla... Ama onlarda haklı.... Caddede kiralar pahalı...

• Arkadaşlar Musclenerd bir kaç tweet paylaşmaya başladı gevey hakkında ben çözemedim bi bakın derim "gevey almayın falan mı diyor anlamadım"

Musclenerd :http://twitter.com/#!/MuscleNerd
  • Arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum. SunSkydan 1 tane sipariş verdim. Siparişi takip etmek için PTT nin sitesindeki yere SunSky daki My Order No' yu mu yazmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly
    Arkadaşlar Musclenerd bir kaç tweet paylaşmaya başladı gevey hakkında ben çözemedim bi bakın derim "gevey almayın falan mı diyor anlamadım"

Muscle uyarıyor:)
    "112 yi aramak ABD'de yasal değil, muhtemelen diğer ülkelerde de" diye.
    Yani sw UL değilde gevey hakkında bize bilgi veriyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

Orijinalden alıntı: bystenly
    Arkadaşlar Musclenerd bir kaç tweet paylaşmaya başladı gevey hakkında ben çözemedim bi bakın derim "gevey almayın falan mı diyor anlamadım"

Muscle uyarıyor:)
    "112 yi aramak ABD'de yasal değil, muhtemelen diğer ülkelerde de" diye.
    Yani sw UL değilde gevey hakkında bize bilgi veriyor:)

boş boş konuşacağına çözüm üretsin o zaman allahın kolpası pis herifler bizi aylarca oynattılar

• Arkadaşlar şu an için en mantıklı çözüm Gevey olarak görünüyor. dido1 arkadaşın da belirttiği gibi kafamızda olan birçok sorun netliğe kavuştu. Artık biraz da olsa riske girip, Gevey alıp artık beklemeden kullanmak kalıyor. Zaten diğer arkadaşların da forumda paylaştığı gibi alternatif çözümler gün geçtikçe hazırlanmaya başlıyor (Rebel turbo sim, çıkması muhtemel yazılımsal unlock gibi). Iphoneistanbula gelince bence 200 TL. gibi bir fiyat verileceğine sunsky yada biraz daha fazla para vermek isteyenler Gevey`in orjinal sitesinden alsınlar. Çünkü bu adamlar ciddi iş yapmasalar site kurup, ayrıca güvenlik durumlarını üst düzeyde tutmazlar diye düşünüyorum. Bu kadar pahalı telefonu alarak zaten riske girdik. $55 vermenin birşey olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki Turbosim çıkmamış olsa idi çok daha fazla strese giriyor olacaktık. Ben şahsen sunsky dan dün siparişimi verdim. En azından kalıcı ve gerçek bir çözüm çıkana kadar telefonu kapatmam. dido1 arkadaşın da belirttiği gibi 4 gündür sorunsuz kullanmış. En iyi bildiğimiz şey, kendi düşündüklerimizdir. İyi olacağını düşündüğümüz şeyleri yapalım, kendimizi sıkıntıya sokmayalım.

Herkese mutlu günler,
    Saygılar.

• @dido1 ; kardeşim ağzına sağlık çok yararlı deneyimleri paylaşmışsın..

GEVEY'i nereden aldın,kaç günde eline ulaşmış oldu ?

Add : Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majestixxc -- 27 Mart 2011; 15:16:51 >
  • "http://store.iphoneistanbul.com/Gevey-Turbo-SIM-iPhone-4-SIM-Kilidi,PR-11149.html"

Gerizekalı bunlar ya..Çözüm çözüm dedikleri zaten gündemin tam orta yerinde ki GEVEY..
    Yok yazılım atıyorlarmış ta falan.. Eminim o yazılım da sadece 112 yi otomatik aramaya yarıyodur.
    Fiyatları da abartılarına yakışır olmuş. !
  • Benim iphone istanbul denilen siteye gönderdiğim mesaj:

Merhaba,
    iphone 4 4.2.1 için unlock yaptığınızı yazmışsınız. Acaba bu işlemin fiyatı nedir ve bu işlemi bir yazılımla mı yoksa bir donanımla mı yapacaksınız.
    Teşekkürler.

Ve onlardan aldığım cevabın bir kısmı:

Merhaba,

iPhone 4 için iOS 4.1, 4.2.1 ve 4.3 versiyonlarında bulunan ve Baseband durumu 02.10 veya 03.10 cihazlar için SIM kilit açma çözümleri sunmaktayız.

