Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.077
Cevap
76
Favori
266.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Days Gone çıktığı gibi oynayanlardanım hocam, hikayeside deli gibi sarmıştı. Harita açılıp ilerledikçe o kadar kötü Fps düşmeleri yaşadım ki en son yarım bırakmak zorunda kaldım. Bu olaylar biraz oyunu kötü duruma soktu. Ama tekrar şans vereceğim.

İki adası çok güzel lakin bulmacalarda çok bug'a girdim oyunda. En sonra bazı yerlerde dolaşırken karakter çok saçmaladı.

Zaten ana oyunu platin ile süsledim :) , iki'de herşeyi yapmadım. Sadece yan hikaye ve ana hikaye yeterli oldu benim için.

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    ne demek tabi ki hocam. psn birseysoylicemm ekleyebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ibozkurt89 İ kullanıcısına yanıt
    dostum 2 tane yan görev var birisinin adı a debt repaid youtubedan bakabilirisin diğeri de anneli bir şeydi hatırlamadım. sağlama yapalım eksiğin var yan görevlerde

• Oyun Diriliş Ertuğrul Türkçe'si hariç çok iyi.

• açıkçası çıktığı günden bu yana oyuna karşı beklentim aşırı yüksekti samuray temasıyla ilgilenen birisi değilim ona rağmen çok merak ediyordum ancak 1-2 hafta önce başlama fırsatı buldum oyunda 35-40 saat falan devirdim hikayenin de belli bir kısmını bitirdim ama açıkçası oyun beklentimin altında kaldı... akmıyor yani oyun dövüş sistemindeki farklılıklar dışında assassins creed'in herhangi bir oyununu oynuyormuşum gibi hissettiriyor bu kısımdan sonrası biraz spoiler olacak ama şundan da bahsedeyim hikaye gereği karakterimizin bir hayalete yani sessizce ilerleyip düşmanlarını öldüren birine dönüştüğünü izliyoruz ama stealth kısmı da maalesef çok zayıf

bir an önce oyunun ana hikayesini ve dlc'sini bitirip rafa kaldırmak istiyorum açıkçası düşük fps problemleri olmasına rağmen bu oyun benim için bir days gone bile değil maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 29 Temmuz 2022; 22:58:13 >
  • .

• arkadaşlar oyunun çeyreği bitti neredeyse . yeğenlerim kayıdı bilmeden yeni oyun seçmişler . kayıt verisi bulabilme imkanım var mı olsa bile 4 e yükleme olur mu ??

• Ya teknik bir sorun mudur yoksa benim kontrolcüde mi sorun var anlamadım. Karakteri sağa doğru hareket ettirince karakter hafif koşu yapıyor ve oradan ileriye sola ya da geriye götğrğnce zaten koşuya devam ediyor. Ancak direkt olarak ileri veya sola hareket ettirince karakter hafif koşu yapmak yerine yürüyor. Yani hafif koşu için illa ya sağ tarafa yönelip çevireceğim ya da hızlı koşu için önce L3 yapacağım. 2 kontrolcü de bozuk mi bozuk yoksa oyunun mekaniği mi böyle anlamadım. Yok eğer kontrolcülerim bozuksa yeni bir kontrolcü almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ilk dediğini izleyip görevi yapınca platinlendi oyun eyvallah 🙏

• Oyun çok güzel ama şu hikayeleri atlama seçeneği olmaması yordu beni, çabucak bunalıyorum kopuyorum oyundan, ikili adasına gittim yanlışlıkla şimdi ana adaya dönemiyorum mesela :S Kartal hikayeleri resmen film gibi başladı çok emek var, hikaye seven birisi boğazına kadar hikayeye batacaktır öyle bir oyun.

Birde ilk başlarda fps düşüşü yoktu ama sonradan bende de başladı çok yoğun değil ama hissettiriyor ara sıra, Ps4 slim.

Hikaye filan hiç sevdiğim şeyler değil aslında, ama buradaki hikaye olayı arşa ulaşmış, bi benzeri sanırım The Witcher 3 oyununda var, ona tahamül edip oynayamadım çabucak bıraktım. Hikaye olayından sıkılan biri olmama rağmen oyunu bırakma gibi bir düşüncem yok henüz.

Oyun olarak bence mükemmel, savaş mekanikleri ve oyunun grafiklerine hasta oldum çok iyi, sırf bu yüzden bırakamıyorum sanırım ve sonuna kadar platin + %100 kupa alana kadar devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 4 Ağustos 2022; 19:42:30 >

• Arkadaşlar hikayede bir yerde kaldım, diğer adaya geçemiyorum.
    Dayımızı kurtardım. 3 tane hikaye görevi var, üçü de diğer adada. Diğer adaya dayımızın olduğu kaleden geçiliyor sanırım ama kaleye gidince kale kapalı.
    Yardım lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu büyük bir keyifle devam ettirip platin kupa aldım, henüz oynamayan ve oynamak isteyen varsa düşünmeden başlasın. Savaş sisleri azalıp yok oldukça oyundaki fps düşüşü kendiliğinden yok oldu. Yolcu yada gezgin kıyafetiydi onu kuşanırsanız fazladan sisler yok oluyor her zaman. Birde baktınız fps düşüşü devam ediyor 720p ile devam edin Tv karşısında fark belli olmuyor ve fps düşüşü olmuyor.

Sony özel oyunları gerçekten çok özel, daha sonra diğer firmaların oyunları sarmıyor.

• john ciga J kullanıcısına yanıt

Hocam haritanın biraz üstünde fast travel noktası olması lazım. Kalenin üstlerine doğru bakın oradan gidicektiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyleymiş şans eseri keşfettim. Çok saçmaydı ama, sadece fast travel ile gidiliyormuş. Üstelik hiç uyarı da yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar plus deluxe verilen yönetmenin sürümü yazıyor bunda trigger özelliği yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NORMALDE HİKAYE AĞIRLIKLI OYUNLARI HİKAYESİNİ BİTİRİP SİLERDİM, BU OYUNU SİLEMEDİM...

• Destan öyküleri ile devam ediyorum, online 4 kişi oynamak çok zevkli ana oyundan farklı minik hikayeler hayatta kalma v.s gibi değişik modlar mevcut.

• selamlar ps5 versiyonun platin'i için , iki adası haritasını bitirmek şart mı yoksa iki adası dlc olarak mı geldi..

bide ne biçim paket ismi *** , iki adası nedir.

• İki haritasının kupaları ayrı. Platin için şart değil. Bu arada İki Adası. 2 değil yani. GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU  壱岐島, Iki-no-shima. GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU 

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU

• C-TRanger kullanıcısına yanıt

tr'ye çevirince böyle oluyor ne güzelmiş ismi :d

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.