< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (244. sayfa)
-
-
-
Cidden oynanış başlarda çok güzel geliyor insana fakat daha oyunun ortalarına bile gelmeden acayip tekdüzeleşiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyundaki en büyük sıkıntı yan görevlerdeki ara sahneler, güzel hikayeleri var fakat 20 sene öncesinin oyunları gibi karşılıklı sadece bakışarak konuşmalar ve yetersiz animasyonlar gram duyguyu aktaramıyordu. Gerçekten ya bütçe yada zaman sıkıntısı ağır basmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 27 Eylül 2022; 19:36:56 > -
Diyalog skip edememe, her görev sonrasında erdemli bir şekilde görev tamamlandı animasyonunu bekleme falan derken bu japonlar muhtemelen bize sabırlı bir birey olmayı öğütlüyor sanırım bu oyunla birlikte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
online kupalara yardım istenir
-
Benimde yıldığım sıkıntısı bu, arkadaş neden diyalog geçme diye bir şey yok ?! :) Tamam ana görevde diyalog geçirme, bize hikayeyi zorla bile olsa anlat dinlet, ama en ufak mini görevde bile sonuna kadar izlettiriyor. Birde o mini görevde bile muhabbeti yayıyorlar, oyun her fırsatta hızını kesip bi ara sahne sokma derdinde...
Oyun bütçe ve yapı olarak A klas dediğimiz oyunlardan değil fakat B klasın en üstlerinde olduğunu belli ediyor. Benim diğer eleştirim şu; Samuray olduğumuz için kılıç mekaniği dövüşleri oyunun her şeyi fakat kılıçsız yada farklı envanterle dövüşmekte oyunun yapısında olmalıydı. Belli noktadan sonra yavanlık hissediyorsunuz, sonuç itibariyle oyunda 4 tip düşman var sadece kostüm değişiyor fakat yapısal olarak her şey aynı, bu tekrara düşüldüğünde oyun biraz yavanlaşıyor. Biraz daha çeşitlilik, derinlik olsaydı çok daha önplana çıkan bir oyun olurdu.
Tabi oyuna bütçe ne kadar verildi ? Büyük ekip mi yaptı ? Bilemiyoruz. Days Gone ile birlikte devamını beklediğim, biraz olduğundan az değer verilen oyunlardan biri olarak görüyorum.
-
Sizin, 2x Ghost of Tsushima uzunluğunda ki muhteşem Assassin's Creed oyunlarından dolayı sabırlı olmanız lazım aslında. Şu oyun son çıkan birbirinin aynısı, kabak tadı veren AC oyunlarının hepsine bedeldir benim gözümde. Bir arkadaşta oyun A klas değil demiş. Bu oyun daha fazla detayların üstünde durulsa A++ bir başyapıt olurdu. GoW neyse Ghost of Tsushima'da o olurdu. Benim nezdimde gelmiş geçmiş en "güzel" oyunlardan biridir Ghost of Tsushima
2. Oyun umarım gelir.
Oyun gerçekler üzerinden gidiyor. Keşke kendini ciddiye almayı bırakıp surreal veya efsanevi öğelere az biraz kaysaymış. Sonuçta bu bir oyun belgesel değil. Az biraz japon mitolojisinden bir şeyler görsek fena olmazdı.
3. Kısım olan karlı yerlere yeni geldim. Oyunun sanat tasarımı cidden muazzam, manzaralar harika.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oynamadığım için tlou 2 ile zaten kapışamaz herhalde diyordum ama gayet de rekabet edebilirmiş yılın oyunu için. Hayta benim gözümde şu an daha iyi gidiyor bakalım. Ta bunda ps5, dualsense, director’s cut etkisi çok büyük.
Su oyun pc gelse artik, benim icin kesinlikle yilin oyunuydu izledigim kadariyla. Manzarasi, art stili, animasyonlar, open world elementleri, muhtesemdi. Hic sklmadan 100% yapilacak bi oyun kesinlikle. Hala cok spoilerlamadim kendimi, bir gun gelecek diye :( ps olsa su an almistim oyunu 1sn durmam ama yock.
Arkadaşlar oyunda platine gidiyorum, 4 kupa kaldı. Tüm Tuşima Öykülerini Tamamla kupası var. Kalan öyküleri nasıl bulacağım?
Bazı öyküler gizliydi bende youtube üzerinden bulmuştum. Bu şekilde halledebilirsiniz.
Aşağıdaki linke tıklayıp HIDE ALL deyip her şeyi kapat. Sonra aşağı inip TALES bölümünden SIDE TALE kısmını seç haritada yerleri görünüyorlar. Oyunun dilini İngilizce yapıp tamamladıklarını karşılaştırabilirsin.
En çok kaçırılanlar 2. Bölgedeki Flesh and Stone ve 3. bölgedeki The Cost of Fear diye biliyorum.
mapgenie.ioGhost of Tsushima Interactive Map | Map Geniehttps://mapgenie.io/ghost-of-tsushima/maps/tsushima -
Sağolasın hocam, bir de Bezirgandan Zırh Boyası almam gerekiyor yine bir kupa için. Zırhların alındığı yaprak/yonca şeklindeki birimin hepsini harcamışım, onu hikaye görevi yaparak mı kazanıyorduk? New Game Plus'a gireyim öyleyse.
O normal çiçek değil miydi ya doğadan topluyoruz. Yanlış mı hatırlıyorum.
-
Cost of fear’ı kaçırmışım bir tek. Acaba iki adası mı sayılıyor diye girdim oraya şimdi de ana map’e dönemiyorum. 🤦🏻♂️ platin kupası kaldı yani illa ikiyi bitireceğim şimdi.
O normal çiçek hocam yukarıda arkadaş doğru söylemiş.
Açık alanda direkt bulursun ama yolcu giyersen rehber yelinden en altta çiçeği seçip baya toplayabilirsin.
Dün ilk defa denedim her şey gayet güzel görünüyor ama altyazıları hiç beğenmedim. Az kaldı ingilizceye çevirip oynayacağım. Ne amaçla böyle yapmışlar anlamadım. Dublajda dikkatimi çeken bir şey olmadı modern ingilizce konuşuluyor gibi. Orijinal japoncasında dublaj nasıldır bilmiyorum ama Türkçe altyazı sinir bozucu derecede kasıntı ve gereksiz olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X