Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raaasim

Bu arada toptancim biz gibi cok heveali oldugu icin toptan 130 tl den vermis hepsini. Ben adama nasil diycektim 60$ a bana ver diye? Arz talep olayi.

arkadasım hayırlı olsun.. kafama takılan 112 aramama olayı..bunu nasıl yapacaklar.. gelince detaylı izlenimini paylasırsan sevinirim.
  • @Rasim ; Ben adamı aradım biraz önce,adam bildiğin gevey diyor.Resimlerde de aynı şekilde.. Bu adamların sattığı gevey okunmuş mu neden bunda 112 yi arama sorunu yok anlamadım.Adam bana bundan bahsetmedi ? Bir ne ne kadara aldın,pazarlık yapıyorlar çünkü..
  • 112 yi ariyorlarya geveyde burada oyle bir islem yok. Sagdece ve sagdece teli acip kapadiginda 2 kere ucak moduna alip accan okadar.
  • Gerci elme daha gecmedi bi gecsin sizlerle paylasirim;) amac belli bu isten en ucuza yirtmak
  • 4 aydır mağdursun 1 haftadır buradasın. Ben 7 aydır mağdurum ozamandan beride buradayım... Neyse bana garip geldi sadece. 112 olmadan falan. Doğruysa tebrikler.
  • quote:

112 yi ariyorlarya geveyde burada oyle bir islem yok. Sagdece ve sagdece teli acip kapadiginda 2 kere ucak moduna alip accan okadar.

Siz nerden öğrendiniz acana 112 yi arama olayinin olmadığını.Çünkü sitede bunu gösteren destekleyen bir yazı yada video yok.
  • Ya arkadaslar benim de cok bilgim yok fazla adamin bana soylediklerini size aktardim. Aramak bedava cagri atin arasin bilgi alin:)) bende bu siteden aldim numarasini. Dedigim gibi 112 olayinin olmayisi satarken buyuk kolaylik saglicak bizlere. Cunku diyer turlu satan adama anlatana kadar adam isten sogur:) boyle kolay 2 adimda tamamdir. Ki garantili. Sorun cikarsa dayanirim kapilarina!
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganragon
    quote:

112 yi ariyorlarya geveyde burada oyle bir islem yok. Sagdece ve sagdece teli acip kapadiginda 2 kere ucak moduna alip accan okadar.

Siz nerden öğrendiniz acana 112 yi arama olayinin olmadığını.Çünkü sitede bunu gösteren destekleyen bir yazı yada video yok.

Adama bizzat sorcaktimki adam kendisi anlatmaya basladi. Adam bant gibyi tum sorulari ezberlemis sormadan hepsini cevapladi ve para iyadesi garantisi verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva
    Biraz farkli bi soru olacak. Biz su andaki geveylerle 4.3 calistirabiliyomuyuz?bb koruyarak yada korumadan. Satan bi kisi ilk partinin bittigini ikinci partinin 4.3 desteklPeyecegini yazmisti o yuzden soruyorum.

Sunskydan hic gelmedimi daha urun

Bu linkteki habere ve videoya göre 4.3 ve 04.10.01'de bile çalışıyormuş.
    http://www.redmondpie.com/unlock-4.3.1-iphone-4-04.10.01-baseband-with-gevey-sim/

• yokmu yardım edıcek olan. sunsky dan aldım ama kargo takıbı yapamıyorum nasıl oluyor bırı yardım etsin lutfen
  • Sanirim su an icin 4.1 4.2 ve 4.3 ile calisiyor...
    Fakat kimsenin elinde yok..
    Istanbul icersinde bu urune ulasan varsa nereden aldigini belirtirse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakass
    yokmu yardım edıcek olan. sunsky dan aldım ama kargo takıbı yapamıyorum nasıl oluyor bırı yardım etsin lutfen

Kardes bende 25 inde aldım. Henuz kargo bilgisi ile ilgili mail gelmedi. Sende bekle. Verdigin email adresine kargo bilgin gelir. Ben ne olur ne olmaz Sunsky a ve paypala bu konu ile ilgili email attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

quote:

yokmu yardım edıcek olan. sunsky dan aldım ama kargo takıbı yapamıyorum nasıl oluyor bırı yardım etsin lutfen

Kardes bende 25 inde aldım. Henuz kargo bilgisi ile ilgili mail gelmedi. Sende bekle. Verdigin email adresine kargo bilgin gelir. Ben ne olur ne olmaz Sunsky a ve paypala bu konu ile ilgili email attım.

bende 24 ünde aldım ozaman sana geldiği zaman banada gelir. maile gelirse iide neden kendi sitesinde bir bilgi vermesin ben onu anlamadım .
  • Arkadaşlar konuyla ilgilisi yok ama bulamadım iphone 4 ün sag üstte pil göstergesinin yanında yuvarlak içinde kilit resmi var neden çıkmış olabilir bilen varmı acaba
  • quote:

quote:

23 nde almıştım 26 sında kargolandı şuan almanyada gözüküyor mail gelmiyor siteden bakacaksınız resim ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 27 Mart 2011; 23:20:41 >

• buda kargo bilgileri gayet hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 27 Mart 2011; 23:24:15 >
  • sunsky daki çalışıyormuş sitede yorumları okuyabilirsiniz umarım tr dede çalışıyordur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgrErdgn

quote:

quote:

23 nde almıştım 26 sında kargolandı şuan almanyada gözüküyor mail gelmiyor siteden bakacaksınız resim ekledim

tşkler bizi aydınlattğın için. benimkinde
    Order status: Paid
    Payment method: Paypal
    bu kadar yazıyo başka bşey yok kargo yapılınca dedıgın gıbı olur bızımkıde ozaman saolasın

• quote:

hakankarakass

rica ederim arkadaşım kargolandığında Trackin number bölümünden noyu ve yanında ki [ Online Tracking ] yazan yeri tıkladığınızda kargo haraketlerini görüntüleyebilirsiniz
  • Arkadaşlar okuyamadım tüm konuyu da nerden alabiliriz geveyi? Kendi sitesinde kapalı Türkiye ye gönderim. Ebaydan kim aldıysa hangi satıcıysa link atarsa bende alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.