Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, ben de sunsky'dan istedim 24'unde. Paid yaziyor order sayfasinda. Daha kargoya verilmemis mi demek oluyor? Yoksa kargoyu takip edebilecegimiz baska bir sayfa mi var? Bu arada daha hala sunsky'dan siparis veripte gelen yok mu' cok ilginc. Bi de orada dhl express ile 3-5 gun yaziyor ??? =/
  • valla ben carsamba istedim. cuma mail attılar. pazarda kargoya vermisler. simdi istanbuldaymis aksama izmir. yarın denizli :) paid i bilmem ama ship yaziyosa tamam dedi bi bilen :D
  • bana iphoneistanbulun yakınlarından yazıyorsun gibi geldi
    200 tl yasal soygun..doğru hapse tıksınlar bu adamları
    quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

arkadaşlar iphoneistanbulun biçtiği 200 tl fiyat bence de muadillerine göre abartı ama telefonda konuşurken fiyatın biraz uçuk olduğunu daha uygun bi ücrete alıp alamayacağımı sorduğumda yardımcı olabileceklerini söylediler.. ne kadar düşürürler fiyatı bilmiyorum ama 200 tlye takılıp kalmayalım.. kim bilir sıkı bi pazalıkla 150 tl civarına belki daha aşağısına inerler bilemiyorum.. demem odur ki fiyat indirseler bile hala belki arada az bir fark olmıcak çinden gelenlerin fiyatıyla arasında ama en azından 1- elimize çok çok daha hızlı ulaşıcak 2- takıldığımız bi durum olursa veya ürünle ilgili sorun yaşarsak telefonun öbür ucunda her an ulaşabileceğimiz yeri yurdu belli olan bi muhatabımız olucak bir de çok olmasa bile verdikleri 2 aylık bi garanti var.. bu avantajlar aradaki fiyat farkına değer gibi ama yanlış da değerlendiriyo olabilirim siz ne dersiniz?

• Arkadaşlar unlock'un çıkmasına sevindim, bende 6 ay bekleyenlerden-dim. 2-3 hafta önce cihazı sattım. açıkçası bıkkınlık gelmişti. umuyorum turbosim ile unlock işlemi yapanlar sorun yaşamaksızın cihazlarını kullanmaya devam ederler.
  • Bende 23 ünde siparişi verdim 26 sında kargoya vermişler bugun sabah itibariyle istanbula gelmiş yarın teslim edilir
  • VALLA UMARIM TESLİM EDİLİR YOKSA İYİCE SIKINTI OLMAYA BASLADI BU İŞ
  • Sky sitesinden alanlar, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum
  • elimize bi gecsinde mutlaka haberiniz olur arkadas.
  • sunsky' dan alan arkadaşlar billing ve shipping adreslerini aynı mı verdiniz acabA ?
  • aynı adres verdim ben ama ne degisiyomus ?
  • ya bazı sitelerde her 2sininde aynı olması gerekliliğinden bahsediliyordu. Benim billing adresim ev, shipping adresi olarak işyerimi versem sıkıntı yaşar mıyım acaba ? ondan çok emin olamadım, sonuçta evde her dakika birileri olmayabiliyor...
  • turkiyeden alın kafanız rahat etsin.. 120 TL ye sahibinden.com uzerinde var..140 - 150 TL yede var.. yurt dısından alınca cihaz+kargo ucreti hemen hemen aynı rakama yaklasıyor zaten..en azından geldi gelmedi dusunceniz olmaz
  • Benim hala takip sisteminde görünmüyor. DHL'e yazdım onlar da sistemimizde kayıtlı değil dedi. Aldığım siteye döndüm onlar da gönderdik diyor. Bir yerlerden çıkacak mı yoksa kayıp mı olacak merak ediyorum.
  • Arkadaşlar, iphoneistanbul gibi 200 TL ye satan yerlerden almayın lütfen.. Kadıköyde ve mecidiyeköy de 140-150 TL ye satıyorlar.

Bu hafta içinde gelecek. Sahibinden.com da ilanları takip edebilirsiniz. Boş yere 60 TL fazla para veripte fırsatçıları sevindirmeyin.
  • Az once iphoneistanbuldan aldim.

Ne yazilimsal ne de farkli bir islem var.

Bildigimiz gevey takiyorlar.

Yarim saat beklemekte oradaki kuyruktan dolayi.

Ben telefonu vermedim sim karti kestirip orda kendim takip 112 ve ucak modu islemini yaptim.

Mesajlasma konusma internet 3. Party uygulamalar vs. Problem yok. Cihaz full cekiyor.

3G ve EDGE de calisiyor. Bu mesajida o cihazda yazdim.

Fiyat asiri yuksek ama benim gibi bekleyemeye tahammulu kalmayip almayi dusunenlere bilgi vermek istedim.

Gevey takiliyor.
  • arkadaşlar bir de şöyle bişe var...
    acaba inceleyen oldu mu?
    http://rebelsimcard.com/rebel-micro-sim-card.html
  • Sunsky kargom istanbula inmiş bu sabah saat 10 da , yarın bursada olur sanırım ilk ben takıp testi yapıcam kankalar...az kaldı sabır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah
    turkiyeden alın kafanız rahat etsin.. 120 TL ye sahibinden.com uzerinde var..140 - 150 TL yede var.. yurt dısından alınca cihaz+kargo ucreti hemen hemen aynı rakama yaklasıyor zaten..en azından geldi gelmedi dusunceniz olmaz

Yok hocam ya kimsenin elinde yok ürün su anda almak isteyen birisi alamıyor sahibindenden
  • Satan birisi ile görüştüm şimdi. Gevey lerde sorun varmış şebekede gidip gelmeler oluyormuş dedi.

26 martta yeni versiyon çıkartmışlar sorunu giderip onlardan sipariş verdik iki gün sonra gelecek diyor.

Doğru mu acaba varmı böyle bir problem ?
  • ya arkadas 23 martta verdım sıparısı halen durumu paid diyor ne zaman kargo blgısı gırıcek bu adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankarakass -- 28 Mart 2011; 12:29:58 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.