Şimdi Ara

Gezmeyi sevenler!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Durumu şöyle izah edeyim. Ben gezmeyi, keşfetmeyi çok severim. Ama bir türlü kafa dengi bir arkadaş grubu bulamadım kendime. Benim dediklerim, yapmak istediklerim çok uçuk geliyor nedense. Yapamayız, edemeyiz, para yok, izin alamam gibi cevaplarla karşılaşıyorum hep. Ben de buraya yazayım dedim, belki burada benim gibi düşünen insanlar vardır ve birlikte bir topluluk oluşturabiliriz temennisiyle. Konu dışı bölümüne yazacaktım ama, ciddi bir şekilde bunu yapmak istediğim için saçma cevaplarla, tamam diyip gelmeyenlerle uğraşamayacağım için buraya yazdım.

Yapmak istediğim, benim gibi gezmeyi seven insanları alakadar edecek şeyler. Ben sanatı, tarihi çok severim. Beraber değişik şehirlere giderek, görülmeye değer yerleri teker teker gezebiliriz. Buralarda kamp atabiliriz. Otostop çekerek de gidebiliriz yahut kalabalık bir grup olursak bir minibüs kiralayıp ya da turlara katılarak hatta bisikletlerle vs. gidebiliriz. Hep beraber olacak da değiliz örneğin 2-3 kişi bir yere gitme konusunda anlaşıp gider, diğerleri başka yere, ya da bir karara baplayıp hep beraber de gidebiliriz. İstediğim şey aramızda bir aile ortamı oluşturmak. Hem birçok asosyal insanın bulunduğu bu mecrada böyle şeyler yararlı olabilir. Benim amacım hep beraber hareket edebilmek, toplumsallaşmak, göreceğimiz yerlerle kendimizi, bilgimizi geliştirmek en önemlisi de eğlenmek.

Ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Yaşım 19. Eğer katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa bu konunun altına yorumlarını bıraksınlar. 5-10 kişi 10-15 kişi farketmez. Facebook'ta kapalı bir grup oluşturup etkinliklerimizi orada gerçekleştireceğiz.

Lütfen ciddi arkadaşlar cevap yazsın..

GRUP LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucia -- 24 Haziran 2014; 22:10:37 >

• Ben de tam senin kafadanım, hiç kafa dengi bir arkadaşım olmadı öyle birlikte gezebileceğim. Hatta birkeresinde İstanbul'a otostop çekerek geliyorduk Ankara'dan 1 arkadaşla ancak arkadaş geri döndü ve tek başıma devam edemedim. Çadır da var bende birtane 2 kişinin sığabileceği. Ben varım İster 2 kişi olalım ister 10 benim için fark etmez, eğer gerçekten ciddiyeniz. Umarım Into The Wild izleyince gelen 2 haftalık bir gaz değildir bahsettiğin olay
  • Düşünce güzel , otostop yerine bisiklet daha isabetli olur.
  • Aynen ben de bir arkadaşım tarafımdan ekildim aynı şekilde, işte birdaha öyle şeyler olmasın diye buraya yazıyım dedim Hocam o filmi izledim ama 1 sene oldu neredeyse, yani onun gazıyla alakalı değil, zaten kendim ara sıra yapıyorum geziler, ama tadı çıkmıyor, bir grup olarak daha zevkli geçeceğini düşündüm.

Bu forumda ne zaman biri bu tarz şeyler söylese Into The Wild'cılar geliyor hemen, ki zaten o filmle benim yazdıklarım bambaşka şeyler

Kişi sayısı da benim için önemli değil aslında ancak ne kadar fazla kişi o kadar güzel organizasyon olur diye düşünüyorum. Dediğim gibi amacım daha çok bir topluluk oluşturmak. Aile gibi.

Sonuç olarak sen de ciddiysen, şu anda 2 kişiyiz. Gelecek kişilerden konuya cevap bekliyorum.

Eğer düşündüğüm gibi olursa, çok güzel bir sosyal ortam olacak. Hem çok güzel arkadaşlıklar kazanacağız hem de çok güzel geziler yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucia -- 21 Haziran 2014; 14:29:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Düşünce güzel , otostop yerine bisiklet daha isabetli olur.

