Şimdi Ara

GEZI REHBERI (TUM DUNYA GEZI YAZILARINIZ-SEYAHAT IPUCLARINIZ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
188
Favori
139.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar temmuz ayında bi avrupa turu düşünüyorum. Romadan başlayıp parislr bitireceğim turu. İstanbuldan romaya uçakla, Oradan yine uçakla budapeşteye. . Oradan bratislavaya, oradan viyana, prag, münih. Buralara otobüs kullanacağım. Sonra hızlı trenle zurih oradan bruksel son olarakta paris gidip oradan döneceğim. Roma ve pariste 3 er gün, zürih ve bratislava da 1 er gün geri kalan yerler de ise 2 er gün kalmayı planlıyorum. Yorucu olacağını biliyorum. Sizin bir öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Benim bir sorum var. Tax free faturasını yurt dışında alışveriş yaptığımız heryerden alabiliyormuyuz. Yoksa sadece belli başlı mağazalar mı. Polonyadan bir arkadaşıma asus laptop aldırmak istiyorum. Birkaç satan yer bulduk ama tax free faturası alabilirmiyiz heryerden. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanooo

Merhabalar. Benim bir sorum var. Tax free faturasını yurt dışında alışveriş yaptığımız heryerden alabiliyormuyuz. Yoksa sadece belli başlı mağazalar mı. Polonyadan bir arkadaşıma asus laptop aldırmak istiyorum. Birkaç satan yer bulduk ama tax free faturası alabilirmiyiz heryerden. Şimdiden teşekkürler

Tax free logosu olması lazım yada sormanız lazım her yerden olmuyor mlsf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben_wade

Arkadaşlar hala balayı için bir seçim yapamadık, Bangkok-Phuket çok istiyorduk ama Ağustos sonu olacağı için tereddüt ediyoruz, diğer taraftan 2014 Şubat için süper olur diye pas geçiyoruz orayı.
    Maldivler-Boracay tercihler arasında ama hava şartları yine meçhul.
    Tatili 2 haftaya çıkarabilirsek kesin Florida olacak ama 1 hafta olursa yolda geçmez o kadar zaman.
    Avrupa tarafında denize girip dinlenebileceğimiz neresi var? İspanya'da Mallorca, Fransa'da St.Tropez(çok pahalı olacağından düşünmüyoruz)
    Önerisi olan varsa çok sevinirim.

ağustos son haftası Maldivlere gideceğim.gidenlerin tecrübelerinden yola çıkarak yağmurun Tayland'da olduğu gibi bir sorun yaratmayacağını düşünüyorum.Kaldı ki Tayland'a da eylül son haftası gitmiştim herhangi bir olumusuz durumla karşılaşmadım, yağmur sadece ilk günü yağdı.biraz şans işi. şu an Maldivde otel ayarlama durumundayım.yerel bir firmadan alacağım büyük ihtimalle oteli, uçak biletleri de adios ağustos kampanyasıyla..

• forumdaşlardan Maldivlere giden varsa otel tavsiyesi alabilirim..
  • Ben de tüm dünya kampanyası ile biletleri alıyorum, oteli de puanla almak istiyorum ama seyahat hattının seçenekleri çok az, otel bilgisine benim de ihtiyacım var, gidenlerden tavsiye bekleyelim bakalım.
  • quote:

Ben de tüm dünya kampanyası ile biletleri alıyorum, oteli de puanla almak istiyorum ama seyahat hattının seçenekleri çok az, otel bilgisine benim de ihtiyacım var, gidenlerden tavsiye bekleyelim bakalım.

Yolculuk nereye? Benim aklımda new york var ama alternatifleride düşünmüyor değilim. Los Angeles'a istiyordum ama thy de 2500 tl üzeri.

Tavsiyelere açığım, Ağustos ortası 1 hafta için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Ben de tüm dünya kampanyası ile biletleri alıyorum, oteli de puanla almak istiyorum ama seyahat hattının seçenekleri çok az, otel bilgisine benim de ihtiyacım var, gidenlerden tavsiye bekleyelim bakalım.

Yolculuk nereye? Benim aklımda new york var ama alternatifleride düşünmüyor değilim. Los Angeles'a istiyordum ama thy de 2500 tl üzeri.

la deydim 15 gün sonra ny a gidiyorum şimdiden pişmanım ny gittiğime herşey çok pahalı , la daha iyi tavsiye ederim ama araba kiralamak şart .
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

quote:

la deydim 15 gün sonra ny a gidiyorum şimdiden pişmanım ny gittiğime herşey çok pahalı , la daha iyi tavsiye ederim ama araba kiralamak şart .

