Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YAVUZ001
    Arkadaşlar konuyla ilgilisi yok ama bulamadım iphone 4 ün sag üstte pil göstergesinin yanında yuvarlak içinde kilit resmi var neden çıkmış olabilir bilen varmı acaba

Kardes menü tuşuna çift tikladiginda çalışan programları göreceksin. Sola geçtiğinde iPod uygulamasını göreceksin. En soldaki ikona tıklarsan gider. Ne ise yarıyor dersen ekranın yan dönüp dönmemedi ile ilgili. Kilit işareti varsa ekran dönmez yoksa ekran yan doner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

güzel bi haber geveye rakip geliyor

http://rebelsimcard.com/rebel-micro-sim-for-iphone-4-to-unlock-4.1-4.2.1-and-4.3-os-launching-at-the-gadget-show-live-2011-en.html

rebel simkart nisan 14 gibi ingilteredeki bi programda tanıtılacakmış anladıgım kadarıyla.Bi kaç firmanın ürünü piyasada oldugu zaman fiyatlarda otomatik olarak düşer inş.

15 Nisandan Sonra Herşey Daha Farklı olabilir, her zaman 1 Mayısa Kadar Bekleme Taraftarıyım.. 1 Mayısdan Sonra Hem Gevey Fiyatı düşücek hemde yeni ürünlerde belki 112 kalkıcak belkide sadece turbosimi takmamız yeticek..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001
    Arkadaşlar konuyla ilgilisi yok ama bulamadım iphone 4 ün sag üstte pil göstergesinin yanında yuvarlak içinde kilit resmi var neden çıkmış olabilir bilen varmı acaba

Kardes menü tuşuna çift tikladiginda çalışan programları göreceksin. Sola geçtiğinde iPod uygulamasını göreceksin. En soldaki ikona tıklarsan gider. Ne ise yarıyor dersen ekranın yan dönüp dönmemedi ile ilgili. Kilit işareti varsa ekran dönmez yoksa ekran yan doner.

Eyvallah arkadaşım Teşekkürler
  • Ben mi çok şanssızım bilmiyorum ama benim de ürünüm 26'sında DHL ile yollandı ve takip numarası verildi. Aynı gün yollananlar şu an sitede takip edebilirken bende hala sonuç yok diyor.
  • yarın görebilirsin sonucu kardeşim
  • Sunsky dan alan arkadaslarinkide geldikten ve elimizde net bilgiler olduktan sonra teker teker kargo odeyegimize biri on ayak olsa hep beraber en ucuza alsak kaldiki yakin zamanda ucuzlamaya yeni yerlerde de satilmaya baslayacaktir.ben ne varsa eskilerde var sozunden yola cikarak forumun eskilerinden birinin bu ise on ayak olmasi gerektigini dusunuyorum:) daha once 2g gevey doneminde yapilmis bu forumda,birlikten kuvvet dogar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

yarın görebilirsin sonucu kardeşim

Umarım dediğin gibi olur. Ne erişilmez şeymiş bu gevey. Applenberry'den aldık adres onaylanmadı. Sonra adresi onayladım ve applenberry'ye döndüm express kargo seçeneği kalkmıştı. DHL ile orjinal gönderen site buldum şimdi de bu oldu. Bir elime ulaşsa da rahatlasam artık.

@shadowyy
    Toplu alımda gümrükte sıkıntı çıkma ihtimali yüksek. İki taneden fazlası ancak fatura ve kutuda ayarlama yapılarak ülkeye sokulabilir bu da yasal değil. Anca ithal edenler toplu getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 28 Mart 2011; 1:19:21 >
  • iphoneistanbuldan gelen maili aktariyorum arkadaşlar

saygılar

Adamları Gevey'i ucuzdan alıp 200 e satmaya çalışıyorlar
    quote:

