Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.080
Cevap
76
Favori
267.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 2 saat oynadım combata alışamadım gitti. Var mı bir tavsiyeniz?

• Normal oyunu platinledikten sonra yönetmenin sürümünü almamıştım. Bir gün bedava geleceğine emindim :)
    İyi ki de öyle yapmışım.
    Yalnız oyun hakkaten şaheser. Özlemişim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • japon temalı assassins creed. casual oyuncular için yapılmış çerezlik oyun

• 50 saatlik oyun falan yazanlar var ben mi cok detay oynuyorum acaba benim toplamda 24 saat oldu İzuhara (ilk alttaki bolge) daha yeni %100 bitti ve 24/24 kurtarildi. Tum yan gorevler, soru isaretleri, tilki ininden kaplicasina daha o sehri yeni bitirdim. 2. kisimdan da sadece ilk
    babasinin kiyafetini giyme
    gorevini yaptim. Ya ben fazla detay oynuyorum ya da oyunu cabuk bitirenler sadece ana gorevleri yapmis. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Rheme -- 30 Haziran 2022; 15:57:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim bir olay var acayip terste kaldım ve sinir oldum 😅 Jin, Yuna ile birlikteyken o ilk suikasti yapmasa ve flashback yemeden devam etse dayısını kurtarmaya, ( gençken dayısıyla yaptığı sohbette onurlu dövüşmekten bahseden o flashback) Moğol beyi dayısına yinede suikastleri yaptığını ve samuraylıktan çıktı kendilerine benzediğini söyleyecek miydi? Acayip aklıma takıldı, alt harita bitti ama ben hala kafa olarak ordayım 😂 bu arada muazzam oyun gerçekten.

Ayrıca bir halt edip İki adasına geçtim, haritanın alt kısmı bitti üst taraftan pek görevde yapmamıştım. Şuan burda olmam eksi bir olay mı hikaye açısından? Çünkü hemen geri dönülmüyor, iki adasında biraz daha devam etmemi istiyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakoztr -- 1 Temmuz 2022; 5:50:29 >
  • 2 Adası Ana Hikayeden Çok Daha İyi,Daha Derli Toplu Olmuş

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU
  • Çubuk kayma telafisi ne işe yarıyor?

• Yaprak şov.

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu iki adasını final bossundan sonra new game+ yapmadan oynayabilir miyiz? Yada hemen final görevinden önce mi oynamak lazım?

• Evet Oynayablirsiniz Hocam,Sıkinti Yok Yapmadiginiz ne Kadar Yan Gorev Varsa Devam

• mükemmel 4-4 lük bir oyun..

• Oyunu cd li olarak almıştım, yeni üyelik sistemine gelince değeri yok oldu, koleksiyon niyetine saklayacağım artık :)

oyuna gelicek olursam, tek nefret ettiğim yanı kamera açısı, bir süre sonra alıştım, grafikleri ve ortamları çok beğendim, zırhları güzel tasarlamışlar, ana karakterimiz ülkesi için tüm samuray ilkelerinden vazgeçiyor, ama tamda olması gerektiği kadarıyla,canavara dönüşmüyor, moğol düşmanlar çok sıradandı hepsinin birbirine benzemesi güzel olmamış, günümüzde zor olmamalıydı, tavsiye edermisiniz derseniz ederim bir puan vercek olursam 8/10

Sırada iki adası var.

• Oyunu plus sisteminden indirdim oyunda directors cut yazmiyor onun icin ek ucret gosteriyor. Oyunda ilerledim yeni ek paket adasina ne zaman ulasabiliyorum ana hikayeyi komple mi bitirmek lazim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WildDestiny kullanıcısına yanıt
    İkinci bölgeyi açman lazım.

• Actim ikinci bölge diye basladi hikaye yeni gorevler acildi da iki adasi acilmadi

• 2-3 saat kadar oynadım beklentimin altında kaldı şu ana kadar. Daha sinematik bir deneyim bekliyordum ama senaryo, karakterler vb. çok boş ve ucuz geldi. Oyunun rastgele birinin bizi kurtarması ve bizim onun için birini kurtarmamızı istemesiyle falan başlaması biraz fazla dandik bir hikaye açılışı olmamış mı? Bana mı öyle geliyor bilmiyorum, hayal kırıklığı oldu biraz benim için.

• The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem en az 2.bölüme geçene kadar ilerle , bende ilk önce diğer Sony oyunları ve RDR2 den bu oyuna geçince garipsemiştim ama şuan inanılmaz açıldı oyun. Bugün bitirdim ana hikayesini ve iki adasına geçeceğim.

Bu oyundaki sinematik anlatım ve sahneler çok kötü yahu! Öyle ki bazılarının burun kıvırdığı Days Gone, bu konuda Tsushima’nın fersah fersah önünde.

• Ghost of Tsushima Satışları 9,73 Milyonu Aştı

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, samuray temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima'nın toplam satışlarının 3 Temmuz itibarıyla 9.73 milyon adedi aştığını duyurdu. Oyunun satışlarının en son 4 Ocak'ta sekiz milyonu aştığı bildirildi.

Ghost of Tsushima ilk olarak 17 Temmuz 2020'de PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Ardından Ghost of Tsushima Director's Cut sürümü PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 20 Ağustos 2021'de çıkış yaptı.

Sucker Punch ayrıca kaç tane fotoğraf çekildiğini, kaç tane tilkinin evcilleştirildiğini ve daha fazlasını içeren birkaç ek istatistik paylaştı.

Öte yandan A Ghost of Tsushima filmi de şu anda yapım aşamasında.

Ek görseller:

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_of_Tsushima_Satislari_973_Milyonu_Asti-114574.htm

İlk başta benimde fazla hoşuma gitmedi, özellikle animasyonlar, karakterler çok ruhsuz geldi, ama sonradan alışıyorsun, oyunda birde öyle sahne var ki o ruhsuzluk falan hepsi gidiyor baya gaza getiriyor, siz bilirsiniz ama sadece o sahneyi görmek için bile oynanır.

Bu arada sonradan oyun çok hoşuma gitti, moğol eserleri çok güzel düşünülmüş diğer oyunlar gibi saçma sapan yerlerde değil toplanabilir şeyler, güzel bilgiler veriyor.

Boss savaşları gibi düellolar baya güzeldi, geceleri ayrı bir güzel oluyor baya oyunu bırakıp manzara izliyorum.

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.