Yaklaşık 4.5 saat oynadım oyunu. Beklediğim kadar iyi çıktı oyun. Yaman zorluk seviyesinde başladım, bildiğin şamarlıyorlar 2 vuruşta ölüyorsun direk. Sekiro'da bu kadar dövmedilerdi. Karakteri geliştirinceye kadar acı çekeceğiz gibi. Açık Dünya'ya geçinceye kadar Xbox Controller bir garipti, kontrollerde bir hamlık vardı. Açık dünya geçince sorun çözüldü. 2K son ayarlarda sorunsuz şekilde oynatıyor oyunu. Jedi Survivor sonrası çok iyi geldi. Oyun beklediğimize değdi açıkçası. Son olarak merak ettiğim Controller ile Photo mode açılmıyor sanırım.. |
Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (9. sayfa)
-
-
SuckerPunch resmen optimizasyon dersi vermiş. Mükemmel bir HDR implementasyonu, harika görseller, yağ gibi akan bir aksiyon, müthiş bir hikaye başlangıcı ve dövüş dinamikleri. Daha ne olsun :) PC için keyifle sömürülecek yeni bir eser.
-
Harika bir optimizasyonu var. 3070'li emektar laptop'im ile 2K, Dlss quality ve Maksimum grafik ayarlarinda sorunsuz oynuyorum (bir tek volumetric Fog Ultrada degil very high da)
Adamlar sanat tasarımı dersi vermiş, muhteşem gözüküyor. Şu Psn olayları yüzünden review bomblamasalar Steam'da notu 10/10 olurdu. Sırf Sony'i protesto edecem diye su güzelim oyunu, mükemmel optimizasyonu bomblamayın bari be arkadaş.
Bir de dövüş ne kadar keyifli ve sağlam. İyi ki Pc'ye geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 16 Mayıs 2024; 23:58:26 > -
-
Başladık bakalım bismillah. grafikler baya iyiymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 17 Mayıs 2024; 2:27:38 >
-
Herkes önerilen atı almiş :D Ben Siyah atı gördümü gerisini umursamam :d Bu arada oyun cok iyi.
-
Oyunu şimdi 1 saat kadar deneyimledim çok güzel bir açılışla başlayıp çok güzel devam etti. Şimdilik iyi gidiyor sanat tasarımı, atmosferi, grafikleri harika optimizasyon Nixxes'e yakışır şekilde çok çok başarılı olmuş RX6600 ile high ayarda fsr açık şekilde 60 fps in altına hiç düşmedi.
Japonca dublaj, TR altyazı ile tam atmosferin içine alıyor sizi oynayacak arkadaşlara bunu öneririm. Oyundaki Dualsense kullanımı da müthiş olmuş kılıç seslerinin gamepadden gelmesi, haptic titreşimin oyundaki hemen hemen her şeye tepki vermesi çok iyi. Sony oyunları cidden çok eğlenceli güzel oyunlar Horizon harici PC'ye çıkan tüm Sony oyunlarını çok severek oynadım umarım yakın zamanda PART II'yi ve Ragnarok'u da PC de görürüz..
-
4 saat kadar oynadım. gayet keyifli başladı. aslında grafikleri iyi değil sanat tasarımı üst düzey olduğu için iyi geliyor bence. alan wake 2, plague tale, rdr2, cod mw gibi yüksek grafikli oyunları gördük neticesinde. grafiği kötüdür demiyorum, bir oyunu grafiği de iyi yapmaz ama üst düzey değil.
outposlari olay yeri araştırmaları vs oyun yapısıyla tam bir gelişmiş assassin's creed gibi hissettiriyor. bunun ardından bu sene çıkacak shadowsun vay haline, zor beğeneceğim gibi duruyor.
darısı ragnarok'un başına..
-
oyunun Türkçe çevirisini kuruluş osman dizisini yapanlar yapmış sanırım
-
sürekli Allah, inş. ma'şâAllah mı diyor? diziyi izlemedim bi açıkken iki üç dakika gördüm dedim bu ne len? adamlar paganmış hatta türbeleri varmış şimdi bulamadım içi komple pagan süslemeler ve ahilerden kız almışlar da kütahya'yı da çeyiz olarak öyle müslüman olmuşlar. diziye baksan en başta dediğim gibi değil mi hepsi sahabeler gibi tü tü tü nazar değmesin.
-
Oyun gerçekten film gibi maşallah ya, spoilersiz beklediğime sonuna kadar değiyor. Optimize muazzam ve AA gerçekten harika entegre edilmiş, birçok oyundan daha kaliteli hatta. 2K da bile bulanıklık yapan bir ton oyun var, şu oyunda en ufak bulanıklık yok ve oyun kaymak gibi oynuyor. En son zorlukta oynuyorum, combat muazzam hissettiriyor cok gerçekci duruyor. Umarım devam oyunu gelir bunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 17 Mayıs 2024; 10:28:52 >
-
Parasını sonuna kadar hak ediyor.
-
Ne olduğunu anlatasın, pusatını kuşanasın gibi cümleler var konuşma içerisinde Ertuğrul, osman dizilerinde de vardı böyle cümleler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet oyuna başladı biz işten güçten çocuğun ödevinden fırsat bulup hanım da surat asmadan pc başına oturursak ne mutlu 😄 Daha yeni indirmeye başladım oyunu. İnternet de pek hızlı değil. En yakın zamanda katılacağım inşallah yorumlara 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı durumdayım vakit bulamıyorum. Hanım çocuklar iş güç olmuyor
Aynı durumdayim. Elbet vakit bulur oynamaya başlariz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be biz baya baya yaşlanmışız be, ömrümüz şu oyunları beklemekle geçiyo, oyunlar çıkıyo oynayamıyoruz veteran ekibi var burda :)
Neyse ben daha bekarım ama şurda 2 ayım kaldı 2 ayda ne var ne yok sömürmem lazım sonra bende düşücem bu duruma :)
Bu arada oyunda ki Psn eşleştirme durumu nasıl bakan oldumu, Psn kupa vs. kasabilecektik galiba.
Horizon Forbidden West %100 yapmaya çalışıyorum, bitsin dalıcam bu oyuna direk.
Okçuluk varmış kılıç sıkıcı oluyor benim için kadının kardeşini kurtarınca yay alırız heralde?
Japon köylüleri neden hep ağlak ayar oluyorum kadın erkek farketmez ağliyor hep vay köyümüzü bastılar vay canımızı yaktılar valla hayatta kalanı da ağlarken ben öldürmek istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X