Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3-4 günden beri kullandığım gevey sim tecrübelerimi aktarmak istedim sizlerle..

öncelikle şunu söylemek isterim.. kesinlikle çalışıyor!

kutusunda kendine özel micro sim çekmecesi çıkmasına rağmen kendi microsiminizi ufak bi şekilde ucundan yontmanız gerekiyor.
    kartı telefonunuza taktığınızda karşınıza bi bilgilendirme mesajı çıkıyor... burda "ACCEPT" tuşuna basıp devam ediyorsunuz..
    5-10 saniye bekledikten sonra "112" yi arıyorsunuz.. ama aslında aramıyorsunuz çünkü 112 bağlanmıyor bile, aradıktan 2 saniye sonra hemen kapatıyorsunuz.
    telefonun ayar kısmından telefonu uçak moduna alıyorsunuz ve tekrar normale çeviriyorsunuz, sim hatası veriyor
    bu işlemi tekrar yapıyorsunuz ve kısa süre içerisinde size ait olan operatörün ismi ile beraber bağlantı kurulmuş oluyor..
    (bu islemleri bir seferliğine sadece telefonunuzu yeniden baslattiginizda yapiyorsunuz, telefonu acik tuttugunuz süre boyunca hic bir sey yapmaniza gerek yok)

pil ömrü: factory unlock bi cihazla yaklaşık olarak karşılaştırdığımda pek bir fark göremedim.

arama yapmak : FU cihazdan hic bir farki yok.. hizli ve problemsiz..

arama almak : ayni sekilde..

sinyal gücü : factory unlock cihaz ile bir cok farkli yerde yan yana koyup karsilastirdim kesinlikle ayniydi fark yoktu.

3G veya EDGE : bu konu biraz önemli.. çünkü turbo simi telefonunuzda kullanmaya başladığınızda 3G veya EDGE hizmetleri hiç bir sekilde calismiyor fakat yapmaniz gereken sey ayarlardan "DATA ROAMING"i devreye almak.. hiç bir sakıncası yok hic bir ekstra faturalandırma veya hizmet kalitesinde düşüş yok.
    eğer yurtdışına çıktığınızda faturanıza yalnışlıkla data hizmetinin yansımasını istemiyorsanız.. yurt dışına cikmadan önce data roaming'i devre disi birakirsiniz..

sinyal kaybolmasi ve geri gelmesi : 112yi aramak veya aktivasyon islemini tekrar yapmaniza gerek yok sinyal kendiliginden geliyor.

bunlarin disinda telefonu kullanirken Factory unlock bir cihazdan iphone'dan bi fark yasamiyacaksiniz..

ayrica 4.3 ile sorunsuz calisiyor, baseband upgrade etmediğiniz sürecede çalışacağı söyleniyor. görücez.

fiyatlar 40dolar ile 100dolar arasi gidip geliyor.. ben 80dolar ödedim 1 hafta,10 gün daha bekleyip 45 dolara alabilirdim ama telefonun ipod gibi kenarda yatmasi artik iyice sinirimi bozmustu zaten factory unlock cihaza gore cok cok ucuza aldim ve sonunda ipod'tan iphone'a dönüşüm gerçekleşti :)

gevey sim alicak tüm arkadaslara simdiden hayirli olsun güle güle kullansinlar..
    telefonu FU cihaza göre çok ucuza alıpta 10 20 dolarin hesabini yapip bi iki hafta daha beklemek isteyenlerede saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: quake9465
    Arkadaşlar selam, Ankaranın nabzını yokladım bende bugün geveyi bilen o kadar az servis varki Bulsam hemen alacaktım. Bilen duyan gören varmı ankaralı arkadaşlardan artık aloooo demeyi istiyorum.

balikciogluna gittin mi? ben pzrtesi ugricam bi oraya oraya dustuyse iyidir
  • @dido1

Dostum kısa bir video ekleyebilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 27 Mart 2011; 1:17:21 >
  • @dido1
    sizin kendi deneyimleriniz ise cook tesekkur ederiz.sanirim hattiniz vodafone ? onun disinda 3g veya interneti kullandiniz bi sure yoksa denediniz mi sadece.yabanci forumlarda ciddi skinti yasandigi yaziyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewci

quote:

Arkadaşlar selam, Ankaranın nabzını yokladım bende bugün geveyi bilen o kadar az servis varki Bulsam hemen alacaktım. Bilen duyan gören varmı ankaralı arkadaşlardan artık aloooo demeyi istiyorum.

Gittim dostum oradada yok. Kapora verirsen 1 hafta 10 gün içinde getireceklerini söylüyorlar ama büyük kısmının daha haberi bile yok.

• arkadaşım çok güzel bilgiler vermişsin bide nerden aldığını söylersen seviniriz.
  • @dido1

AT&T harici cihazlarla çalışıyormu acaba diger cihazlarla da deneme imkanınız varmı ?
  • şu sky sitesinden alıp gelen ve deneyen yok mu henüz
  • güzel bi haber geveye rakip geliyor

http://rebelsimcard.com/rebel-micro-sim-for-iphone-4-to-unlock-4.1-4.2.1-and-4.3-os-launching-at-the-gadget-show-live-2011-en.html

rebel simkart nisan 14 gibi ingilteredeki bi programda tanıtılacakmış anladıgım kadarıyla.Bi kaç firmanın ürünü piyasada oldugu zaman fiyatlarda otomatik olarak düşer inş.
  • at&t ve ingiltere orange denendi sonuç aynı.
    ayrıca interneti sürekli kullanıyorum email, web vs.. vs... hiç bir aksaklık olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewci

quote:

balikciogluna baktıktan sonra bilgilendirirsen sevirim
  • dido kardesimizede cok tessekkurler gercekten aklimdaki bütün soru işaretlerini cevaplandırdı :)
  • sunskydan alınca havale parasıda mı alıyolar :S yoksa toplam 51$ mı oluyo
  • @dido1 Ürünü nereden temin ettiniz?

@sultanherko Toplam fiyat o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 27 Mart 2011; 2:14:46 >
  • ya kimse bahsetmemiş bir turlu çok merak ediyorum. acaba msj atarken veya alırken bir sıkıntı oluyor mu. bir de rehber sıkıntısı falan diyorlardı o ne iş acaba
  • Ankarada olan biri benim yerimede sipariş verse direk 55 liraya alsam elden
  • @dido eline saglik kardes tum soru isaretlerini kaldirmissin
  • quote:

ben de ankaraya baktırdım bi arkdaşa kendim polatlı da oturuyorum. o da bulamamış siz pahalı da olsa buldunuz mu ?
  • Arkadaslar bu @dido1 in bahsettigi data roaming olayı uluslararası dolaşım mi oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan3333 -- 27 Mart 2011; 11:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

@dido1 Ürünü nereden temin ettiniz?

@sultanherko Toplam fiyat o kadar.

evet dido1 bir de ürünü nerden aldığını söylersen iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.