Geçen yaz bisikletle çok ciddi bir kaza geçirdim o günden beri binemiyorum aslında ama eğer çoğunluk oluşursa o da en güzel aktivitelerden birisi olur. Bisikletin tadı başkadır.

Her türlü ulaşım olabilir sonuçta farketmez, herkesin zevkine göre bir şeyler yapılır elbet
  • Size katılmak isterim ancak şuanda ekonomik olarak biraz zordayım
    Ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?
    Ben de otomobil aldığım vakit kıyı şehirlerini bir bir gezmeyi düşünüyordum, tabi biraz daha vakti var satın almama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manwinter

Size katılmak isterim ancak şuanda ekonomik olarak biraz zordayım
    Ben de otomobil aldığım vakit kıyı şehirlerini bir bir gezmeyi düşünüyordum, tabi biraz daha vakti var satın almama.

Belirli bir zaman yok henüz, kişiler çoğaldıkça grupta yapabileceğimiz, gidebileceğimiz yerleri hep beraber konuşacağız.

Grup olmanın bir diğer özelliği de şu olmalı; birbirimize yardım etmeliyiz. Mesela durumu iyi olmayanlar olabilir, birlikte yardımcı olabiliriz, hani herkes ödeyebileceği miktarı koyar ortaya ona göre bişeyler yaparız. Yukarıda arkadaşımız yazmıştı mesela çadır var 2 kişilik diye, çadırı olmayan birisi ile beraber kalır. Bunun gibi birçok şey yapılabilir Sonuçta çoğumuz öğrenciyiz, anlarız birbirimizin halinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil Severler Sohbet Konusu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

Belirli bir zaman yok henüz, kişiler çoğaldıkça grupta yapabileceğimiz, gidebileceğimiz yerleri hep beraber konuşacağız.

Grup olmanın bir diğer özelliği de şu olmalı; birbirimize yardım etmeliyiz. Mesela durumu iyi olmayanlar olabilir, birlikte yardımcı olabiliriz, hani herkes ödeyebileceği miktarı koyar ortaya ona göre bişeyler yaparız. Yukarıda arkadaşımız yazmıştı mesela çadır var 2 kişilik diye, çadırı olmayan birisi ile beraber kalır. Bunun gibi birçok şey yapılabilir Sonuçta çoğumuz öğrenciyiz, anlarız birbirimizin halinden

Teşekkür ederim hocam. Benim para sorunum yok da şu sıralar çok alışveriş yaptım borca girdik malım
    Bu sene bir şeyler yapabilir miyiz bilmiyorum da gelecek sene güzel geziler düzenleyebiliriz. Özellikle bisikletle gezmek kulağa mükemmel geliyor.
    Hocam kamp yapacaksak da güvenli bir yerde kuralım da macera yaşamayalım sonra

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam. Benim para sorunum yok da şu sıralar çok alışveriş yaptım borca girdik malım
    Bu sene bir şeyler yapabilir miyiz bilmiyorum da gelecek sene güzel geziler düzenleyebiliriz. Özellikle bisikletle gezmek kulağa mükemmel geliyor.
    Hocam kamp yapacaksak da güvenli bir yerde kuralım da macera yaşamayalım sonra

Benim bildiğim çok güzel yürüyüş rotaları, kamp yerleri, tarihi yerler vs var. Eminim diğerlerinin de vardır. Oturup konuşuruz bunları tabi. Malum yaz geldi, herkes tatil planları yapmıştır, uygun bir zaman belirlenir elbet, bir etkinliğe katılamayanlar diğerine katılır vs. Ayrıca normal buluşmalar, küçük eğlenceler de yaparız yani yüzyüze de konuşulur. Tek isteğim herkesin istekli olması ve yalan olayının sıfıra indirgenmesi

• Sanırım pek tutmadı
  • Param olsa katılırdım. Yaş 18.

