Şimdi Ara

GEZI REHBERI (TUM DUNYA GEZI YAZILARINIZ-SEYAHAT IPUCLARINIZ) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
189
Favori
139.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Japonlar kibardir saygilidir vize olmadan girielen yerde bazen soruyorlar bazen sormuyor icin daha acisi vize aldiginiz ulkelerde kapida sorgu sual olmuyor mu ? Vizeyi vermissin neyin sorgusu bu ?
  • modakartalı kullanıcısına yanıt
    O kötü muameleyi bana kapıda Fransa da yaptılar ki transit yolcuydum ve Schengen vizemde vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

Barcelona konusunda herkese destek olabilirim gelsin sorular....

hocam 13-16 eylül arası barcelona yolcusuyuz nasip olursa. Mutlaka görün dediğiniz, şunu yapmadan sakın gelmeyin dediğiniz ne varsa öğrenmek isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

Barcelona konusunda herkese destek olabilirim gelsin sorular....

hocam 13-16 eylül arası barcelona yolcusuyuz nasip olursa. Mutlaka görün dediğiniz, şunu yapmadan sakın gelmeyin dediğiniz ne varsa öğrenmek isterim :)

Çoluk çocuk iş yoğunluğu derken mesajınızı görmemişim Hocam kusura bakmayın Umarım eğlenceli geçmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Yogun olarak ucakla seyahat eden arkadaslar icin 10 saniyenizi alacak bir anketim var. Cevaplarsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jormungand -- 9 Ocak 2018; 18:58:59 >
  • Köln e giden olursa gunluk diye gecen biletler gece 3'e kadar gecerliymis. Az once 60 euro ceza yedim bilginize..

Sehir hakkinda birseyler yazmak gerekirse, sehir merkezi christmas nedeniyle oldukca suslu ve isikli. Christmasmarkt adi altinda bircok yerde panayir yerleri kurulmus. Merkez tren istasyonu yaninda bulunan köln katedrali oldukca şaşaali. Barcelonadaki sagrada familia yi andiriyor. Gormeye deger. Diger avrupa sehirlerine gorece ucuz sayilir. 1 gunde hemen heryerini gezebilirsiniz yolunuz duserse.

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Hocam havalimanından tren gece de var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Hocam havalimanından tren gece de var mı ?

Hiç bakmadım hocam gece olup olmadığına, gece indi uçak ama biraz uyudum havalimanında. Sabaha karşı 6 gibi bindim. Ama muhtemelen vardır. S13 numaralı tren havaalanı(Köln/Bonn Flughafen) ile köln HBF(tren istasyonu) arası çalışıyor. Biraz bakındım da Aşağıda saatleri var gece saatte bir var görünüyor.

http://reiseauskunft.bahn.de/bin/bhftafel.exe/dn?ld=15088&country=DEU&rt=1&input=K%F6ln%20Hbf%238000207&boardType=arr&time=02:48%2B60&productsFilter=11111&&&date=06.12.16&&selectDate=&maxJourneys=&start=yes

• Herkese merhaba,
    eşim ile birlikte Aralık ayında yaptığımız Bavyera Eyaleti Gezisini detaylı olarak anlattığım yazım aşağıdaki linkte.
    detaylı olarak merak ettikleriniz olursa instagram: nesemcelikkaya

http://journavel.com/36-saatte-munih-gezi-rehberi/
  • http://puntotur.com/default

arkadaslar merhaba bu firma ile ilgili hic bir olumlu olumsuz bilgi bulamadım .

Bilgisi olan arkadas varmıdır acaba ?

teşekkürler.
  • Herkese selamlar,

Temmuz ayında Uzakdoğu gezisi planlıyorum. Hong Kong gidiş - Kuala Lumpur dönüş şeklinde bilet almayı planlıyorum.

Aklımdaki rota Hong Kong - Tayland - Malezya şeklinde.

Singapur havayolları ile alınca Singapur aktarmasında 14 saat kalabiliyorum.

Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim 3 konu var.

1) Singapur aktarmasında 14 saat beklemeli seçeneği alırsam havalimanından çıkıp şehiri gezip sonra gece uçuşum için havalimanına geri dönmemde herhangi bir engel var mıdır? Vize uygulaması olmadığı için problem olmayacağını düşünüyorum ama özel bir durum olabilir mi diye de aklıma takılıyor.

2) Temmuz ya da Ağustos aylarının Uzakdoğu rotası için doğru zamanlar olmadığını biliyorum ancak bu aylar dışında uzun süreli seyahat etme şansım yok maalesef. Yani ya Temmuz - Ağustos ya hiç. Peki bu dönemde gitmek gerçekten hayal kırıklığı mı olur yoksa yine de gitmeye değer mi?

3) 2 hafta ya da 3 hafta olarak planlıyorum seyahati. İş durumlarından dolayı 3 hafta yapabilir miyim emin değilim. 2 hafta olarak düşünürsek bu rota çok mu sıkışık olur sizce?

Tecrübeli arkadaşlar boş geçmeyelim lütfen

• Bir Üye kullanıcısına yanıt
    1 sorun olmaz sing airin paket turlari vardi bir arastirin
    2 tayfun sezonu ve enemli olur ama gitmeden hava durumlarini kontrol edersiniz cok buyuk sorunolmaz
    3 2 hafta yeter hk 3-4 gunde biter maks 5 gun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Üye

Herkese selamlar,

Temmuz ayında Uzakdoğu gezisi planlıyorum. Hong Kong gidiş - Kuala Lumpur dönüş şeklinde bilet almayı planlıyorum.

Aklımdaki rota Hong Kong - Tayland - Malezya şeklinde.