Merhaba,
    iPhone 4 için iOS 4.1, 4.2.1 ve 4.3 versiyonlarında bulunan ve Baseband durumu 02.10 veya 03.10 cihazlar için SIM kilit açma çözümleri sunmaktayız.
    Cihazınıza yaptığımız işlem, son zamanlarda internete bahsi geçen TURBO SIM ile yapılmaktadır.
    Yapılan bu işlem garanti kapsamımızdadır.
    Avantajları· iPhone 4 cihazınızı tüm operatörlerle dünyanın her yerinde kullanabilirsiniz.
    · iPhone 4 ü hangi ülkeden aldığınız önemli değildir.
    · Sattığımız bu ürüne 2 ay garanti vermekteyiz.
    Sıkça Sorular Sorular
    · Ürün içeriği nedir?
    o Turbo SIM | SIM Kart Yuvası | Kullanım Bilgisi
    · Bu ürünü kullanırken 3G veya EDGE ile internet bağlantılarında bir problem yaşanıyor mu?
    o Hayır
    · Bu ürünü kullanırken sık sık şebekeden kopma sıkıntıları yaşanır mı?
    o Hayır
    · Daha sonra iPhone 4 ‘ün versiyonunu yükseltirsem sıkıntı yaşar mıyım?
    o Evet. Cihazınız tekrar SIM kilitli duruma geçer. Bu işlemi yapmamalısınız
    · Bu ürünü en büyük dezavantajı nedir?
    o iPhone 4 ünüzü tamamen kapatıp açtığınızda, şebekeyi bulabilmesi için cihazı uçak modunu açıp tekrar kapatmanız gerekir
    (Bu durum daha önceleri yazılımsal işlemlerle SIM kilidi çözülmüş bir çok iPhone 4 cihazda da olmaktadır)
    · İşlem süresi neden 30 dakika?
    o Ürünü nasıl kullanıldığı bilgisinin verilmesi ve sorunsuz çalıştığını size göstermek için sizin önünüzde yapacağımız test yaklaşık 10 Dakika sürmektedir.Jailbreak yapılmasını isteyen kullanıcılara ise bu işlemin yapılması 20 dakika sürmektedir. Bu nedenle işlem süresi olarak 30 dakika sürmektedir.
    · Internette bu ürünü kullanıp hiç memnun olmayan bir çok kullanıcı görüyorum. Onlar neden bu sıkıntı yaşıyor?
    o Birbirinden farklı TURBO SIM modelleri bulunmaktadır. Bu noktada önemli olan TURBO SIM in yazılımı ve düzgün programlanmasıdır.
    Aklınıza takılan diğer sorunlar için bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz.
    Bu hizmetin bedeli KDV Dahil 200 TL’dir
    Saygılarımızla

• Daha önce düşünen oldumu yada uygulayan bilmem ama;

Arkadaşlar bende bi çözüm düşündüm ama yapmadım tabi çünkü tek hat var bende.
    AT&T kartı olanlar için diyorum Yada Diğer avrupa hatlarını. Çipini söküp kendi simimize temas edecek şekilde yapıştırsak telefon at&t gibi görmezmi acaba? işe yararmı? telefoncu veya sim yedekleme ile daha önce uğraşmış arkadaşlar ellerinde fazla AT&T kart varsa deneseler. ben eski vodafone hattımın çipini söktüm inceledim uğraşılsa olabilecek gibi ama işi bilen biri yapmalı tabi. hattımızı görürmü bilmem.
    AT&T gibi görürse eğer 112 olayı uçak modu olabileceğinide zanetmiyorum tak kullan yani.

• çipi kesip birleştirdikden sonra telefonun okumasını nasıl sağlıcaksınız hocam...

Sagyılar
  • aynen katılıyorum. göz göre göre fahiş karla iş yapmaya çalışıyorlar. tabi onada iş denirse . bence düpedüz hırsızlık. Allahtan forumlar var. bunlara kalsak yandık

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

iphoneistanbuldan gelen maili aktariyorum arkadaşlar

saygılar

Adamları Gevey'i ucuzdan alıp 200 e satmaya çalışıyorlar
    quote:

