Şimdi Ara

GGS(Genel Sağlık Sigortası) Prim Borcu Sorgulama ve İptal Etme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün İşyerindeki arkadaş sayesinde Devlete 1768 kadar borcum olduğunu öğrendim. Bu durumu öğrendikten sonra SGK Giderek borcumu sildirmeyi kısmen başardım. Benden başka bu durumda olan arkadaşlar varsa en kısa sürede SGK gidip, borçlarını sildirmeye çalışsınlar yoksa 30.04.2015 Tarihinden sonra sildirmede zorluk yaşayabilirsiniz.

Borcunuzun olup olmadığını nereden kontrol edeceksiniz ?
    https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf adresine girip, Sorgu Tipi Diğer Ödemeler, Sorgu Türü de GSS Prim yaparak TC No yazınız.

Büyük ihtimalle 4 Rakamlı bir borç tutarı ile karşılaşabilirsiniz.
    Ben okul ile beraber part time çalıştırdığım dönem ve çıktığım dönemden kalan borçlarımı kesin sildiremedim. Görevli, Perşembe günü sistemden silinme ihtimalinin olabileceğini açıkladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 3 Şubat 2015; 14:20:20 >

• Nasil sildirdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MüminKardeş kullanıcısına yanıt
    Öğrenci olduğumu ve Full Time çalıştığımı belirttim. Anadolu Üniversitesi öğrencisi olduğum tarihleri sildiler, MYO okuduğum zaman part time çalıştığım günlerde ise sıkıntı yaşadım fakat perşembe gününe kadar bekleyeceğim. Olmazsa cuma günü tekrar gideceğim.
  • O borcu kimse ödemez merak etmeyin. şuana kadar ödeyen görmedim en azından.
  • ben geçen sene öğrenciyken part time çalışmaya başlamıştım, bu süre içinde 85 tl borcum çıktı, paşa paşa da ödedim, ama dediğiniz gibi borcu 2500 3000 tl yi bulan arkadaşlarım oldu, onlar da sgk ve öğrenci belgeleriyle borcu çift haneli rakamlara indirmeyi başardılar
  • Bende ne yapacağımı şaşırdım mezun öğrenciyim dershane'ye gidiyorum ve hiçbir gelirim yok ama sosyal devletimiz sağolsun 4 ay için

564.55TL borç çıkarmış aradım sordum ostim sgk'ya gitmem gerekiyormuş oraya gideceğim yanımda götürmem gereken birşeyler var mı?

kimlik götürmem yeterli mi ?
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Öğrenci belgesi yeterlidir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aradım fakat öyle güzel bir sistem(!) ki bu mezun öğrenciyi kabul etmiyorlar yani dershaneye gidip sınava yeniden hazırlanan öğrenci

onların gözünde öğrenci değil yolunacak kaz.
  • bende borç çıkmadı..

haziranda mezun oluyorum..kasım-aralıkta da askere gidiyorum.dönünce de işe başlicam

haziran-kasım arası borç gelir mi bana ? dalga geçmeyin lütfen bilmiyorum
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Gelir hemde bal gibi gelir ben askerdeyken borç çıkarmışlar sağolsunlar hamd olsunlar büyük adamlar uçan kuşa borç yazılıyor bu ülkede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.