Singapur havayolları ile alınca Singapur aktarmasında 14 saat kalabiliyorum.

Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim 3 konu var.

1) Singapur aktarmasında 14 saat beklemeli seçeneği alırsam havalimanından çıkıp şehiri gezip sonra gece uçuşum için havalimanına geri dönmemde herhangi bir engel var mıdır? Vize uygulaması olmadığı için problem olmayacağını düşünüyorum ama özel bir durum olabilir mi diye de aklıma takılıyor.

2) Temmuz ya da Ağustos aylarının Uzakdoğu rotası için doğru zamanlar olmadığını biliyorum ancak bu aylar dışında uzun süreli seyahat etme şansım yok maalesef. Yani ya Temmuz - Ağustos ya hiç. Peki bu dönemde gitmek gerçekten hayal kırıklığı mı olur yoksa yine de gitmeye değer mi?

3) 2 hafta ya da 3 hafta olarak planlıyorum seyahati. İş durumlarından dolayı 3 hafta yapabilir miyim emin değilim. 2 hafta olarak düşünürsek bu rota çok mu sıkışık olur sizce?

Tecrübeli arkadaşlar boş geçmeyelim lütfen

1 ve 2 için arkadaş en dogru cevabı vermiş, 3 için bence de hong kong 3 gün en fazla, 4. gün belki Makao'ya geçebilirsiniz feribotla bence muakkak görülmeli oraya gitmişken sabah gidip aksam dönebilirsin, kumar felan var. acaip bi yer.
    geri kalan zamanda ben yerinizde olsam Malezya 1 gün o da uçuş günü geri kalan tüm zamanı tayland'a yatırırım, 2-3 gün bangkok sonra iç hat uçuş ile surat thani havaalanı ordan feribotla koh samui - koh phanghan adalarında konaklama 3-4 gün tekne turu da yaparsınız koh nang yuan adasına gidersiniz sonra phuket'e uçuş phuket de 2-3 gün takılırsınız felan yorucu olabilir ama heryeri görürsünüz. yada direk bangkok - phuket de takılabilirsiniz.
    iyi tatiller.

• Teşekkürler ikinize de. İşime yaraycak bu bilgiler
  • 7 Temmuzda Fransa'ya gidiş bileti aldım. Yalnız gideceğim, 18 yaşımı doldurdum, lise öğrencisiyim, 2024e kadar pasaportum ve bankada 5bintlden fazla naktim var fakat babamın da benim de üzerime ruhsat ve tapu yok. Annemde var ama o da çalışmadığı için düzenli geliri yok. Bana sponsor olarak babam görünecek. Tapu, ruhsat olmadığı için red yeme ihtimalim nedir. Alternatif olarak fransa biletimi iptal edip italyadan mı alsam schengeni diye düşünüyorum. İtalya çok daha kolay veriyormuş diye okudum. Bilgili olanlar Fransadan ret yeme ihtimalim nedir cevap verirse çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odessagunluk

UKRAYNA KiEV DE MUHTESEM 3-GECE, 4-GUN MUKEMMEL BiR TATiLE NE DERSiNiZ

Merhaba arkadaslar kiev ukrayna ailesi yeniliklere doymuyor.
    Kiev de 3 gece 4 gun unutulmaz bit tatil paket turlarimiz baslamistir.
    Ucretsiz hava alani transferi,kiev merkezde kreschatik caddesinde full esyali guvenlikli super lux dairede konaklama imkani,kiev de 2 gun gece gunduz surekli ingilizce,almanca,rusca,ukraynaca,fransizca bilen bay veya bayan personellerimizle rehberlik hizmeti sunmaktayiz
    3-gece, 4-gunluk paket turlarimizin kisi basi ucreti 200$ dir ve ayrica paket turlarimiz minumum 2 kisi olmak kaydiyladir.
    Bizim ile irtibata gecmek icin asagida belirtecegim iletisim bilgilerinden bizlere ulasabilirsiniz

Samet TERLEMEZ
    www.ukrkievaparts.com
    Msn:ukraynakiev@hotmail.com
    Skupe:ukrkievaparts
    Tel: +38 063 0606060 ve +38 098 3801939

Merhaba arkadaşlar,internetten tanışdığım SAMET TERLEMEZ adlı şahıs dolandırıcıdır.Kendisine bir miktar havale yaptım 4-5 gün beni oyaladı ve sonra beni engelledi.Ukrayna Kiev de yaşayan bu kişi seyahat danışmanlığı ve rehberlik yaptığını söyleyerek insanları dolandırıyor.Ben insanlık görevimi yapıyorum ve kamu oyunu bilgilendiriyorum.(Detaylı bilgi isteyen arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilirler)

Samet TERLEMEZ

Garanti Bankası

Kart No: 5170-4046-1973-5225 Musteri No: 14911397 Sube Kodu: 1051 Hesap No: 1051-6680968 IBAN NO: TR07 0006 2001 0510 0006 6809 68

Tel:+380 63 877 3985

• Londra seyahatlerinden kalan bazı notlarhttp://ucaknotlari.com/londra-gezilecek-yerler/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Amerika gezi notlarımı derlediğim bloguma beklerim. Özellikle dağ,taş seven arkadaşlar baksınlar (:

Dikey Dünyam

Dikey Dünyam Youtube Kanalı

Keyifli seyahatler.
  • Arkadaşlar içimizde Küba Havana ile ilgili gezi notları olan var mı acaba?
  • Çok güzel bir içerik hazırlamışsın, her şey var. Ben de bir gezi rehberi bırakayım, yardımı dokunur.Link:https://gezipgordum.com/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.