Merhaba,
    iPhone 4 için iOS 4.1, 4.2.1 ve 4.3 versiyonlarında bulunan ve Baseband durumu 02.10 veya 03.10 cihazlar için SIM kilit açma çözümleri sunmaktayız.
    Cihazınıza yaptığımız işlem, son zamanlarda internete bahsi geçen TURBO SIM ile yapılmaktadır.
    Yapılan bu işlem garanti kapsamımızdadır.
    Avantajları· iPhone 4 cihazınızı tüm operatörlerle dünyanın her yerinde kullanabilirsiniz.
    · iPhone 4 ü hangi ülkeden aldığınız önemli değildir.
    · Sattığımız bu ürüne 2 ay garanti vermekteyiz.
    Sıkça Sorular Sorular
    · Ürün içeriği nedir?
    o Turbo SIM | SIM Kart Yuvası | Kullanım Bilgisi
    · Bu ürünü kullanırken 3G veya EDGE ile internet bağlantılarında bir problem yaşanıyor mu?
    o Hayır
    · Bu ürünü kullanırken sık sık şebekeden kopma sıkıntıları yaşanır mı?
    o Hayır
    · Daha sonra iPhone 4 ‘ün versiyonunu yükseltirsem sıkıntı yaşar mıyım?
    o Evet. Cihazınız tekrar SIM kilitli duruma geçer. Bu işlemi yapmamalısınız
    · Bu ürünü en büyük dezavantajı nedir?
    o iPhone 4 ünüzü tamamen kapatıp açtığınızda, şebekeyi bulabilmesi için cihazı uçak modunu açıp tekrar kapatmanız gerekir
    (Bu durum daha önceleri yazılımsal işlemlerle SIM kilidi çözülmüş bir çok iPhone 4 cihazda da olmaktadır)
    · İşlem süresi neden 30 dakika?
    o Ürünü nasıl kullanıldığı bilgisinin verilmesi ve sorunsuz çalıştığını size göstermek için sizin önünüzde yapacağımız test yaklaşık 10 Dakika sürmektedir.Jailbreak yapılmasını isteyen kullanıcılara ise bu işlemin yapılması 20 dakika sürmektedir. Bu nedenle işlem süresi olarak 30 dakika sürmektedir.
    · Internette bu ürünü kullanıp hiç memnun olmayan bir çok kullanıcı görüyorum. Onlar neden bu sıkıntı yaşıyor?
    o Birbirinden farklı TURBO SIM modelleri bulunmaktadır. Bu noktada önemli olan TURBO SIM in yazılımı ve düzgün programlanmasıdır.
    Aklınıza takılan diğer sorunlar için bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz.
    Bu hizmetin bedeli KDV Dahil 200 TL’dir
    Saygılarımızla

• Hoparlör bozulmuş... 50-60 TL arası kadıköyde yaptırabilrisin. 1 saat sürüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gultekeen

arkadaşlar özür dileyerek bi konu hakkında sizden yardım isticem. forumda aradım fakat çözümünü bulamadım konu açtım cevap yazan olmadı. geçenlerde iphone 3gs imden ses sorunu ile karşılaştım. kilit sesi mesaj sesi ve ipod özelliğini açınca hoparlörden bazen ses gelmiyor. ama arama geldiğinde tel çalıyor. bazen düzeliyor bazen çalışmıyor sizce neden olabilir. ve tamir ettirebilceğim güvenilir bi yer önerisi olan var mı? bu arada bende iphone 4 unlock bekliyorum. 3gs i satıcam ama sorunlu bi şekilde satmak istemiyorum.

tekrardan konu ile ilgili olmadığı için herkesten özür diliyorum. İyi Akşamlar

Hoparlör bozulmuş... 50-60 TL arası kadıköyde yaptırabilrisin. 1 saat sürüyor...

• herkese günaydın,
    az önce şu iphoneistanbul' u aradım, 112 çevirme olayını sordum ve çevirmek gerektiğini söylediler. Yani anlayacağınız ekstra birşey yapmıyorlar bildiğimiz gevey...3 tane alacağım dedim fiyatta birşey yapamıyoruz dedi..işin özü bu kan emicilere para kaptırmamak gerek diye düşünüyorum...
  • Bir dakikaligina durup Gevey gibi bir cozumun henuz cikmamis oldugunu varsayalim. 7 aylik bekleyenler 8. ayina girenler, sinir hastasi olanlar. Su an iyi kotu makul bir cozumumuzun olmasina cok seviniyorum ben sahsen. Bir yandan da bu dev team in butun dunyadaki kilitli IP4 sahiplerini aldatmalarinin kandirmalarinin yanlarina kar kalmasindan asiri derecede rahatsizim. 4.2 yayinlandigi zaman yaptiklari su aciklamayi hic unutmuyorum:
    "1-2 gune kadar 3GS icin unlocku yayinliyoruz, IP4 kullanicilari ise biraz daha bekleyecek"
    Tez zamanda bunun bedelini bir sekilde oderler umarim. Bizi bu kabustan kurtaranlara binlerce tesekkur.
  • sunskydan aldım bende ama ne gelen var ne takipte gorunen bisey var. sanırım dolandırıldık :)
  • Sunsky'a mail attım, fiyatlara neden zam yaptınız Türkiye'de ki bir çok kişi siparişini iptal etti. tekrar normal fiyatına indirin diye :)
    bakalım yerlerse :))
  • Arkadaşlar, 112 çevirme gerekliliği de kesinleştiğine göre, 200 TL lik işlem olayının tamamen gevey olduğu açığa çıktı. Zaten nasıl yapılacağı videolarda gayet basit anlatılıyor. Gelen kartın üzerinde de yazıyor.
  • applenberry twitter da 112 hakında şöyle demiş, eğer 112 araması hakkında kafanızda soru işareti varsa olmasın çünkü bağlanmadan 2sn içinde kapatabilirsiniz
  • sunskydan istanbula gelmiş yarın elinde olur dediler :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.