Gezinet.net firması aracılığı ile bazı tatil rezervasyonları yaptırdım. Çalışan insanlarız, programımıza uygun olmayanları iptal edebiliriz diye erken rezervasyon iptal sigortası ile satın aldık. Ve bir süre öncesinde iptali için talepte bulundum. Her arayışımda iptal edileceğini belirttiler. Aradan yaklaşık 3 ay geçti. Avukat aracılığı ile ihtar gönderdik, dava açılacak. Bütün tanıdıklarımı başka firmalara yönlendirdim. Ayrıca rezervasyon sonrası müşterinin hiçbir talebi ile ilgilenilmiyor, amaç tamamen tur satmak, ne değişiklik yapıyorlar, ne tel'e dönüş. 4444394 e kazara bir çağrı bırakın. Anında ararlar, bir cevapsız aramanız var, rezervasyon mu yapmak istediniz diye. İsim yapmış firmalar varken güvenilmemesi gereken bir şirkettir. Erken rezervasyon sigortası ile satın aldığım tatilleri iptal ettirmeyerek bundan kar elde etmeyi amaçlarlar, ama bir müşterinin dışarda ne kadar olumsuz reklam yaparak bundan kaybedeceklerinin bunun kaç misli olduğunu hesaplayamazlar. Bildiğiniz firmalardan şaşmayın derim. İlginç bir hikaye: Telefonda iptal talebinde bulundum. Erken rezervasyon sigortası ile almış olsam dahi iptal edilemeyeceğini belirttiler. Daha sonra oteli aradım, kontrol amaçlı. Acenteniz konaklamanızı iptal etti dediler. Tekrar Gezinet i aradım, iadem nerede diye sordum. Yönetimleri tarafından iade yapılmayacağı belirtilmiş (Erken Rezervasyon Sigortası ile Satın Almış Olmama Rağmen)
TURSABA ve hakem heyetine bir dilekçe ile başvurun, paranızı geri alacaksınız.