< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (8. sayfa)
-
-
playstationa giriş yaparken sunucu bağlanılamıyor diyor sizdede öylemi acaba ?
edit : kapatım açtım düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badsay -- 16 Mayıs 2024; 18:36:43 > -
Türkçe altyazı yapamadım nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan var mı?
-
SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD
sistem bu hocam... oyun akıyor resmen.. en ufak bir takılma yok. çok beğendim.grafik "yüksek"'te oynuyorum. en yükseğe almadım... baya zaman geçiricem gibi.
-
burdan başkan... japonca sesi tavsiye ederim :)
-
Ghost of Tsushima Director's Cut - Launch Trailer | PC Games
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/games/ghost-of-tsushima/pc/ Forge a new path on PC Play through Jin Sakai’s journey & venture into the complete Ghost of Tsushima Director's Cut, now available now on PC! #ghostoftsushima #pcgames Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?si=U1u-ySfl_1TwGpRP&v=BWktKH0eW5I&feature=youtu.be -
Dostlar bu at seçme kısmıında "Digital Deluxe" sürüm özel at var fakat bunu diğerlerinden ayıran özellik nedir? Bir olayı var mı yoksa sadece görünüş mü?
-
Bendeki sistem hocam en yüksek ayarda dlss kalite de kaç fps verdi ? Monitörünüz 2k mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Psn ile giriş zorunlu mu hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun Alev Alev ;
Vuruş hissiyatı harika.
-
Teşekkür ederim 🙏 kendimi kaptırdım oyuna cevap yazamadım 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
monitör 2k hocam... fps'den pek anlamıyorum... gayet sorunsuz oynuyorum.
-
RTX 3080 Ti ile 4K her şey ultra ayarlarda 60 FPS Stabil alıyorum DLSS Kalite modunda.
-
Hocam sistemlerden anlamıyorum onun için sorumu mazur görün, bu oyunun optimizasyon sıkıntısı barındırmadığı anlamına mı geliyor?
-
Hocam 1 saatten fazla deneyimledim oyun yağ gibi akıyor. Optimizasyon sorunu neredeyse sıfır. Gönül rahatlığı ile alınıp oynana bilir bence.
-
48:9 Triple Monitor açan varmı?
-
-
değil
-
3,5 saattir aralıksız deneyimliyorum.... Son yıllarda cyburpunk'dan sonra oynadığın en kaliteli oyun diyebilirim...Resmen görsel şölen. Hikayenin içindesiniz sanki. Muhteşem yapmışlar
-
Dikkate almayın arkadaşlar. User score yeterli, oyunun kalitesini anlatmaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X