Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oki1980

Arkadaslar sunsky den sipariş verenler varmı ben verdim mail geldi kargo sipariş numarası vermişler online arama yaptırıyorum kargo gözükmüyor china posta ile gelecek bu site hakkında bilgisi olan arkadaslar lütfen paylaşsın toplam 35$ kargo dahil aldım

kardeş bende 2 gün önce verdim şipariş ama mail gelmedi ben mail attım bugun sabah cevap verdiler kargoya verildiginde kargo bilgilerini vereceklermiş DHL ile yollayacaklar bakalım
  • Takip ettiğim kadarı ile avrupadan alınan cihazlarda gevey kullanımına ilişkin bilgi yok henüz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 25 Mart 2011; 13:00:51 >
  • Bana kargo bilgisi geldi china post dan geliyor banada kargo nosuda geldi ama online arattiriyorum kargo gözükmüyor inşallah güvenilir bir sitedir
  • Önceki modellerde de vardı Turbosim olayı. Çok şarj yediğine dair şikayetler vardı ozamanda inşallah bunda öyle sorun olmaz.
  • Hi oktay yılmaz,

We have shipped your order(11032380139 placed on 03/23/2011 10:15).

Shipping method: China Post
    Tracking number: RR998543811CN [ Online Tracking ]

The order amount is $35.54, you can check the detail of the order here.

Now, you can post reviews about the items of the order here.

SUNSKY have more than 20,000 products, all are direct from factory and at wholesales price, you may also be interested in below products: ARKADASLAR BANA BOYLE BİR MAİL GELDİ SİPARİS VERDİGİM SİTEDEN LUTFEN İNGİLİZCESİ İYİ OLAN ARKADASLAR YARDIMCI OLABİLİRLERMİ
  • videoyu bende izledim.. gayet iyi görünüyor... Yazıcıoğluna düşsede bizde alsak... Getiren varmı acep... bilgisi olan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

Hi oktay yılmaz,

We have shipped your order(11032380139 placed on 03/23/2011 10:15).

Shipping method: China Post
    Tracking number: RR998543811CN [ Online Tracking ]

The order amount is $35.54, you can check the detail of the order here.

Now, you can post reviews about the items of the order here.

SUNSKY have more than 20,000 products, all are direct from factory and at wholesales price, you may also be interested in below products: ARKADASLAR BANA BOYLE BİR MAİL GELDİ SİPARİS VERDİGİM SİTEDEN LUTFEN İNGİLİZCESİ İYİ OLAN ARKADASLAR YARDIMCI OLABİLİRLERMİ

benim anladığım (arkadaş çevirdi) siparişinin china postasına verildiği. Postanı RR998543811CN bu numaradan takip edebileceğini, sipariş tutarının 35,54 $ olduğunu, sipariş bilgilerinide aynı yerden kontrol edebileceğini yorum yapıp okuyabileceğini ve son olarakta sunsky firmasının 20.000 den fazla ürüne sahip bir firma olduğunu bunların fabrikatan toptan fiyatına satışa sunulduğunu belirtmiş. (Tolga Tşk)

• applenberry den alsak kaç günde gelir
  • beyler bildiğiniz gibi ülkemizde 911 de acil arama olarak aranabiliyor ürün elime geçtiğinde deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

Konuların ayrılması daha iyi oldu, en kısa sürede videoları görmek dileğiyle...

Aynen ya
  • TSK çevirin için o takip numarasını giriyorum sonuc çıkmıyor online kargo takibi var ama sonuc yok hayırlısı bekliyecegiz ben paypal üzerinden aldım urungelmez ise para iadesi alabilirmiyim acaba bilginiz varmı patlamaz mailatmis
    23.03.2011 16:58:16 EET
    Makbuz Numarası: 1979-0787-6068-9043
    Sayın oktay yılmaz!
    Şu kullanıcıya $35,54 USD tutarında bir ödeme gönderdiniz: Shenzhen SUNSKY Technology Limited.
    Bu ücret, kredi kartı ekstrenizde PAYPAL *SHENZHENSUN adına yapılmış bir ödeme olarak görünecektir.
    Mağaza bilgileri
    Shenzhen SUNSKY Technology Limited
    sales@sun-usb.com
    +86 8675561302080 x802 Mağazaya talimatlar
    Yok
    Kargo bilgileri
    oktay yılmaz
    beylikdüzü migros avm. mehmet tatlı kuaför b.37 istanbul
    34800
    istanbul
    TURKEY
    Türkiye
    Kargo yöntemi
    Belirtilmemiş
    Açıklama Birim fiyatı Mik. Tutar
    Satıcı: Shenzhen SUNSKY Technology Limited $35,54 USD 1 $35,54 USD

Sigorta: ----
    Toplam: $35,54 USD
    Makbuz Numarası: 1979-0787-6068-9043
    İleride gerekebileceğini göz önünde bulundurarak lütfen bu makbuz numarasını saklayın. Shenzhen SUNSKY Technology Limited veya PayPal müşteri hizmetleri ile iletişim kurarsanız, bu bilgiler gerekli olacaktır.
    Fatura No:SU11032380139
    Bir dahaki sefere PayPal'ı kullanın!
    Zaten PayPal hesabınız var görünüyor.