otelide puanlarla alabileceğim. Amerikada araba kullanmaktan resmen korkuyorum, çünkü daha önce hiç kullanmadım ve trafik sistemini otoban sistemini hiç bilmiyorum. bu nedenle la arabasız zor diyorlar, bende bu yüzden new yorka gidip manhattanda otel ayarlayıp bol bol yürüyerek ne kadar müze park bahçe varsa gezerim diyorum.

aslında new yorkda 3 gün kalıp las vegasa uçup 4 günde orada geçirsemmi diye düşünmüyor değilim. bu seferde çok yorucu olur.

karar vermekte zor işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

otelide puanlarla alabileceğim. Amerikada araba kullanmaktan resmen korkuyorum, çünkü daha önce hiç kullanmadım ve trafik sistemini otoban sistemini hiç bilmiyorum. bu nedenle la arabasız zor diyorlar, bende bu yüzden new yorka gidip manhattanda otel ayarlayıp bol bol yürüyerek ne kadar müze park bahçe varsa gezerim diyorum.

aslında new yorkda 3 gün kalıp las vegasa uçup 4 günde orada geçirsemmi diye düşünmüyor değilim. bu seferde çok yorucu olur.

karar vermekte zor işte.

Alıntıları Göster

karar vermekte zor işte.

arabadan hiç korkma ama mutalaka iyi bir gps programı bul gitmeden kimse seni sıkıştırmıyor orada garip kurallar var bazen dönerken ışık kırmızı olsa bile dönbilyorsun
    ben bazen emin olmadığımda bekledim kimse rahatsız etmedi beklememe gerekirken bile yollarr cennet iyi bir araba kirala keyfini sür derim .vegasta showlara gitmezsen yapacak birşey yok grand canyon var ama orasıda para tuzağı vegasa 2 gün yeter kısmet olursa yakında yazarım la ve lv tatilimi . oteli puanla alsanda gecelelik 300-400 us puana yazık new yorkta .

• eğer uçarsan ve bagajın varsa southwest airlinesı tercih et öbür hava yolları ucuz ama bagaj olursa astarı yüzünden pahalıya mal oluyor netten al ucuz biletleri var .
  • quote:

eğer uçarsan ve bagajın varsa southwest airlinesı tercih et öbür hava yolları ucuz ama bagaj olursa astarı yüzünden pahalıya mal oluyor netten al ucuz biletleri var .

peki birşey sorsam ben müze ve sanat galerilerini gezmeyi oldukça severim. new york bu anlamda bir çok fırsat sunuyor. peki los anglesta cezbedici nereler var? daha önceden bir gece new yorkta kaldım. miamide ise 1 hafta kaldım. miami düşünüldüğü gibi bir yer değil sadece alışveriş için oldukça güzel o kadar.
  • quote:

quote:

Maldivlere, balayı için.Tüm dünya kampanyası ve bizim balayı tarihleri örtüşünce Maldivlere karar verdik.Seyahat hattının verdiği listeden Adaaran ve Sheraton'ı çok beğendik, tam pansiyon ve otel transferi dahil 7-8bin lira arası oluyor 5 gece.Bakalım 5000 seviyesinde de birçok iyi otel mevcut ama seyahat hattında yok

• quote:

quote:

quote:

Maldivlere, balayı için.Tüm dünya kampanyası ve bizim balayı tarihleri örtüşünce Maldivlere karar verdik.Seyahat hattının verdiği listeden Adaaran ve Sheraton'ı çok beğendik, tam pansiyon ve otel transferi dahil 7-8bin lira arası oluyor 5 gece.Bakalım 5000 seviyesinde de birçok iyi otel mevcut ama seyahat hattında yok

7-8 bin uçak hariç sanırım, 5 gün için çokmuş ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

7-8 bin uçak hariç sanırım, 5 gün için çokmuş ya

Herşey bir kere düğün yapıyoruz, bir kere evleniyoruz, bir kere balayına gidiyoruzlarla başlıyor, tamam anladık bunları bir kez yapacağız ve en iyisi olsun ona da eyvallah ama herşeyin bir sınırı olmalı 5günlük balayı için 15000 lira verilmez, adios olmasa hayatta da kabul etmem zaten, neyse şemsiye açılmaz diyip duruyorum, inşallah açılmaz.

• demorahotel.com dan bilgilere ulaşabilirsiniz. Muhteşem bir otel, yolunuz düşerse kesinlikle gidin.
  • quote:

quote:

eğer uçarsan ve bagajın varsa southwest airlinesı tercih et öbür hava yolları ucuz ama bagaj olursa astarı yüzünden pahalıya mal oluyor netten al ucuz biletleri var .

peki birşey sorsam ben müze ve sanat galerilerini gezmeyi oldukça severim. new york bu anlamda bir çok fırsat sunuyor. peki los anglesta cezbedici nereler var? daha önceden bir gece new yorkta kaldım. miamide ise 1 hafta kaldım. miami düşünüldüğü gibi bir yer değil sadece alışveriş için oldukça güzel o kadar.