Gezmeyi severim. Bisiklet sürerim genelde. (Şu an arızalı )

Tarihi yapısı falan fazla ilgilendirmiyor beni, benim için gezmek olsun yeter. Yeşillik göreyim, deniz göreyim.
  • Arkadaşlar şu para olayını dert etmeyin lütfen. Geçen hafta 50 lira ile 3 gün Kars'ı dibine kadar gezdim. Sadece istiyorsanız, katılmak istiyorum diyin. Maddiyat önemli tabi ama benim asıl amacım çok para olmadan da gezebilmek. Umarım bunu hep beraber yapabiliriz.
  • quote:

Arkadaşlar şu para olayını dert etmeyin lütfen. Geçen hafta 50 lira ile 3 gün Kars'ı dibine kadar gezdim. Sadece istiyorsanız, katılmak istiyorum diyin. Maddiyat önemli tabi ama benim asıl amacım çok para olmadan da gezebilmek. Umarım bunu hep beraber yapabiliriz.

10 lira bile yok şu an cebimde. Çalıştığım bir iş te yok.

Hangi ildesiniz siz arkadaşlar? Ben Samsun'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Arkadaşlar şu para olayını dert etmeyin lütfen. Geçen hafta 50 lira ile 3 gün Kars'ı dibine kadar gezdim. Sadece istiyorsanız, katılmak istiyorum diyin. Maddiyat önemli tabi ama benim asıl amacım çok para olmadan da gezebilmek. Umarım bunu hep beraber yapabiliriz.

10 lira bile yok şu an cebimde. Çalıştığım bir iş te yok.

Hangi ildesiniz siz arkadaşlar? Ben Samsun'dayım.

Ben İstanbul'danım. İllerin uzak olması önemli değil sonuçta gezmek için bunu yapıyoruz

• Ortak bir il bulup buluşabiliriz. Herkesin aynı şehirden olmasına gerek yok Maddiyat konusu da hiç sorun değil gerekirse yürüyerek gideriz maksat gezmek, tozmak,beraber olmak Ki bence az parayla yola çıkalım çok para oldum mu insanın sokakta kalcam endişesi olmuyor, o olmayınca da zevki çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Ortak bir il bulup buluşabiliriz. Herkesin aynı şehirden olmasına gerek yok Maddiyat konusu da hiç sorun değil gerekirse yürüyerek gideriz maksat gezmek, tozmak,beraber olmak Ki bence az parayla yola çıkalım çok para oldum mu insanın sokakta kalcam endişesi olmuyor, o olmayınca da zevki çıkmıyor

haha hocam harbiden tam benim kafadanmışsın İşte böyle olmalıyız

• quote:

quote:

Ortak bir il bulup buluşabiliriz. Herkesin aynı şehirden olmasına gerek yok Maddiyat konusu da hiç sorun değil gerekirse yürüyerek gideriz maksat gezmek, tozmak,beraber olmak Ki bence az parayla yola çıkalım çok para oldum mu insanın sokakta kalcam endişesi olmuyor, o olmayınca da zevki çıkmıyor

Hocam pkk çocuk kaçırıyor bizi de kaçırmasın?

Plansız olmaz bu işler. Kalacağımız yer cidden güvenli olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

quote:

Hocam pkk çocuk kaçırıyor bizi de kaçırmasın?

Plansız olmaz bu işler. Kalacağımız yer cidden güvenli olmalı.

Haha yok artık hocam, kamping yerleri var çoğu tatil yerinde. Oralarda kalırız en güzeli. Benim için farketmez, ben sokakta da yatarım, camide de :D Pmlere facebook adresimi attım oradan devam edelim. Eğer birkaç kişi daha çıkarsa grubu kurarız, linkini buraya koyarım arkadaşlar.

• Benim de hayalim bisiklet ile Avrupa,Asya taraflarını gezmek tabi bunlar fazla hayal ama en azından Türkiye'yi dolaşsam da olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Benim de hayalim bisiklet ile Avrupa,Asya taraflarını gezmek tabi bunlar fazla hayal ama en azından Türkiye'yi dolaşsam da olurdu.

Dediğini yapan o kadar çok insan var ki, sırf bunları görünce bile fazla bir hayal olmadığını anlarsın. Tabi zamana ihtiyacımız var ama benim de en büyük hayalim dünyayı gezmek. Ama oraları düşünmeden önce Türkiye'yi gezmek lazım. İstiyorsan katılabilirsin bize
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.