Cihazınıza yaptığımız işlem, son zamanlarda internete bahsi geçen TURBO SIM ile yapılmaktadır.
    Yapılan bu işlem garanti kapsamımızdadır.

Avantajları
    • iPhone 4 cihazınızı tüm operatörlerle dünyanın her yerinde kullanabilirsiniz.
    • iPhone 4 ü hangi ülkeden aldığınız önemli değildir.
    • Sattığımız bu ürüne 2 ay garanti vermekteyiz.
    Sıkça Sorular Sorular
    ...
    • Daha sonra iPhone 4 ‘ün versiyonunu yükseltirsem sıkıntı yaşar mıyım?
    o Evet. Cihazınız tekrar SIM kilitli duruma geçer. Bu işlemi yapmamalısınız
    • Bu ürünü en büyük dezavantajı nedir?
    o iPhone 4 ünüzü tamamen kapatıp açtığınızda, şebekeyi bulabilmesi için cihazı uçak modunu açıp tekrar kapatmanız gerekir
    ...
    Aklınıza takılan diğer sorunlar için bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Bu hizmetin bedeli KDV Dahil 200 TL’dir

Saygılarımızla

İsteyen olursa mesajın tamamını gönderebilirim ya da sizde böyle bir mesaj gönderip muhtemelen aynı cevabı alabilirsiniz.
    Teşekkürler.

• Yakın zamanda Applenbeery'den sipariş vermeye çalışan oldu mu arkadaşlar? Checkout kısmında adres yazılan yerdeki ülkeler arasında Türkiye yok, burdan nasıl sipariş ettiniz? Bilen var mı?

@dido1 Arkadaşım sen nereden aldın? sunsky'nin sattığıyla orijin gevey arasında fark var mıdır? Eline sunsky siparişi geçen yok mu arkadaşlar?
  • Feryil kardes telefon numaranı bırakırsan ariyacam seni..
  • 200 tl gercekten yazık 20 kisi bir araya gelseniz orjinali 65 dolar artı kargo..yariyariya geliyor..
  • Ya arkadaşlar sunsky dan DHL ile 1 tane alcam ama. Paypal istiyo. Bu nedir? Nasıl alınır?İşyeri adresi verwsem gelirmi yoksa Kredi Kartı adresi ile aynı mı olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim
  • sunsky dan satılan ürünlerin çalıştığı bir onaylansa hemen alacam daha sunskydan alan arkadaşların kargolar gelmedi heralde
  • valla sunsky dan aldım şu an sorguladım Almanya ya gitmiş kargo...Avrupa dağıtım merkezi galiba orası DHL nin... Bi gelsede merakla beklenen sunsky macerasını sonuçlandırsak.
  • bende aldın sunsky dan bendede almanyada gözükmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

sunsky dan satılan ürünlerin çalıştığı bir onaylansa hemen alacam daha sunskydan alan arkadaşların kargolar gelmedi heralde

dido1 belki sunskydan almıştır.. söylemedi henüz nerden temin ettiğini.. bu arada arkadaşlar iphoneistanbulun biçtiği 200 tl fiyat bence de muadillerine göre abartı ama telefonda konuşurken fiyatın biraz uçuk olduğunu daha uygun bi ücrete alıp alamayacağımı sorduğumda yardımcı olabileceklerini söylediler.. ne kadar düşürürler fiyatı bilmiyorum ama 200 tlye takılıp kalmayalım.. kim bilir sıkı bi pazalıkla 150 tl civarına belki daha aşağısına inerler bilemiyorum.. demem odur ki fiyat indirseler bile hala belki arada az bir fark olmıcak çinden gelenlerin fiyatıyla arasında ama en azından 1- elimize çok çok daha hızlı ulaşıcak 2- takıldığımız bi durum olursa veya ürünle ilgili sorun yaşarsak telefonun öbür ucunda her an ulaşabileceğimiz yeri yurdu belli olan bi muhatabımız olucak bir de çok olmasa bile verdikleri 2 aylık bi garanti var.. bu avantajlar aradaki fiyat farkına değer gibi ama yanlış da değerlendiriyo olabilirim siz ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.