Şimdi Ara

Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
15
Favori
17.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fsr 3.0 kapatıp denediniz mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekran görüntüsü almaktan oynayamıyorum. Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Kapalı hocam. Ben rt olmayan oyunlarda açmıyorum. Tüm ayarları kurcaladım. Hepsinde çöktü.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Walla harika olur hocam. Horizon resmen bambaşka bir hale gelmişti. Bunda da aynı başarım varsa tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    bende oyun direk açılışta donuyordu fsr ve anti aliasing kapattım amd olanları sonra driverları güncelledim. sorun çözüldü. oyun içinden tekrar fsr 3.0 açınca kitlenmeden oynayabiliyorum oyunu.

• RxCan kullanıcısına yanıt
    Hocam ps tarafında deneyim etmeyenler haklı olarak şüpheyle yaklaştı oyuna muhtemelen. Ancak ben dlc hariç ana hikayeyi deneyimlediğim için biliyodum ne kadar sağlam olduğunu. Grafik anlamindaysa şok geçirdim resmen. Elbette ps4 ile rtx 4000 serisi kartları kıyaslamak asla adil değil. Ben de sanki farklı oyunu oynuyomuş gibi etrafa bakmaktan ilerleyemedim 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

PS4 Slim ile oynamıştım ilk çıktığı dönem, PC ile şu an bana da bambaşka bir oyun oynuyormuşum hissi veriyor. Sürekli SS alıp, etrafta gezinip duruyorum Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

• Arkadaş saatlerden başindan kalkamadım.. Oyunun hikayesi , Pvp'si vuruş hissi.. Karakteri adeta oyuncuya işletmişler . Skill düzeni nefis ötesi.. Uzun aradan sonra tekrar oyun zevki almak harika !

Bu oyunu şiddetle almanızı öneriyorum. TÜRKÇE DİL ! kaymak gibi geldi... Sony'e burdan kocaman sevgilerle..

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Hocam anti aliasing taa değiştirip smaa t2x yapınca çökme sorunu yaşamadım.

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    çok güzel sevindim hocam iyi oyunlar :) artık güncelleme gelene kadar idare ederiz napalım

• Çimler gerçekten de çok çok iyi değil mi? Rüzgarda dalgalanmaları falan. Hele bir de akşam ay ışığı yansırken çimlerde gezinmek muhteşem tatlı olmuş. Oyunun grafikleri öyle ahım şahım değil, yer yer ps4 oyunu olduğunu hissettiriyor ama bu çimenler ve hatta bitkiler çalılar da dahil beni benden aldı. Bugüne kadar gördüğüm en güzel bitki örtüsü grafikleri bu oyunda bence. Vay arkadaş bir oyunda bu kadar çalı çırpı çimen öveceğim hiç aklıma gelmezdi..

• Oyunu en zorda oynamak lazım,yetenekler açılınca normal mod çok kolay oluyormuş.
    Bu arada dualsense ile oynamak bambaşka oluyor,rüzgarda bile gamepad den rüzgar sesi çıkıyor.

• Oyun görsel şölen gerçekten ya, GoT 2 çıkarsa hayal edemiyorum Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

• Gözü aç Sony yi hiç bir zaman affetmeyeceğim yıllardır böyle güzel oyunları bizden esirgedi

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Horizon zero dawn pc ye ilk çıktığında çimenler yerden ayrı gibi uyumsuz bir görüntüsü vardı sonra ekledikleri grafik ayarlarıyla daha güzel görünür hale gelmişti. Bu oyunda başlarda bazı yerlerde öyle gözüküyordu taşın üstüne direk çimen eklenmiş altta yeşil tabaka yok direk taş gözüküyor çimen gölgeside iyi olmayınca sırıtıyor ambient occlusion çimen için ssao daha iyi bence hbao da çimen gölgesi azalıyor.

Çökme sebeplerinden biri RTSS, kapatıp oynamak lazım yada alttaki ayarı yapın.

Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Mayıs 2024; 12:40:35 >

• Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

Oynarken random böyle bir hata alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Mayıs 2024; 12:32:30 >
  • AMD RX 6800 kart ile çok yüksek fps ama oyunda çökmeler oluyor!!! mesela kaplıcaların orda karakter takıldı hareket etmiyor oyunu kapatmak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 18 Mayıs 2024; 15:41:53 >
  • Bende hiç çökme olmadı. Büyük ekran olsun diye tv'de oynuyorum. 60fps yeterli oluyor. Dolayısıyla fsr falan kapalı belki ondandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 18 Mayıs 2024; 13:25:4 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.