Online alışveriş yaparken, PayPal ile satın almak daha hızlı ve kolaydır. Finansal bilgileriniz güvenli bir şekilde saklanır ve ödeme yaparken mağazalarla asla paylaşılmaz.

Sorularınız mı var? Yardım Merkezi'ni ziyaret edin:https://www.paypal.com/c2/help.
    PayPal'ı kullandığınız için teşekkür ederiz – online ödeme yapmanın ve kabul etmenin daha güvenli ve kolay yolu.
    Lütfen bu e-postayı yanıtlamayın. Bu posta kutusu izlenmiyor; bu nedenle, bir yanıt almazsınız.

Telif Hakkı © 1999-2011 PayPal. Tüm hakları saklıdır.

Tüketici danışmanlığı- PayPal’ın değer yüklenmiş hizmetinin sahibi olan PayPal Pte Ltd. şirketi için
    Singapur Para Kurulu'nun onayı gerekmez.
    Kullanıcıların hükümler ve koşulları dikkatle okumaları tavsiye edilir.

PayPal E-posta Kimliği PP1469

• arkadaşlar amazon.com da satışı var 3-4 gündür takip ediyom 95 dolardan 83 e düştü(kargo dahil) ama sadece amerika içi gönderiyolar sanırım ilgilenenler olursa diye paylaşayım dedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdo008

applenberry den alsak kaç günde gelir

Hızlı kargo ile anca 5gün içinde gelir ve paypal hesabındaki adresin onaylı olması lazım
  • daha önce konuşuldu mu bilmiyorum:

sunsky için de 112 dalgası geçerli midir, geveyle aynı prensipte mi çalışıyor?

sunsky videosu görürsek, yarı fiyata bunu almak daha mantıklı olacaktır, siz ne dersiniz?
  • @oki1980 çeviri kargoya verildiği yönünde 2. gönderdiğin mail ise pay pal den ödeme yaptıldıgına dair bi mesaj sorun yok şimdilik.
  • Sunskydan alan arkadaşlar ucuz fiyat şüphe uyandırdı biraz ürününüz gelirse biligilendirirseniz sevinirim olumlu sonuç çıkarsa almayı planlıyorum
  • @ indira

hangi sirketle yaptn bu konusmayi kardes??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @burcink senin aldıgın mailden sonra yazıştım sunsky daki elemanla aldığım cevap olumluydu adaptör ile gönderilecekmiş , işte yazışma ;
    osman ışık:
    hi mr kenny

Şu anda bir titreşim gönderdiniz.

osman ışık:
    hey are you there?

Şu anda bir titreşim gönderdiniz.

Kenny Wholesales from China:
    hi
    how are you ?

osman ışık:
    my nick name is bager mail adress is bager.13@mynet.com now i wanna ask my order status, order no is : 11032380205 , when ll you send it ?
    and one of my friend told me ur adress won t send gevey turbo sim without card adapter, is it true ??
    ll it work when it come?

we will ship the goods tomorow

osman ışık:
    and...?

tomorrow
    my friend

osman ışık:
    my other question?
    one of my friend told me ur adress won t send gevey turbo sim without card adapter, is it true ??
    ll it fully work when it come?

no
    we send the turbo sim with card adapter
    osman ışık:

oh thnx

we will ship the goods tomorrow
    we have send some already at yesterday

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Cop -- 25 Mart 2011; 14:16:15 >

• Arkadaşlar aramızda Çin'de bulunan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam. Şu an itibariyle bir arkadaşımın Çin'in Guangzhou şehrinde olduğunu öğrendim ve irtibata geçtim. Araştıracak, ama nerede olduğunu bilmeden. Aramızda bu şehirde bulunmuş olan var mı acaba? Ya da bilgisi olan? Ayrıca bu gevey orada her telefoncuda var mıdır? Orada bulunan arkadaşım hostes, ve 2 gün sonra dönüyor. Bilgi sahibi olan varsa ve paylaşırsa bilgisini sevinirim.
  • Herkese Kolay Gelsin

Şu anda gevey geldi ebay'dan 21.03.2011 tarihinde aldım 1 saat önce elime ulaştı bulgaristandayım ve burada çalışıyor. 78$ 'a aldım . herkese iyi günler. fotoğrafları ekliyorum..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.