Şimdi Ara

Gezmeyi sevenler! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Camii mi hahahaha:D Çok güldüm dostum

Ya aslında bidaha düşündüm de çadırda kalırım herhalde. Ortama uyarım sıkıntı olmaz. Ama sedanter yaşam son 2-3 senede inanılmaz kilo almama sebep oldu. Kimse benimle çadıra sığamaz mesela

Neyse arkadaşlar benim şu anda finalim var da pek ilgilenemem sanırım. Ama konuya arada girip bakacağım. Daha somutlaşırsa bir şeyler, iyice konuşalım bu durumu. Başlangıç olarak ufak mangallar yapabiliriz mesela. Facebooktan toplanıyorsunuz ama ben kullanmıyorum facebook yaklaşık 3 senedir. Whatsapp grubu da oluşturulabilir. Neyse ders çalışıyordum konsantrasyonum bozuldu bea

@Stainless..

Malatya'da okuyorum dostum. Ankara'da yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: <warlord>

@berke1235

Ya aslında bidaha düşündüm de çadırda kalırım herhalde. Ortama uyarım sıkıntı olmaz. Ama sedanter yaşam son 2-3 senede inanılmaz kilo almama sebep oldu. Kimse benimle çadıra sığamaz mesela

Neyse arkadaşlar benim şu anda finalim var da pek ilgilenemem sanırım. Ama konuya arada girip bakacağım. Daha somutlaşırsa bir şeyler, iyice konuşalım bu durumu. Başlangıç olarak ufak mangallar yapabiliriz mesela. Facebooktan toplanıyorsunuz ama ben kullanmıyorum facebook yaklaşık 3 senedir. Whatsapp grubu da oluşturulabilir. Neyse ders çalışıyordum konsantrasyonum bozuldu bea

@Stainless..

5 kişi var grupta, daha gelecekler de var hocam açamaz mısın bi hesap arada irtibata geçmek için, bunu yazan birkaç kişi daha oldu, heralde açıcaz bitane whatsapp grubu

Benim de bütler var, iyi hatırlattın hadi iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: <warlord>

@berke1235

@Stainless..

Camii konusunda ciddiyim dostum, imamla konuşup izin alınca hiçbir sıkıntı olmuyor, kışın sıcak, yazın soğuk oluyor camiiler Şuana kadar hiç reddedilmedim imamlar tarafından

• Hocam at faceini pm den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Hocam at faceini pm den

Attim hocam.

6 kişi olduk grupta şuan. Bu kişi sayısı da yeterli ama ne kadar kalabalık olursak o kadar guzel etkinlikler yapariz

• şu arkadaşı da aranıza alın tek başına kamp yapıyor gariban ormanda http://resim.donanimhaber.com/m_90389236/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

Hocam at faceini pm den

Attim hocam.

6 kişi olduk grupta şuan. Bu kişi sayısı da yeterli ama ne kadar kalabalık olursak o kadar guzel etkinlikler yapariz

O kadar olduk mu yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekelci Ahmet Abi

quote:

quote:

Hocam at faceini pm den

Attim hocam.

O kadar olduk mu yav

Çok kalabalığız yapıcak bir şey yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tekelci Ahmet Abi

quote:

quote:

Hocam at faceini pm den

Attim hocam.

O kadar olduk mu yav

Çok kalabalığız yapıcak bir şey yok

Daha fazla olacağız inşallah. Yürekten inanıyorum buna.

• Her turlu kamp etkinligi duzenlenir ve katilinir istanbul asya

• böyle tarihi yerlerin fotoğrafçılığını yapanlar varsa paylaşabilirlermi forumda

http://youtu.be/2eG4N0kGhL4
  • Bende katılmayı isterim.. yaş 21

• UPDULLAH
  • KONU HORT YARIN ABANTA 3 GECE KAMPA GIDIYORUZ 8 KİŞİ BURDAKİ GRUPLA
  • İfşa olucaz ama hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Ortak bir il bulup buluşabiliriz. Herkesin aynı şehirden olmasına gerek yok Maddiyat konusu da hiç sorun değil gerekirse yürüyerek gideriz maksat gezmek, tozmak,beraber olmak Ki bence az parayla yola çıkalım çok para oldum mu insanın sokakta kalcam endişesi olmuyor, o olmayınca da zevki çıkmıyor

Yürüyerek değil de blablacar olabilir.

• Güzelmiş ama bende Facebook yok

• helal beyler resim atmayı unutmayın bu konu bana ilham verdi
  • beni de al aga faceden katılma başvurusu attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 9 Ağustos 2015; 13:56:31 >
  • Beyler gidiyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.