Şimdi Ara

GEZI REHBERI (TUM DUNYA GEZI YAZILARINIZ-SEYAHAT IPUCLARINIZ) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
189
Favori
139.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Arkadaşlar içimizde Küba Havana ile ilgili gezi notları olan var mı acaba?

http://www.gezginiz.net/2017/07/03/ah-kuba-hep-boyle-mutlu-kal/
  • alatrka kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok faydası oldu.
  • pek çok kişinin konuya katkısı olmuş benimde faydam dokunsunhttps://turistikyerler.com/ bu sitede çok fazla içerik yok ama bulunan içerikler çok faydalı incelemenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar Priceline den oda rezerveasyonu yaptım ilk sorum oda da sadece checkin yapacak kişinin ismi yazıyor diğer kişilerin ismi yazmıyor vize başvurusu için diğer kişlerin ismi de gerekecek bir yöntemi varmı birde odadada 2 3 yaşında çocuk olacak ekstra ücret çıkarmı çoçuklu rezervasyon yapan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay48 -- 13 Nisan 2018; 16:29:49 >
  • Harika bilgiler! Ben de yakında uzun bir tura çıkacağım. Çıkmadan önce bir çok farklı kaynaktan blogları okuyorum ve ülkeler hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

Bu aralar buraya sardım Blog

Bir de gezerken para kazanmam lazım ve para kazanmanın yolu olarak burayı buldum Site

Yakında gittiğim yerlerden fotoğraflar atarak güncellemek yapacağım :)

• Merhaba. Geçen sene turla Romanya ile Ukrayna gezilerim oldu. Bu sene de tek başıma Prag'a gittim. Tek başıma gidebileceğim şehirler hangisidir? Köln, Sevilla, Barcelona, Graz şehirlerini merak ediyorum. Birkaç günlük dolu dolu gezibilecek hangi şehirleri tavsiye edersiniz?
  • gezmekgibisiyok kullanıcısına yanıt
    Güzel bir gezi notu olmuş, elinize sağlık, çok makbule geçti, iki hafta sonra oradayım inşallah
  • Flexi_ F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.Kesinlikle Cevabi yiyin kaymaklı :D
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.