Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derdo008

Ya arkadaşlar sunsky dan DHL ile 1 tane alcam ama. Paypal istiyo. Bu nedir? Nasıl alınır?İşyeri adresi verwsem gelirmi yoksa Kredi Kartı adresi ile aynı mı olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim

Paypal eBay'in sahibi olduğu, online para gönderme-alma sistemidir, dünyanın en güvenilir ve en çok tercih edilen online para transferi sistemidir.
    Son zamanlardaki yenilikleri ile Türk lirası ve Türkçe de sisteme dahil edilmiştir, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
    Kredi kartındaki adres ile isteyeceğiniz kargo adresi aynı olmasında yarar var.
  • Arkadaslar merhabalar,
    Canada'dan alinma MC603C modeli iphone4 sahibiyim. Canada TELUS'dan aldirmistim. Normalde Canada cihazlar kilitsiz dediler ama Vodafone mikrosim ile aktive etmeye calistigimda itunes kabul etmedi. Telus hatla ipod olarak kullaniyorum. Bu durumda sanirim beklemeye devam edecegim. Bir de goz gezdirdim ama GEVEY'in isime yarayip yaramayacagi konusunda bana yardimci olabilir misiniz. Tesekkurler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepwalker60 -- 27 Mart 2011; 19:13:51 >
  • ya arkadalar sunsky dan aldım ama kargo takıbı yapamıyorum order numarasını dhl ye gırıyorum kargo cıkmıyor neden acaba
  • SleepWalker60 arkadasim, aldigimiz bilgilere göre her türlü hatta çalışıyor. Sadece At&t değil. Bu cevabı da yine bu forumda ust sayfalarda bulabilirsin.
  • Biraz farkli bi soru olacak. Biz su andaki geveylerle 4.3 calistirabiliyomuyuz?bb koruyarak yada korumadan. Satan bi kisi ilk partinin bittigini ikinci partinin 4.3 desteklPeyecegini yazmisti o yuzden soruyorum.

Sunskydan hic gelmedimi daha urun
  • 4.3 gevey destekliyor diyen bir iki arkadas oldu..ama ne kadar dogru test etmeden bir sey soylemek cok zor
  • Arkadaslar bugun istanbuliphone den simlock aparati aldim yarin kargoya verlecek en gec sali elime gecer. Sizlere gelismeleri aktaririm. Bu arada niye oradan aldigimi sorarsaniz. İlki 112 olayo yok hersey normal calisiyo. Yani cihazi satacak olursam zorlanmadan karsimdakine nasil calistigini anlatirim. Gevey cok girdili ciktili. İkinciside 2 ay garanti veriyorlar. Geveyi aldiniz cinden ya bozulursa 2. Hafta yazik olur neyse arkadaslar elime gelsin hata mi yaptik iyimi yaptik sizleri bilgilendircem;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaasim
    Arkadaslar bugun istanbuliphone den simlock aparati aldim yarin kargoya verlecek en gec sali elime gecer. Sizlere gelismeleri aktaririm. Bu arada niye oradan aldigimi sorarsaniz. İlki 112 olayo yok hersey normal calisiyo. Yani cihazi satacak olursam zorlanmadan karsimdakine nasil calistigini anlatirim. Gevey cok girdili ciktili. İkinciside 2 ay garanti veriyorlar. Geveyi aldiniz cinden ya bozulursa 2. Hafta yazik olur neyse arkadaslar elime gelsin hata mi yaptik iyimi yaptik sizleri bilgilendircem;)

Pardon iphoneistanbul:)
  • @Raaasim 112 olayı yok derken? bildiğimiz çin gavey'i değil mi bu?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja_developer -- 27 Mart 2011; 21:56:30 >
  • arkadaşlar özür dileyerek bi konu hakkında sizden yardım isticem. forumda aradım fakat çözümünü bulamadım konu açtım cevap yazan olmadı. geçenlerde iphone 3gs imden ses sorunu ile karşılaştım. kilit sesi mesaj sesi ve ipod özelliğini açınca hoparlörden bazen ses gelmiyor. ama arama geldiğinde tel çalıyor. bazen düzeliyor bazen çalışmıyor sizce neden olabilir. ve tamir ettirebilceğim güvenilir bi yer önerisi olan var mı? bu arada bende iphone 4 unlock bekliyorum. 3gs i satıcam ama sorunlu bi şekilde satmak istemiyorum.

tekrardan konu ile ilgili olmadığı için herkesten özür diliyorum. İyi Akşamlar
  • quote:

Arkadaslar bugun istanbuliphone den simlock aparati aldim yarin kargoya verlecek en gec sali elime gecer. Sizlere gelismeleri aktaririm. Bu arada niye oradan aldigimi sorarsaniz. İlki 112 olayo yok hersey normal calisiyo. Yani cihazi satacak olursam zorlanmadan karsimdakine nasil calistigini anlatirim. Gevey cok girdili ciktili. İkinciside 2 ay garanti veriyorlar. Geveyi aldiniz cinden ya bozulursa 2. Hafta yazik olur neyse arkadaslar elime gelsin hata mi yaptik iyimi yaptik sizleri bilgilendircem;)

arkadasım bu 112 olayı yok derken ne demek istedin... bu bildigimiz gevey yontemi ile yapılmıyormu..baska bir yontemi mi var..acarmısın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeArSEmre
    @Raaasim 112 olayı yok derken? bildiğimiz çin gavey'i değil mi bu?

