Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.077
Cevap
76
Favori
266.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ghost of Tsushima: Legends, PS Plus için indirmeye açıldı...

PS5 Linki: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA03208_00-GHOSTSHIP0000000

PS4 Linki: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA13323_00-GHOSTSHIP0000000

-

PlayStationtwitter
    “Ghost of Tsushima: Legends is available as a bonus title for PlayStation Plus members this month. Full details on the lineup: https://t.co/E5phpOm77r”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1496522924479631364?s=20&t=IugwiyPHtKJz1XLVWHPItw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Mart 2022; 11:16:22 >

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Ps4 için kütüphaneye ekleme yaptığımızda ana oyun da dahil oluyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Normalde verilen oyunda öyle bir açıklama yok ama bir arkadaş tam oyunu oynayabiliyorum demiş.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Umarım öyle de olur hocam. Teşekkür ederim:)

• Forumda ucuza bulduğum için geçenlerde oynama şansına eriştim. Bir tek bazı ara sahnelerin kalitesizliğine takıldım. Bir de altyazılıları gülmeden okumam ve alışmam biraz zaman aldı, ama combatın kalitesinden dolayı haritadaki her şeyi temizledim ve 60 saatte platinledim. Ana ve yan hikayeler 2-3 kere oynanacak kadar kaliteli değil ama Ps sahiplerinin kesinlikle deneyim etmesi gereken bir oyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, platinlemeye çalışıyorum oyunu.

Bazı kupalarda takılı kaldım. Nasıl yapıldığını gösteren bir sayfa yada videolar var mı? Bulamadım Türkçe olarak ya.

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi kupalarda takıldınız?

• Üstad herşeyi bitirdim sadece 50 adamı şaşırtmı tökezletmidir nedir o basit görev kaldı videoalarda açıklamalarda anlatıldığı gibi yapıyorum bir türlü alamadım kupayı ya birşey değil adam kalmayacak oyunda 😂

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Hocam bildirim gelmediği için biraz geç oldu ama o kupa buglanabilen bir kupaymış çünkü oyunu dümdüz oynasan bile bir noktada alman gereken bir kupa. Hâlâ alamadıysanız newgame+ da yeni bir oyun açın açık dünyada 50 düşman kesin olması gerek

• Arkadaşlar ps5 versiyonu ile ps4 versiyonu arasında çok fark var mıdır? Özellikle dual sense açısından merak ediyorum ?
    Arkadaşımda ps4 versiyonu var indirip oynayabilirim ya da kendim indirimde ps5 versiyonunu alabilirim,
    'Ps5 versiyonunu al ya da ps4 ü oyna geç çok fark yok' mu dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 3 Nisan 2022; 12:58:48 >
  • Arkadaşlar bende kutulu düz sürüm mevcut. İndirimde bu ek paketi almaya çalıştığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum.
    Daha önce başına gelmiş ve çözmüş birileri var mı aranızda?

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU

• Ghost of un ps4 için store de 2 versiyonu var yönetmenin sürümü ve yönetmenin sürümü yükseltmesi. Sizde kutulu düz versiyon var ise yönetmenin sürümü yazanı alacaksanız. Store de aratın göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrustt -- 9 Nisan 2022; 14:33:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • croftrustt kullanıcısına yanıt
    Sizin o dediğiniz oyun paketi değil mi?Benim almaya çalıştığım eklentisi(yeni harita,zırh,silah vs).
    Oyun bende varken neden dijital versiyonunuda alayım ki?
    Görselde de mevcut mesela. GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 9 Nisan 2022; 15:56:47 >
  • Satın alınamıyor uyarısının altında açıklama olacaktır orada ne yazıyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • croftrustt kullanıcısına yanıt
    "Ghost DC Trial Tracker" bu yazı çıkıyor.
    İnternetten araştırıp öğrendiğim kadarıyla tek değilim.
    Olay plus'ın geçen ay verdiği bedava Legend modundan kaynaklanıyormuş.
    Redit'deki kullanıcılar müşteri hizmetleriyle irtibata geçip kütüphanedeki Legend modunu kaldırtınca sorunun düzeldiğini paylaşmışlar.

Desteğe mail attım eğer hızlı geri dönüş olmazsa (ayın 14'ünde bitiyor indirim)pazartesi telefondan ulaşmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 9 Nisan 2022; 19:50:23 >
  • Bende de aynı durum söz konusu. Hangi maile attınız ?

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    destek@tr.playstation.com

• Tamamdır teşekkür ederim

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Umarım indirim bitmeden çözebiliriz sorunu. Bu eklentiyi Sekiro ile birlikte alıp uzun bir süre oyun almamayı planlıyordum fakat zamanında çözülmezse sadece Sekiroyu alıp çekilirim köşeme.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.