Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.079
Cevap
77
Favori
266.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Karakterleri geliştirdikçe, legendary silahları açtıkça çok daha fazla keyif verecek, emin olabilirsiniz :D

Samuray-Avcı-Ronin-Suikastçi hepsinde 120 Ki ye ulaşmış, sadece skipping bow ve stone striker katana kazanabilmek için yüzlerce kere oynamış olmama rağmen hala cuma günleri yeni İyo'nun Sınavları açılsın diye sabırsızlıkla bekliyorum.

PSN ID ParrotBite, legends oynayıp beraber Oni avına çıkmak isteyenler ekleyebilir.

• penguinn kullanıcısına yanıt

Tamam hocam sizi ekleyeceğim gireriz arada :)

İki adasını aldınız mı hocam ? Alınca daha çok mu event oluyor ? Yoksa başta gerek yok mu pek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidig kullanıcısına yanıt

cd'li oyunuma psn store'dan ps5 yükseltmesi aldım (285 TL) Ana hikaye iki gün önce bitti, şuanda iki adasında ilerliyorum.

bittiğinde sadece ps5 yükseltmesini satacağım.

ama iki adasına 20 saatten fazla oynama süresi var deniliyordu, bitirmek zaman alacak gibi.

• Bu oyun neymiş ya, 40 ı aşkın hikaye modlu oyunum var, sadece birkaç tanesi baştan sona severek oynadım ,diğerlerinden de bir iki tanesini birkaç saat oynadım ama en keyif aldığım oyun bu çıktı.
    Resmen şahane olmuş. Ps4 te bile oynanıştaki ortam grafik manzara hissiyat beni benden aldı.

• Ps4 exlerini bir türlü sevemedim god of war 2018, last of us 2, ghost of tsushima Ps3 exleri daha iyiydi bence,
    Bu oyunuda açık dünya olduğu için sevemedim konusu çok yavan, dialoğlar kötü, tr altyazı leş(dirilişi izleyenler çevirmiş) oyunu tr alt yazı çok baltalamış bence.
    Manzaralar çok güzel grafikler iyi yorumum bukadar ps4 e elveda artık.

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt

Bir de ps5de oynamalısın, dualsense oyunu hissettiriyor.. ben witcher bir türlü sevmemiştim ama bu oyun oynanış dinamikleri ile pek keyif verdi..

• serhat_b kullanıcısına yanıt

Hocam genelde oyunları orta ya da sırf hikayeyi görmek için kolay modda oynarım. Bu oyunda kalabalığın arasına dalıp onca taktik ile sağa sola saldırmak blok yapmak okdar keyifliki şuana kadar oynayıp en çok zevk aldığım oyun olabilir.

Bir haftadır ps5 bakıyorum ama kur yüzünden 2 bin lira daha üstüne koydu karaborsacılar. Bu seneyi ps4 slim ile kapatacağım sanırım

SATILIK

OYUN: Ghost Of Tsushima Director's Cut sadece DLC (PS5&PS4) store fiyatı 285 TL olan eklenti.

PRI-SEC: Çift Hak (komple mailiyle birlikte)

ÜLKE: TR PSN

FİYAT: SATILDI

ÖDEME: FAST

İLETİŞİM: WhatsApp, Pm

BİLGİ: Hesabın kurucusuyum. Hesap mailin asıl şifresi ile beraber komple satılacaktır.

Sadece elinde ps4 Ghost of tsushima olan kişi alabilir. Aldığı bu paket ile gelişmiş PS5 güncellemesini ve iki adası DLC'sini almış olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat_B -- 1 Kasım 2021; 13:18:38 >
  • Hiç ümidim yok ama Uygun fiyata düşerse black friday indirimlerinden alsam şunu :) oyun hakkında yorumlar çok güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NusretSamanci kullanıcısına yanıt

temmuz ayında letgo'dan kutulu ps4 ghost ofu 200 TL'ye aldım, psn'den directors cut versiyonuna 285 verdim. 485 gibi bir paraya almış oldum. 3 aydır oynuyorum. PSN'de indirim bile olsa 499'a düşer.

sana tavsiyem letgo'dan ps4 kutulu bul, director's cut'ı al biyerden, (ben de satıyorum) 300'tl gibi bir fiyata oyna.. kutulu oyunu yine 190 gibi fiyata satarsın.. ghost of için en karlı oynama şekli bu..

• NusretSamanci kullanıcısına yanıt

Kesinlikle alıp oynayın derim oyun gerçekten çok ayrı bir seviyede. Ben çok severek oynamıştım

• Hiç bir oyunda yakın dövüş odaklı oynarken bu kadar tatmin olmadım. Sucker punch yapmış bu oyunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun hikayesini bitirdim. Haritayı temizlemek ya da DLC'yi oynamak adına bir motivasyon hissetmiyorum. Bir oyunu 60 saat oynayanlar nasıl sıkılmıyorsunuz, anlatın hele. GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU  Ara veriyorsanız, döndüğünüzde soğumuş olmuyor musunuz?

• Diskli ps4 versiyonunda sahibim.Ghost Of Tsushima Director's Cut sadece DLC (PS5&PS4) satmak isteyen olursa pm .
  • Kutulu ana oyuna sahibim. Directors Cut Ps5 yükseltmesini arıyorum ama bulamadım Psn’de. Kaldırıldı mı bilen var mı? Sadece ps4 yükseltmesi var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DittoQ kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ps5 yükseltme sürümünü bir türlü bulamadım.

hayır hocam 2 adasının 4-5 saatte her seyi bitiyor.

• xreaLy kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Cd’nin takılı olması gerekiyormuş. O şekilde çıkıyor yükseltme seçeneği yoksa çıkmıyor.

• DittoQ kullanıcısına yanıt
    Bende oyun digital olarak var hocam

• Çok heyecanlıyım Black Friday indirimleri ile 149’tl ye satın aldım.
    GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.