Şimdi Ara

Gezdikten Sonra Neden Gezdim Hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gezilere gidiyorum birkaç gun kalıp geziyorum sonrasında eee ne oldu gezdikte gibi garip bir his oluyor
    Bununla ilgili neler söyleyebilirsiniz sizde benzer şeyler oluyormu yoksa oley gezdim işte tarzı bir havamı geliyor üstunuze.yada siz neler hissediyorsunuz

• Bu hissiyatın olmaması için gezmeden önce düşünülmesi gereken ne varsa düşünün, geziye gideyim mi kalayım mı, gidersem elime ne geçecek, ne kaybedecem vs gibi... neticede geziye onay çıkarsa böyle bir düşünce olmaz geziden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Bu hissiyatın olmaması için gezmeden önce düşünülmesi gereken ne varsa düşünün, geziye gideyim mi kalayım mı, gidersem elime ne geçecek, ne kaybedecem vs gibi... neticede geziye onay çıkarsa böyle bir düşünce olmaz geziden sonra

aslında bunları planlıyorum gezerkende sıkılmıyorum lakin döndukten sonra böyle bir hissiyata giriyorum daha çok
  • o halde bu düşüncenin geldiği gibi gitmesini bekleyin, üzerinde fazla durmayın geçip gidin, bi süre sonra artık uğramaz olur
  • Benzetmek gibi olmasın ama sizinki masturbasyon sonrası suçluluk duygusu gibi. Çok mu para harcıyorsunuz? Bu mu sizi pişma ediyor? Gezmekten amacınız yeni yerler görmek, yeni kültürler ve insanlar tanımak mı? Bu soruya cevabınız evet ise bence bunun altında yatan nedenler sizde suçluluk duygusu yaratıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Benzetmek gibi olmasın ama sizinki masturbasyon sonrası suçluluk duygusu gibi. Çok mu para harcıyorsunuz? Bu mu sizi pişma ediyor? Gezmekten amacınız yeni yerler görmek, yeni kültürler ve insanlar tanımak mı? Bu soruya cevabınız evet ise bence bunun altında yatan nedenler sizde suçluluk duygusu yaratıyordur.

guzel bir tespit sanki boşa para harcama gibi gelebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.