Yok kardes turbo sim turk olan iphoneistanbulda satilandan. Dedikleri gibi ufak bi pazarlik payida var.140-150 geveye vermektense buna biraz daha vermek mantikli geldi bana. Cunki garantisi var ve 112 yle hisbir sekilde ugrasmiyorsun. Sagdese 2 kere ucak moduna aliyosunnokadar;) sunskaydan almakta mantikli ama klon urun ve taaa cinden gelicek. Daha orjinal geveyin nekadar kaliteli oldugunu bilmezken ordan almak tam bir muamma. İrade sizin. Ama diyecegim geveyden dha kullanisli oldugu icin teli satarken hicbir sorun yasamazsiniz. Bu arada ozellikle sordum seyhat sirasinda baz istasyonu gecisleribde hicbir sikinti yok adam garanti verdi yani kesilme yeniden islem yapmak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gultekeen

arkadaşlar özür dileyerek bi konu hakkında sizden yardım isticem. forumda aradım fakat çözümünü bulamadım konu açtım cevap yazan olmadı. geçenlerde iphone 3gs imden ses sorunu ile karşılaştım. kilit sesi mesaj sesi ve ipod özelliğini açınca hoparlörden bazen ses gelmiyor. ama arama geldiğinde tel çalıyor. bazen düzeliyor bazen çalışmıyor sizce neden olabilir. ve tamir ettirebilceğim güvenilir bi yer önerisi olan var mı? bu arada bende iphone 4 unlock bekliyorum. 3gs i satıcam ama sorunlu bi şekilde satmak istemiyorum.

tekrardan konu ile ilgili olmadığı için herkesten özür diliyorum. İyi Akşamlar

telefonun garantili telefonsa genel ayarlardan tum icerigi sil.. garantili degilse restore et.. tabii yedeklerini almayı unutma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeArSEmre
    @Raaasim 112 olayı yok derken? bildiğimiz çin gavey'i değil mi bu?

Yok kardes turbo sim turk olan iphoneistanbulda satilandan. Dedikleri gibi ufak bi pazarlik payida var.140-150 geveye vermektense buna biraz daha vermek mantikli geldi bana. Cunki garantisi var ve 112 yle hisbir sekilde ugrasmiyorsun. Sagdese 2 kere ucak moduna aliyosunnokadar;) sunskaydan almakta mantikli ama klon urun ve taaa cinden gelicek. Daha orjinal geveyin nekadar kaliteli oldugunu bilmezken ordan almak tam bir muamma. İrade sizin. Ama diyecegim geveyden dha kullanisli oldugu icin teli satarken hicbir sorun yasamazsiniz. Bu arada ozellikle sordum seyhat sirasinda baz istasyonu gecisleribde hicbir sikinti yok adam garanti verdi yani kesilme yeniden islem yapmak gibi.

rasim kardeş hayırlı olsun öncelikle umarım eline bir an önce geçer ve sorunsuz bi şekilde kullanmaya başlarsın.. ltf izlenimlerini en kısa zamanda paylaş, ben de aynı yerden almayı düşünüyorum senin fikirlerin benim için çok önemli bu nedenle.. bu arada ufak da olsa pazarlık payı var yazmışsın ne kadar ödedin söylermisin?

• quote:

quote:

Büyük ihtimalle İphoneİstanbul'un reklamını yapıyor. İlk önce Çin'den temin edecekti sonra edemedi ve 200 TL'ye oradan alıyor Gevey'i. İnanmadım...

• arkadaşlar iphoneistanbulun biçtiği 200 tl fiyat bence de muadillerine göre abartı ama telefonda konuşurken fiyatın biraz uçuk olduğunu daha uygun bi ücrete alıp alamayacağımı sorduğumda yardımcı olabileceklerini söylediler.. ne kadar düşürürler fiyatı bilmiyorum ama 200 tlye takılıp kalmayalım.. kim bilir sıkı bi pazalıkla 150 tl civarına belki daha aşağısına inerler bilemiyorum.. demem odur ki fiyat indirseler bile hala belki arada az bir fark olmıcak çinden gelenlerin fiyatıyla arasında ama en azından 1- elimize çok çok daha hızlı ulaşıcak 2- takıldığımız bi durum olursa veya ürünle ilgili sorun yaşarsak telefonun öbür ucunda her an ulaşabileceğimiz yeri yurdu belli olan bi muhatabımız olucak bir de çok olmasa bile verdikleri 2 aylık bi garanti var.. bu avantajlar aradaki fiyat farkına değer gibi ama yanlış da değerlendiriyo olabilirim siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

quote:

Büyük ihtimalle İphoneİstanbul'un reklamını yapıyor. İlk önce Çin'den temin edecekti sonra edemedi ve 200 TL'ye oradan alıyor Gevey'i. İnanmadım...

Kardes ben size yardim olsun diye getircektim ama toptancim yancizdi. Bende 4 aydir madurum ne yapayim beklemekten cok sikildim. Hem ben niye reklamlarini yapayim adamlar kendi reklamlarininkendileri yapar. Ozamanda herkez gevey ve geveyleri satanlarin reklamini yapiyor. Allah askina surada size yardim olsun diye paylastim boyle davranmayin ya. İcin rahatlicaksa yemin ederim onlarla ne bi iliskim var nede bi cikarim!

• quote:

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun :) sonralıkla ne kadara aldın bilelimde belki bende geçip yerlerinden alabilirim haftaiçi
  • Bu arada toptancim biz gibi cok heveali oldugu icin toptan 130 tl den vermis hepsini. Ben adama nasil diycektim 60$ a bana ver diye? Arz talep olayi.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.