La de müzeye gitmedeim ny de metropolitana gideceğim ama bunlar varmış istersen bak :http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_museums_in_Los_Angeles

• Los Angeles seyahati : Uçak genelde dolu oluyor giderken bir de indiğinizde valizler geç geliyor eğer kış aylarında gidiyorsanız yanınıza ince bir şey alın buradaki kıyafetler ile orada pişebilirsiniz .Los Angeles’da araba şart bunu ya rentalcars’s dan yada önce üye olup alamo’nun kendi sitesinden yapın seçeneklerde 1depo bedava benzin var onu kaçırmayın .Ben bu jeep’e 4 gün 380 tl ye kiraladım 1 depo benzin dahil genelde yapılan sigorta yeterli boş yere fazla para vermeyin .. Oteli lax bölgesinde tuttum havalimanına yakındı ben çok memnum kaldım güzel otoparkı var odalar çok ferah ve kahvaltısı bence güzeldi Holiday İnn Express seyahat hattından aldım gecesi 100 us .
    Öncelikle gitmedenwww.premiumoutles.com sitesine üye olun . Hem alışveriş için extra indirm alırsınız hemde cvip bölümünden camarilo outles sin karşısında promotions kısmına tıklayın alt kısımda universal studios’un linki var oraya girip indirimli bilet alabilirsiniz . camarilli outlets şehirden 80 km uzakta ve çok büyük 3 kısımdan oluşuyor biz 10 saatte bitiremedik ve girmediğimiz çok dükkan vardı . Şehirde görülecek yerler arasında Hollywool bulvarı var Chinese Tiyatrosunun oraya gidip yıldızların el ayak izlerine bakabilirsiniz yalnız dikkatli olun kapıda gençler var kendi cd’lerini imzalayıp satıyorlar sizden ne koparırlarsa ama cd’ler boş  [
    Universal studios bence çok güzel 3D rollercosterar gerçekmiş hissi veriyor eğer hafta sonu giderseniz mutlaka front line pass alın yoksa çoğu şeye binemezsiniz biz 10:300 girip 17:00 çıktık frontline pass ile .Waterworld show’u çok güzeldi eğer dediğim bileti alırsanız bazı ayrıcalıklarda var mesela show’un yıldızları ile resim çektirebiliyorsunuz (bazı Showlar ama saati var iyice kontrol edin ) İçeride yemekler pahalı bira 7 us
    Las Vegas’a uçakla gittik southwest airlines’tan bilet aldım tek yön 66 ila 77 us arasında eğer bagajınız varsa bu havayolunu tercih edin diğerlerinde bagaj ücreti biraz pahalı . Las Vegasta New York New York otelde kaldık gecesi 103 us seyahat hattından ben beğendim ama 10 us fark verip strip’e bakan oda tercih edin ve yukarı katları seçin yoksa gece 23:002e kadar rollercsoterdan gelen çığlıklar dinlersiniz .
     GEZI REHBERI (TUM DUNYA GEZI YAZILARINIZ-SEYAHAT IPUCLARINIZ)

Ben Po**** gittim çok keyifli idi otelden alıp otele geri getiriyorlar bedava servis 35 us karşığı 100 kurşun atabiliyorsunuz seçenekler sonsuz .http://www.discountfirearmsusa.com/

Las Vegas’da Celline Dion konserine gittik muhteşemdi ben bile çok sevmediğim halde çok beğendim . Ayrıca Zumanity show’a gittik . Otel’in sitesinde Zumanity ve diğer Showlar için call center var orayı arayıp otelde kalacağım indirim yapın derseniz çok uygun fiyata bilet alabilirsiniz .

Ayrıca Başka otellerde K ve O Show da çok met ediliyor . gece beleggio’un havuz gösterisini izleyin

Son olarak da stapless center’a gitmeyi ihmal etmeyin ben Clippers –bucks maçına gittim ersanı da görmek için salon ve servşsler harika ama ruh İnönü’de  . uygun bileti buradan alabilisiniz .http://www.ticketsnow.com/nba/nba_splash.html aayrıca diğer showlar ya da nba içinwww.ticketmaster.com dan faydalanabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 26 Aralık 2015; 9:54:33 >

• quote:

Los Angeles seyahati :
    ...

Yaralı paylaşımınız için teşekkürler.
    İleride refereans alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svevo

quote:

Los Angeles seyahati :
    ...

Yaralı paylaşımınız için teşekkürler.
    İleride refereans alacağım.

Gerçekten güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkür ederiz.

Bende halen karar verebilmiş değilim. New York'a bir hafta gidip new york city pasta alarak ne var ne yoksa gezmekmi. Bunun için tüm puanlarım gidecek. Yoksa aynı puana Prag, Paris, Berlin gibi 3 tane Avrupa ülkesini gezmekmi? Ne zor işmiş ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.