Şimdi Ara

gh 6 gitarı kullanan bi arkadaş yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bugün d&r'dan gh 6 wor bundle aldım.ancak gitarın üst gövde kısmı,söküp çıkarılabilen parçadan bahsediyorum,gitar askısını taktığımız.onda hafif bi oynama tespit ettim.zorlayınca sallanıyo,sizinkilerde böyle mi? değilse yarın gidip iade etçem.

alt taraftaki parça taş gibi aksine ama üstteki biraz sallayınca zıngır zıngır sallanıyo.en fazla iki saat askı ile oynadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: joeblack3535

selam arkadaşlar bugün d&r'dan gh 6 wor bundle aldım.ancak gitarın üst gövde kısmı,söküp çıkarılabilen parçadan bahsediyorum,gitar askısını taktığımız.onda hafif bi oynama tespit ettim.zorlayınca sallanıyo,sizinkilerde böyle mi? değilse yarın gidip iade etçem.

alt taraftaki parça taş gibi aksine ama üstteki biraz sallayınca zıngır zıngır sallanıyo.en fazla iki saat askı ile oynadım.

Normal, sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Orijinalden alıntı: joeblack3535

selam arkadaşlar bugün d&r'dan gh 6 wor bundle aldım.ancak gitarın üst gövde kısmı,söküp çıkarılabilen parçadan bahsediyorum,gitar askısını taktığımız.onda hafif bi oynama tespit ettim.zorlayınca sallanıyo,sizinkilerde böyle mi? değilse yarın gidip iade etçem.

Normal, sıkıntı yok.

eyvallah üstad.yeni mal ya işte üstüne titriyoz.bi de kutunun arka kısmında hafif bi soyulma vardı uyuz oldum eve gelirken bi de sallanmayı hissedince dedim tamam sıkıntılı mal geldi :D
    .bu arada bu shop olayı niye olmuyo bilginiz varmı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.