Şimdi Ara

Gezilecek yer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, konunun yeri kısmen yanlış olabilir ama burada konuyla ilgili bilgili kişiler bulabilirim diye düşündüm.

Şöyle 3 5 gün gidip kafa dinleyecek, bir iki de doğa göreceğim bir yer arıyorum. Konaklama imkanının olduğu, araçsız da tadı çıkacak dinlenmelik bir yer :) Araçsız diyorum çünkü aracım yok.

Deniz kıyıları da olabilir sürekli denize girme durumum, deniz açlığım yok ama ... Fiyat konusunda da makul düzeyde tatili sonlandırabilirsek ne güzel olur :)

• olympos sizin için ideal olabilir, doğa deniz bir arada kafa da dinlersin.

Foça olabilir sessiz sakin yeşil ile mavi iç içe.

Muğla Akyaka harikadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

olympos sizin için ideal olabilir, doğa deniz bir arada kafa da dinlersin.

Foça olabilir sessiz sakin yeşil ile mavi iç içe.

Muğla Akyaka harikadır.

Arabasız da mümkün mü buralarda zaman geçirmek? Özellikle foça için soruyorum. Bir de konaklama fiyatları nasıldır acaba? 5 yıldızlı olsun gibi bir derdim yok pansiyon bile olur benim için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Foça; Eski Foça ve yeni Foça olarak 2 ye ayrılır.

Eski Foça daha hareketli Yeni Foça daha emeklilerin yazlık beldesi gibidir.

2 foça arasında dolmuşlar çalışır, saatlerini ilk kalkış noktası olan garaj duraklarından öğrenebilirsin.

Onun dışında 2 Foça'nın da merkezi küçüktür araca gerek olmaz. 2 Foça arasında fazla bir şey yok. Yeni Foça'ya yakın mambo beach club var ya da Polen tatil köyü var. Bu noktalara da bahsettiğim Yeni Foça - Eski Foça dolmuşlarıyla gidebilirsin. zaten yol üzeri dolmuştan indiğin gibi mekanların kapısının önünde bulursun kendini.

Foça2ya ulaşmak için İZBAN'I Kullanabilirsin. İzban'ın Hatundere Durağında indiğinde Eski Foça'ya aktarma otobüsleri, Biçerova istasyonunda indiğinde de Yeni Foça otobüsleri seni karşılar.

Pansiyonlar ucuzdur, telefonla detay alabilirsin. ama rezervasyonu önceden yapmanı tavsiye ederim, oraya gidip bulamayabilirsin.

• fethiyeye gidebilirsin.kimi firmalar direkt fethiyeye gidiyor.1.gün tekne turu,2.gün saklı kent kanyonu,3. ölü denize gidersin.4. gün fethiyede dolanıp gelirsin.ulaşım tek minibüsle yapılıyor saklı kent ve ölü denize.ölü deniz neredeyse tamamen otel dolu.bu bağlamda plajı parsellemiş olabilirler.maalesef ölüdenize gidemedim.fethiye merkezde küçük oteller var.fiyatı uygun olur.ben 1 hafta 2 kişi 1000 tl harcamıştım.bu sene alanyaya gideceğim.muhtemelen 4gece 5 gün toplam 1200 tl tutacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONY86 -- 14 Temmuz 2017; 16:51:38 >
  • Eğer doğadan kastınız ağaç değil ise kapadokyaya gelmenizi tavsiye ederim.

Zelve/kaymakli/ilyadin deki kiliseleri, freskleri, oymalari, yazmalari, yer altı şehirlerini gezin, kalelerin tepesine çıkıp kapadokyayi izleyin.

Göreme / ürgüp civarına gidip peri bacalarına bakın, sıcak hava balonuna binip güneşin peri bacalarının arkasından doğuşunu izleyin. Ürgüp girişinde Turasan şarap fabrikasına uğrayın, syraz 2008'i bir tadın.

Avanos'a gidip çanak çömlek yapmak ile uğraşın, ortahisara gelip bir kızılçukura uğrayın vadiyi gezin.

Hatta mümkün ise ziyaretinizi Cappadox festivaline denk getirin, uçhisarda festivale katılın. O kadar farklı bir kültürü var ki o festivalin, anlatması çok zor, yaşanması gerekiyor.

Birde hazir gelmişken, avanosta ara sokakta " bizim ev restorant " adlı yere uğrayın "gerçek testi kebabı" yiyin. Gitmeden önce arayın ama kendilerini, zira hazırlanması saatler aliyor

• anormal.insan kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Hiç gitmedim o tarafa ancak merak uyandırdınız kesinlikle:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.