Japonca seslendirmesi çok iyi olmuş oyunun. Oynarken ben bu sesi bir yerden biliyorum diyordum. One Piece'de Roronoa Zoro'yu seslendiren abimizmiş. Pusatına sağlık yiğidim. |
Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (10. sayfa)
-
-
Ne alâka?
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Köyü basmışlar karısını çocuğunu kaçırmışlar mücadele edip koruyacağına bırakıp kaçmış beni görünce bana ağlıyor karımı çocuğumu bul sen yiğit birine benizyorsun diyor. Ağlaya ağlaya konuşuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Alıntı
metni:Ne olduğunu anlatasın, pusatını kuşanasın gibi cümleler var konuşma içerisinde Ertuğrul, osman dizilerinde de vardı böyle cümleler ben görmedim oralarını ama benim izlediğim dakikalarda hepsi Elhamdülillah 5 vakit gibi bir portre çiziyordu. pusat eski Türkçe'de silah demek. eski Türkçe konuşurlar normal adamlar eski Türk onu anlatmaya çalışıyorum zaten. işte demişler bu ahilik teşkilatı ticaret kuvvetli bir şey ittifak yapalım Anadolu için. yapmasalar dümdüz gidiyormuş adamlar Göktürkler gibi.
-
Assasinate yapmak dinamik olarak kötü etki mi sağlıyor? Bi ara sensei'nin yanında kullandım demediğini bırakmadı sağlam azar yedim. Amcamızın söylediği laf geliyor ekrana sinematik olarak falan. Şimdi bu özellik var ama kullanırsan azar yersin, kullanmamak da sana kalmış gibi bi olay mı var yoksa ben fazla mı düşünüyorum. Kullanmıyorum kötü etkiler falan diye dinamik olarak ama biraz saçma geliyor. Bıçak için korkak gibi adamın haberi olmadan öldürme diyorlarken, yay kullandığımızda böyle bir şey söylenmiyor. Yay kullanırken de adama arkadan sıkıyorum sonuçta
-
Sonra ne oldu?😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle kaldı oyunun bitmesini beklerdim. Bazı oyunlar yapıyor böyle hızlı bitişler.
-
-
Grafiklere mekaniklere bakınca merak ettim ps ye ne zaman çıkmış diye 2020 de çıkmış ben daha eski sandım. Oynarken hep bir valhallaya gittiğim için grafik karşılaştırması yaptım valhallada 2020.
Valhallanın dillere destan sanat tasarımına biraz daha şahit olmak isteyen için ss lerin devamı.
google photosAssassin's Creed Valhallahttps://photos.google.com/share/AF1QipOCaapw8Q4FXZypAfEiB9dzFa1ejlTh85Hbu1s_CS_huDNyrDCsgE4fv6By1DGC0g?key=ZV9LNkd0RzFhTUZIczFkVzdESnhCTEN0WXBwZDVR
-
Ghost of Tsushima çıktığı dönem sadece konsola çıkan bir oyun hocam.Valhalla'nın uzak mesafe çizimleri çok daha üstün ve ss almaya daha yatkın.Fotoğraf modu çok daha kullanışlı.Bu söylediklerimi Ghost of Tsushima PS4 sürümü ile karşılaştırarak söylüyorum.PC sürümünü denemedim belki daha iyidir.
Alttaki ssleri PS4 sürümünde oynarken almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Mayıs 2024; 15:33:23 >
-
Oyun beklediğimden de iyiymiş gerçekten. Kombat mekaniklerinin bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Kılıcı sapladığımı hissediyorum resmen.
Herkese iyi oyunlar. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok arkadaş bu samuray lık iş falan değilmiş. Günlerdir aç susuz köy köy geziyorum insanlara yardım ediyorum daha önüme bir tas sıcak çorba koyan olmadı. Dağ taş gez ot çiçek topla başka bir olay yok ormanda bir inek gördüm belki öldürürsem pişirir yerim dedim öldürdüm 1gr et düşmedi Allah affetsin boşuna öldürdüm hakkını helâl etsin. Çakma samuray kılığına girmiş soytarıya bile köyde kadın sunmuşlar bizde halen bir numara yok. Bu Japon köylüleri ne cimriymiş. Boşuna 30 yıl önce çıkmış tuşlu telefonları halen kullanmıyorlar
Oyunda bazı yerler kötü gözükürken ps4 olmasına rağmen ikinci ss çok iyi mesela.
Alttakilerde ac nin ps4 görüntüleri.
-
Su gemilere çıkabiliyor muyuz? yüzeyim dedim olmadı...
-
Digital Dreams
Beyond All Limits Reshade çıkmış.
Uygulamak isterseniz paylaşım yaparım yine.
Oyuna başlamadım daha, orjinal çok rahatsız etmezse devam ederim, ama Beyond All Limits çok güzel oluyor hemen hemen her oyuna getiriyorlar.@SAVIAR@evohan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 17 Mayıs 2024; 22:36:7 >
Okçuluk iyiymiş beğendim artık yayla ilerlerim.
Başlarda gözüme batan bazı grafik detayları ilerledikçe görünmez oldu diğer detayları görmeye başladım pelerinli giyisi ile oynamak şart bence rüzgar efekti çok iyi.
Bir düşmanı öldürdükten sonra kılıcı fırladı ve yere dik dönmeye başladı yavaşlayıp yan yattı bug değildi o da güzel detaydı.
-
Teke tek kapışmalarda tuşa basılı tut olayı bazen çalışmıyor. Controller'da bug oluyor dedim, klavyede de aynı. Sizde de oluyor mu.
-
Olmuyor bende. Benim yaşadığım problem oyun çöküyor bazen. İnternette araştırdım benim gibi 7800xt kullanlar bu sorunu yaşamış. AMD software adrenalin edition eski sürümünü yükleyince düzeliyormuş. Ben kesin çözüm için yeni güncelleme bekleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 17 Mayıs 2024; 22:19:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
RxCanyoutubeGhost of Tsushima | 13600K & 5700XT | 1440phttps://www.youtube.com/watch?v=zex6kIGYoDs&feature=youtu.be
-
Oyun değil sanat eseri maşallah 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X